İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah sınava gitmeden önce 1 dilim ekmek, biraz peynir ve üzüm
Öğlen sınav çıkışı taze fasülye, 4-5 kaşık makarna ve yoğurt
Ara öğün de pringless
Akşam yemeği közlenmiş patlıcan salatası ve yoğurt
Bugün kötü geçti kabul

Bugün pazar rahatlığı olsun benimde muhallebili dondurmalı geçti boşverSınavın nasıl geçti

Bugün pazar rahatlığı olsun benimde muhallebili dondurmalı geçti boşverSınavın nasıl geçti
Öyle oldu kaçamak günü ilan ettim
Bide aşermiş gibi eşime “ay canım pringles istedi” dedim, o da hemen aldı geldibenden de olmaz bi şey
Sınav çalışsam yapardım
Hiç tarih yapamadım, coğrafya biraz yaptım, vatandaşlıkta 2-3 tane yaptım
Türkçe matematik iyiydi allahtan ama bu sene umudum yok.
Ders çalışmaya karar verdim doğuma kadar en azından

Çalış canım senin branşın neydi?aslında sistematik çalışınca sınavlar iyi geçiyor

Psikoloji aslen formasyonda aldım.
3 yıl özel sektörde rehber öğretmenlik yaptım ama aralıktan beri evdeyim canım
Senin neydi?
Çok iyi ya senin branşa bittim şu an. Ben edebiyat öğretmeniyim canım.başka diplomalarımda var ama ben bu işte meslek sahibi olmayı seçtim.Ama senin bölümün önü açık.

Çok iyi ya senin branşa bittim şu an. Ben edebiyat öğretmeniyim canım.başka diplomalarımda var ama ben bu işte meslek sahibi olmayı seçtim.Ama senin bölümün önü açık.
Öyle görünüyor dışardan ama malesef sıkıntıları da çok canım Ama en azından çalışmak istediğimde iş bulmak zor olmuyor
Bu sene hamile kalmasaydım da çalışmayacaktım oğlum birinci sınıfa başlayacağı için. Şuan en erken 2 yıl sonra işe başlarım ben o arada fırsat buldukça kpss çalışayım diyorum

10.5da hindibag şekersiz

14de kahvaltı

16 da Ara öğün

18.5 da aksam kapanış

Tüm yediklerim aşağıda.sabah ekmeğin yarısını yedim.
Öğlen 1 muz ve iki ceviz yedim.
Akşamda 1 kase çorba acı biber ve koca bi tabak salata yedim
Yatmadan önce 1 çay bardağı kefir içeceğim.

Eklentiler

• 20200907_094309.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 20200907_144425.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 8
  • 20200907_181452.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 17
Sabah muzlu ve kuru yemişli yulaf lapası yedim.
Öğlen activia yoğurt. Sonra tekrar acıktım nesfit yedim Sütle
Akşam et döner ve 3 kaşık pilav yanına ayran.
Hiç foto çekemedim iki gündür

Merhaba hamileliğinin 8. haftasındasın bulantıların oluyor mu ? Ben 8. haftadayken meyve yiyebiliyordum

Slm kızlar kahvaltıda 07:30 da 1,5 dilim kadar ekmek ,yumurta, peynir domates, zeytin yiyorum. Ekmek yemek vicdanımı sızlatıyor . İşe başlıyorum 09:30 -10:00 gb kuru yemiş yiyorum, covid den sebep dışardan yemek söylememeye çalışıyorum ne pişirirsem yada ne getirirsem yanımda. Sizce beslenmeme ne ilave etmeliyim ya da nasıl olmalı yorum yapar mısınız? Bende sizinle devam etmek istiyorum motivasyonunuz bozulur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…