- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karabuğday ekmeği ekle ilave et canım demir ve protein içeriyor ekmek yemek vicdan yapıyorsa sebze ve protein içerikli beslen canım gerisini sende çok iyi biliyorsun yasaklarSlm kızlar kahvaltıda 07:30 da 1,5 dilim kadar ekmek ,yumurta, peynir domates, zeytin yiyorum. Ekmek yemek vicdanımı sızlatıyor . İşe başlıyorum 09:30 -10:00 gb kuru yemiş yiyorum, covid den sebep dışardan yemek söylememeye çalışıyorum ne pişirirsem yada ne getirirsem yanımda. Sizce beslenmeme ne ilave etmeliyim ya da nasıl olmalı yorum yapar mısınız? Bende sizinle devam etmek istiyorum motivasyonunuz bozulur mu
Çok teşekkür ederim canımBen senin başaracağına inanıyorum canım gramda olsa gitsin kilolar.
Yok yok salı olsun haksızlık olur artıda gelsen sen hamilesin unutma bizlerde unutmuyoruz canım oncelik bebişKızlar ben pazar günleri tartılıyorum
Pazar tartımı buraya salı günleri iletsem olur mu
Eki Görüntüle 2687038
Bu hafta kilo almamışım
Asureye rağmen çok iyi canımEki Görüntüle 2687112
Aşure haftasına ragmen -100
Salı tekrar tartılayım tamamYok yok salı olsun haksızlık olur artıda gelsen sen hamilesin unutma bizlerde unutmuyoruz canım oncelik bebiş ♥
Köyde, tartı yok
Tartiliyordun cnmKöyde, tartı yok
Tok ve komşuya gidince:))Tartiliyordun cnm
Afiyet olsun yüzsüz çorba nasıl birşey merak ettim bakicam şimdiSabah 2 minik kaşarlı poğaça
Öğleden sonra biraz tavuk sote,1 kepçe yüzsüz çorbası
biraz üzüm
Yok bulamadımSabah 2 minik kaşarlı poğaça
Öğleden sonra biraz tavuk sote,1 kepçe yüzsüz çorbası
biraz üzüm
Bende hemen baktım bulamadım yüksük çorbası mı acabaAfiyet olsun yüzsüz çorba nasıl birşey merak ettim bakicam şimdi
cnm ben de dönüşümlü çalışıyorum bgn girebildim 61,1 aşure ayı beni de mahvetti önceki yıllar yiyemedim diye bu yıl yedim
Tamam cnm sabitsin en azındancnm ben de dönüşümlü çalışıyorum bgn girebildim 61,1 aşure ayı beni de mahvetti önceki yıllar yiyemedim diye bu yıl yedim
Anne evi öyleDün sabahtan akşama kadar annemdeydim ve çok saçma beslendim kızlar
Bugün toparlıyorum