İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kızlar
Tartıma pil alamadım hala

Bugün eşime aldıracağım mutlaka
Dün yediklerim fenaydı
Sabah — 1 adet poğaçayla kahvaltı
Ara — 1 kuru incir
Ara — tahin helva o kadar canım istedi ki baya da yedim
Sonrasında çok midem bulanmaya başladı. Zaten ne zaman tatlı yesem bulantımı artırıyo
Akşam — 1 kase çorba, 2 kaşık salata, yarım dilim ekmek

İpin ucu kaçtı

Hamilesin canım bu gayet normal sadede tahin helva da fazla olmuş

Ikra meyra cnm ben bu hafta paylaşım yapamıcam zaten geçen yeiğim serum ve ilaçlardan sonra toparlanamdım bide adet belirtim vardı ilaçlardan sanırım olamadım bu sefer de migrenim tuttu migren ve adet geçsin tekrar başlıycam bu arada çok iyi gidiyorsun 60ı kıracaksın yakında bence tebrikler

Çok teşekkür ederim canım hani artı olsa baskulun haftaya iki katı eksi olursunuz ve haftanın yıldızını alırsınız tabi sen bilirsin cnm çok geçmiş olsun tekrar

Gayet güzel canım almiyorsun en azından cm olarak ölçtünmu cnm ben baya inceldim
Ben ölçmemiştim ama mesela bir diğer gebeliğimde pantolonlarım daha 8. 9.haftalarda olmuyordu kapatamıyordum sıkıyordu.ama şu an çok rahat oluyor her zamanki gibi.Sen zaten incelmişsin canım boyun uzun olduğu için bu halin bile çok çok iyi

Çok teşekkür ederim canım hani artı olsa baskulun haftaya iki katı eksi olursunuz ve haftanın yıldızını alırsınız tabi sen bilirsin cnm çok geçmiş olsun tekrar
inan tartılmıyorum bile elim yüzüm şiş kas ağrısı da aldı başını evde olsam tartılırdım işe de gelmiş bulundum keşke tartılsaydım

zygomatic tebrikler hedefine çabuk ulaştı bu haftanın yıldızı oldun seni bol eksili hedefinde uzun kalman dileği ile canım korumada 1 yıl koru tatlım tebrikler

Sabah yarım dilim ekmekle omlet yedim.
Akşam tavuk ve biraz patatesli bulgur pilavı bol salata.Bir de taze sıkılmış portakal suyu içtim.
Bugün 15 bin adım attım.Sanırım 2buçuk 3 saat yürüdüm

Eklentiler

• IMG-20200922-WA0002.jpeg
    97,8 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2020-09-22-17-57-09.png
    713,8 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…