- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.701
Ya düşeriz dimi1 kilo düşeriz canım
Hindiba kahve mide kazınması yapıyor muSlm kizlar
Sabah hindiba kahve ile güne başladım
12.5 da kahvaltı
Eki Görüntüle 2694994
Saat 15 de meyveli yulaf lapası
Eki Görüntüle 2694997
Aksam 18.5 da tahıllı kahve eşliğinde karam bitter çikolata
Eki Görüntüle 2694999
100 mekik 30 dkk bacak Besen çalıştım
Şişlere bayıldım yaaMutlu pazarlar kızlar
Bugün uyandım saat 15:00 kadar bol Su kahve içildi
15 de tek öğün yedim başka yemicembelki acikirsam 1 kase yoğurtlu kür yerim
Eki Görüntüle 2697292
100 mekik 30dkk bacak basen calisacam
Yaa aslında paylaşmak istemedim unutuyorum hamile olduğunuzuŞişlere bayıldım yaa
Adanaya gelek mi kebabından yiyek miMutlu pazarlar kızlar
Bugün uyandım saat 15:00 kadar bol Su kahve içildi
15 de tek öğün yedim başka yemicembelki acikirsam 1 kase yoğurtlu kür yerim
Eki Görüntüle 2697292
100 mekik 30dkk bacak basen calisacam
Başim üstünde yeriniz var cnmAdanaya gelek mi kebabından yiyek mi
Çok geçmiş olsun cnmSelam kizlar yarın yeniden baslamak istiyorum baya da kilo almis hissediyorum dün de serum yedim sanirim serum ve ilaclar dengemi iyice bozdu su an tek ihtiyacim motive olmak bas agrim gecti ama kafamda degisik bi donukluk var yarin da reglim tamamen biter
cnm benimde öncesinde serum ve ilaçlardan sanırım tam sökmedi normale göre az oldum o da başımı iyice ağrıttı bitti ama bende de var kasık ağrısı kist falan mı oldu bilmiyorum ama bu ara hastaneye çok gittim bekleyeyim öbür ayı düzenli sade beslenmeye geçiyorum artıkÇok geçmiş olsun cnmiyice toparlsan sen canim bende geçenlerde regl oldum .ama öyle tam bı regl değil leke şeklinde oldu belimde ağrı kasık ağrısı yaşıyorum Dr gidecem
Anladım cnm Dr tarlusal verdi odemde yapıyor bu ilaçcnm benimde öncesinde serum ve ilaçlardan sanırım tam sökmedi normale göre az oldum o da başımı iyice ağrıttı bitti ama bende de var kasık ağrısı kist falan mı oldu bilmiyorum ama bu ara hastaneye çok gittim bekleyeyim öbür ayı düzenli sade beslenmeye geçiyorum artık
sağol cnm sabredicez artık bu dönem geçince tekrar noröale dönüyoruz nasılsa iilaç adet mi söktürüyor ben asprin içtim o da fayda etmediAnladım cnm Dr tarlusal verdi odemde yapıyor bu ilaçsanada tekrar çok geçmiş olsun cnm
Evet tarlusal adet söktürüyor.insallah cnm bu dönem çok sıkıcı anlamış değilimsağol cnm sabredicez artık bu dönem geçince tekrar noröale dönüyoruz nasılsa iilaç adet mi söktürüyor ben asprin içtim o da fayda etmedi
Oyy kuzum yaa tatlida iyi degilki sütlü ise hadi yede şerbetli cissYarın baskül günü olduğunu hatırlayınca içime bi öküz oturuyor.üç gündür deli gibi canım tatlı istiyor ellerim titriyor yerkenbakalım yarın nasıl yansıyacak tartıya.
Canım normalde yemezdim tatlı canım çekince bir tane meyve yerdim bu iki üç gündür gözüm dönmüş gibi.arkadaşlar baklava getirmişti getirmez olsalardıOyy kuzum yaa tatlida iyi degilki sütlü ise hadi yede şerbetli ciss