- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.641
Carfursa da bulunur canımSelam
Sabah — 2 dilim ekmeklekahvaltı
Ara — 2 ceviz
Ara — 3 kaşık aşure
Akşam — ızgara balık, bol salata
Tartımın pili bitti. Migroslarda satılıyor mı biliyor musunuz
Kızlar hindiba kahvesinin yararı var mı sizce
Teşekkür ederimLif yönünden zengin olan hindiba sindirim sistemini düzenler. Bu kahve kabızlık sorununu ortadan kaldırır. Yapılan bilimsel çalışmalar hindiba kahvesinin kan şekerini dengelediğini kanıtlamıştır. Hindiba kahvesi iltihaplanmayı azaltır.
Senin beslenme şeklin gibi canım ya.Sen hiç yemiyosun doğru düzgün.
Hiç birşey yemiyommu ben bol protein alırım yanlız salata yemem tatlım dünkü menumde dönerde vardı kahvaltilarim doludur cnmSenin beslenme şeklin gibi canım ya.Sen hiç yemiyosun doğru düzgün.
Üsteki paylasimimda yanlizca brokoli yemeyin proteinden ekleyin diyor tatlımSenin beslenme şeklin gibi canım ya.Sen hiç yemiyosun doğru düzgün.
CanımSlm kizlar sabah Dukan içeceği ile güne başladım
13 de kahvaltı
Eki Görüntüle 2693912
18.5da yarım lavasli tavuk döner
20 de tarçınlı türk kahvesi ile kapanış
Süper menü canım afiyet olsunMerhaba arkadaşlar.
Sabah normal bi kahvaltı yaptım.
Arada bir tane meyve ve ceviz fındık atıştırdım.
Öğleden sonra biraz sarma yedim.
Akşam da 1 kase çorba içtim.
Yatmadan önce badem sütü veya yoğurt tüketebilirim.
Lafımı geri aldımSabah kahvaltim 10 de
Eki Görüntüle 2694325
Saat 14 de yumurtalı lorlu salata
Eki Görüntüle 2694326
Aksam 18 de salatadan 4-5 kaşıkkapanış
Eki Görüntüle 2694327
Ooo süpersin tatlım seni tebrik ediyorum inşallah korumada sabit kalırsınBugün 1.5 tabak kısır. Peynirli 2 yumurtalı Menemen yedimyedim 2 incir kurusu bir de. 5500 adım atmışım. Ketojenik diyeti 2 gündür bırakmış oldum dolma ve kısırla.,benim için uzun vadede sürdürülebilir değil. Yarın internetim olmayacağı için tartımı paylaşıyoruö şimdiden.. Az yoğun geöiyor hayat bu aralar öyle olunca gruba sadece günlük paykaşıp girtim gibi oluyor sizleri ne tam takip edebildim ne de bir katkım oödu lusura kalmayın. Başarılar hepinize ben hedefime ulaştım günlük egzersizle sıkılaştım ve yeniden if hayatıma dahil ettim ,ayrılıyorum aranızdan ☺Eki Görüntüle 2694251
Canım yemek yiyene kadar çok iyiyim yemek yeyince bi bulantı oluşuyor öyle çok yoğun değil ama beni rahatsız ediyor.O yüzden akşam yemeklerini daha hafif geçireceğim inşallah.Bak bugün az az yedim henüz bir sıkıntım yok.Ama durup akşam bir anda yeyince kötü oluyorum.3 litre suyumu içiyorum adım atmaya çalışıyorum pek tartıya yansımasa da asla bırakmayacağımCansın seniyimisin tatlım
Süper canım yağdan gider doğum.sonrasi incecik olursunCanım yemek yiyene kadar çok iyiyim yemek yeyince bi bulantı oluşuyor öyle çok yoğun değil ama beni rahatsız ediyor.O yüzden akşam yemeklerini daha hafif geçireceğim inşallah.Bak bugün az az yedim henüz bir sıkıntım yok.Ama durup akşam bir anda yeyince kötü oluyorum.3 litre suyumu içiyorum adım atmaya çalışıyorum pek tartıya yansımasa da asla bırakmayacağım