İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
1 kilo düşeriz canım
Ya düşeriz dimiyada düşmeyelim ben kilo almış gibi dikkat edeyim yediklerime
Zira çok yemeğe başladım, bulantılar azaldı
Aslında doktoradaki tartıda buna yakın tartıyor kıyafet falan ekleyince. Galiba benim siyah (eski) tartı yanlıştıama ben ona inanmak istiyordum

Slm kizlar nasılsınız

Sabah 13 de kahvaltı

Ara öğünde 4 adet kremalı büskivi

Aksam 19 da eşim kahvaltı istedi ortadan yedim dana sucuk peynir çeşitleri yarım lavaş çay kapanış

Benim bugün misafirlerim vardı yeni gittiler ne yedim ne içtim anlamadım koşturmaktan.
Sabah patatesli yumurta ve 1 dilim ekmekle kahvaltı ettim.
Akşam domates çorbası iki tane içli köfte salata yedim.
İki küçük dilim baklava yedim.
Bir kaç çatal kavun.

Mutlu pazarlar kızlar

Bugün uyandım saat 15:00 kadar bol Su kahve içildi

15 de tek öğün yedim başka yemicem belki acikirsam 1 kase yoğurtlu kür yerim

100 mekik 30dkk bacak basen calisacam

lU diyeti Yarın için alış veriş yaptım
Sabah- icin granny elma 1 elma
Öğlen -için tatlı patateshaşlanmış 1 orta boy
Aksam- için içim protein li süt 500 mlm içip kapanış yapicam

3 gün yapicam

Sabah menemenli tek dilim ekmekli bir kahvaltı yaptım.
Arada 2 tane browni kurabiye yedim.
Akşam domates çorbası 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı yedim.
Bir adet meyve yemeyi düşünüyorum ilerleyen saatlerde.

Selam kizlar yarın yeniden baslamak istiyorum baya da kilo almis hissediyorum dün de serum yedim sanirim serum ve ilaclar dengemi iyice bozdu su an tek ihtiyacim motive olmak bas agrim gecti ama kafamda degisik bi donukluk var yarin da reglim tamamen biter

Çok geçmiş olsun cnm iyice toparlsan sen canim bende geçenlerde regl oldum .ama öyle tam bı regl değil leke şeklinde oldu belimde ağrı kasık ağrısı yaşıyorum Dr gidecem

Çok geçmiş olsun cnm iyice toparlsan sen canim bende geçenlerde regl oldum .ama öyle tam bı regl değil leke şeklinde oldu belimde ağrı kasık ağrısı yaşıyorum Dr gidecem
cnm benimde öncesinde serum ve ilaçlardan sanırım tam sökmedi normale göre az oldum o da başımı iyice ağrıttı bitti ama bende de var kasık ağrısı kist falan mı oldu bilmiyorum ama bu ara hastaneye çok gittim bekleyeyim öbür ayı düzenli sade beslenmeye geçiyorum artık

Anladım cnm Dr tarlusal verdi odemde yapıyor bu ilaç sanada tekrar çok geçmiş olsun cnm

Anladım cnm Dr tarlusal verdi odemde yapıyor bu ilaç sanada tekrar çok geçmiş olsun cnm
sağol cnm sabredicez artık bu dönem geçince tekrar noröale dönüyoruz nasılsa iilaç adet mi söktürüyor ben asprin içtim o da fayda etmedi

Yarın baskül günü olduğunu hatırlayınca içime bi öküz oturuyor.üç gündür deli gibi canım tatlı istiyor ellerim titriyor yerken bakalım yarın nasıl yansıyacak tartıya.

Yarın baskül günü olduğunu hatırlayınca içime bi öküz oturuyor.üç gündür deli gibi canım tatlı istiyor ellerim titriyor yerken bakalım yarın nasıl yansıyacak tartıya.
Oyy kuzum yaa tatlida iyi degilki sütlü ise hadi yede şerbetli ciss

Oyy kuzum yaa tatlida iyi degilki sütlü ise hadi yede şerbetli ciss
Canım normalde yemezdim tatlı canım çekince bir tane meyve yerdim bu iki üç gündür gözüm dönmüş gibi.arkadaşlar baklava getirmişti getirmez olsalardı bugün 1 kutuyu çöpe attım yemeyim diye.bi de bir dilim yesem midem yanıyor sabaha kadar.yarın tekrar kendime çeki düzen vercem.Bu arada tarlusal vermiş doktorun.adet düzenliyor hatta şişkinliği alıyor canım.Ben lisedeyken adet olamıyordum ergenlikte pkom vardı şişiyordum onu içince iniyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…