- 23 Haziran 2014
- 5.069
- 10.827
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.481
aslında 60,5 tim ama pazartesi aşure felan kaçırmıştım o etkiledi sanırım haftaya bi atılım yapıcamTamam cnm sabitsin en azından
Evet haftaya artin fazla oluraslında 60,5 tim ama pazartesi aşure felan kaçırmıştım o etkiledi sanırım haftaya bi atılım yapıcam
nerden nereye snele aynı kılloya geldik valla süpersinEvet haftaya artin fazla olur
Allahım iyi ki bayılmıyosunSabah bol su
12.5 kahvaltı
Eki Görüntüle 2687800
14.5 da hindibag kahve
Eki Görüntüle 2687804
17 de aksam arkasına maden suyu kapanış
Eki Görüntüle 2687801
Buda yediğim kıtır krakerlerbunlar yoğurda batırıp yedim
Eki Görüntüle 2687803
Yürüyüş yapicam bugün
Ooff afiyet olsunBen bugün bunları yedim.göbüşleri şişirdim
Canım çok mu acaba.yiyorum sonra vicdan yapıyorum.Canım bildiğin akışkan çikolatalı pasta çekti.sadece 1 tane kare çikolata yedim kessin diye.kilo almak istemiyorum ama bi insanın canı 7 24 birşey çeker mi?Ooff afiyet olsun❤
Yok çok değil kararında yiyorsun bakma bana ben gram grm verecem kırmaya çalışıyorum ben hafta sonu abartiyorumCanım çok mu acaba.yiyorum sonra vicdan yapıyorum.Canım bildiğin akışkan çikolatalı pasta çekti.sadece 1 tane kare çikolata yedim kessin diye.kilo almak istemiyorum ama bi insanın canı 7 24 birşey çeker mi?
Çikolatayı yediğimde burda daha 7 buçuk falandı canım.Zaten akşam yemiyorum ama ahh o çikolatalı pasta aklıma düştü.Haftasonuna kadar güzel beslenip haftasonu yarım dilim yiyeceğim inşallahYok çok değil kararında yiyorsun bakma bana ben gram grm verecem kırmaya çalışıyorum ben hafta sonu abartiyorumcanın saat 20 den sonra birşey çekerse bol su iç yada kahve bitki çayı maden suyu bastır mideni
Yok bulamadım
Bende hemen baktım bulamadım yüksük çorbası mı acaba
Sorma resmen gözüm dönüyor.Bi mercimek köftesi yapayım diyorum bi irmik helvası kavurayım diyorum gözüm dönmüş gibi.ama sabırla su yudumluyorum.pes etmeyeceğim.Selam kızlar
Eki Görüntüle 2687969
Eki Görüntüle 2687968
Eki Görüntüle 2687970
öğle yemeği (kabak yemeği)2 ana öğün yapıyordum ama bu hamilelik yüzünden içimde bi fil sanki
Akşam yemeği olarak da maşfasülyesi salatası ve bir dilim patlıcanlı börekarkadaşa gittim de akşam
Valla kendini tutabiliyorsan şu haldeyken harikasınSorma resmen gözüm dönüyor.Bi mercimek köftesi yapayım diyorum bi irmik helvası kavurayım diyorum gözüm dönmüş gibi.ama sabırla su yudumluyorum.pes etmeyeceğim.
Ama senin kilon zaten çok güzel canım.sen 12ye kadar kilo alma yeter sana.Valla kendini tutabiliyorsan şu haldeyken harikasın
Ben bi gün iyi dikkat ediyorum, bi gün abartıyorum. Sen bu hafta ne güzel gram da olsa verdin, ben hiç veremeyeceğim anlaşılanBari almayayım derdine düştüm
Kilom güzel değil benim yaAma senin kilon zaten çok güzel canım.sen 12ye kadar kilo alma yeter sana.
Benimde 160 162 civarı.ama çok çabuk alıyorum bırakınca.bi de üstüm şişko benim.bacaklarım falan ince.bacaklar 36 üst 38.göğüsler 90 yanaklar da çok zayıf olsam da var.o yüzden hep kilolu duruyorum.yine de yılmak yok vereceğiz.ben 56 55 görmeyi hedefledim ama ne yiyeceğime karar veremiyor.ödem atıcı şeyler içemiyorum malum.bu metabolizma nasıl hızlanacak bi fikrim yok.Kilom güzel değil benim ya
Boyum çok kısa
155 cm
Benimde kalça bacak kalın. Senin tam tersi alt 38 üst 36Benimde 160 162 civarı.ama çok çabuk alıyorum bırakınca.bi de üstüm şişko benim.bacaklarım falan ince.bacaklar 36 üst 38.göğüsler 90 yanaklar da çok zayıf olsam da var.o yüzden hep kilolu duruyorum.yine de yılmak yok vereceğiz.ben 56 55 görmeyi hedefledim ama ne yiyeceğime karar veremiyor.ödem atıcı şeyler içemiyorum malum.bu metabolizma nasıl hızlanacak bi fikrim yok.
Ilık Limonlu su günde iki defa iç baş donmesi yapmıyorsa hem c vitamini hem ödem atar hem yağ yakarBenimde 160 162 civarı.ama çok çabuk alıyorum bırakınca.bi de üstüm şişko benim.bacaklarım falan ince.bacaklar 36 üst 38.göğüsler 90 yanaklar da çok zayıf olsam da var.o yüzden hep kilolu duruyorum.yine de yılmak yok vereceğiz.ben 56 55 görmeyi hedefledim ama ne yiyeceğime karar veremiyor.ödem atıcı şeyler içemiyorum malum.bu metabolizma nasıl hızlanacak bi fikrim yok.