İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar hindiba kahvesinin yararı var mı sizce

Lif yönünden zengin olan hindiba sindirim sistemini düzenler. Bu kahve kabızlık sorununu ortadan kaldırır. Yapılan bilimsel çalışmalar hindiba kahvesinin kan şekerini dengelediğini kanıtlamıştır. Hindiba kahvesi iltihaplanmayı azaltır.

Slm kizlar sabah Dukan içeceği ile güne başladım

13 de kahvaltı
IMG_20200920_141313_711.jpg

18.5da yarım lavasli tavuk döner 🙈
20 de tarçınlı türk kahvesi ile kapanış 🤗

Bugün 1.5 tabak kısır. Peynirli 2 yumurtalı Menemen yedimyedim 2 incir kurusu bir de. 5500 adım atmışım. Ketojenik diyeti 2 gündür bırakmış oldum dolma ve kısırla.,benim için uzun vadede sürdürülebilir değil. Yarın internetim olmayacağı için tartımı paylaşıyoruö şimdiden.. Az yoğun geöiyor hayat bu aralar öyle olunca gruba sadece günlük paykaşıp girtim gibi oluyor sizleri ne tam takip edebildim ne de bir katkım oödu lusura kalmayın. Başarılar hepinize ben hedefime ulaştım günlük egzersizle sıkılaştım ve yeniden if hayatıma dahil ettim ,ayrılıyorum aranızdan ☺
IMG_20200921_165714[1].jpg

Merhaba arkadaşlar.
Sabah normal bi kahvaltı yaptım.
Arada bir tane meyve ve ceviz fındık atıştırdım.
Öğleden sonra biraz sarma yedim.
Akşam da 1 kase çorba içtim.
Yatmadan önce badem sütü veya yoğurt tüketebilirim.

Eklentiler

• 20200921_093345.jpg
    20200921_093345.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 10
  • 20200921_135747.jpg
    20200921_135747.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 7
  • 20200921_173839.jpg
    20200921_173839.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba arkadaşlar.
Sabah normal bi kahvaltı yaptım.
Arada bir tane meyve ve ceviz fındık atıştırdım.
Öğleden sonra biraz sarma yedim.
Akşam da 1 kase çorba içtim.
Yatmadan önce badem sütü veya yoğurt tüketebilirim.
Süper menü canım afiyet olsun 🥰🤗

Bugün 1.5 tabak kısır. Peynirli 2 yumurtalı Menemen yedimyedim 2 incir kurusu bir de. 5500 adım atmışım. Ketojenik diyeti 2 gündür bırakmış oldum dolma ve kısırla.,benim için uzun vadede sürdürülebilir değil. Yarın internetim olmayacağı için tartımı paylaşıyoruö şimdiden.. Az yoğun geöiyor hayat bu aralar öyle olunca gruba sadece günlük paykaşıp girtim gibi oluyor sizleri ne tam takip edebildim ne de bir katkım oödu lusura kalmayın. Başarılar hepinize ben hedefime ulaştım günlük egzersizle sıkılaştım ve yeniden if hayatıma dahil ettim ,ayrılıyorum aranızdan ☺Eki Görüntüle 2694251
Ooo süpersin tatlım seni tebrik ediyorum inşallah korumada sabit kalırsın 💃💃💪💪💞💞💙❤️🙈💗🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Cansın sen ❤️💙💞 iyimisin tatlım 😘
Canım yemek yiyene kadar çok iyiyim yemek yeyince bi bulantı oluşuyor öyle çok yoğun değil ama beni rahatsız ediyor.O yüzden akşam yemeklerini daha hafif geçireceğim inşallah.Bak bugün az az yedim henüz bir sıkıntım yok.Ama durup akşam bir anda yeyince kötü oluyorum.3 litre suyumu içiyorum adım atmaya çalışıyorum pek tartıya yansımasa da asla bırakmayacağım

Canım yemek yiyene kadar çok iyiyim yemek yeyince bi bulantı oluşuyor öyle çok yoğun değil ama beni rahatsız ediyor.O yüzden akşam yemeklerini daha hafif geçireceğim inşallah.Bak bugün az az yedim henüz bir sıkıntım yok.Ama durup akşam bir anda yeyince kötü oluyorum.3 litre suyumu içiyorum adım atmaya çalışıyorum pek tartıya yansımasa da asla bırakmayacağım
Süper canım yağdan gider doğum.sonrasi incecik olursun 🧿🧿 rabbim sizi korusun dikkat edin 💙❤️

X