- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.441
Bugün pazar rahatlığı olsun benimde muhallebili dondurmalı geçti boşverSabah sınava gitmeden önce 1 dilim ekmek, biraz peynir ve üzüm
Öğlen sınav çıkışı taze fasülye, 4-5 kaşık makarnave yoğurt
Ara öğün de pringless
Akşam yemeği közlenmiş patlıcan salatası ve yoğurt
Bugün kötü geçti kabul
Öyle oldu kaçamak günü ilan ettimBugün pazar rahatlığı olsun benimde muhallebili dondurmalı geçti boşverSınavın nasıl geçti
Çalış canım senin branşın neydi?aslında sistematik çalışınca sınavlar iyi geçiyorÖyle oldu kaçamak günü ilan ettim
Bide aşermiş gibi eşime “ay canım pringles istedi” dedim, o da hemen aldı geldibenden de olmaz bi şey
Sınavçalışsam yapardım
Hiç tarih yapamadım, coğrafya biraz yaptım, vatandaşlıkta 2-3 tane yaptım
Türkçe matematik iyiydi allahtan ama bu sene umudum yok.
Ders çalışmaya karar verdim doğuma kadar en azından
Psikoloji aslenÇalış canım senin branşın neydi?aslında sistematik çalışınca sınavlar iyi geçiyor
Çok iyi ya senin branşa bittim şu an. Ben edebiyat öğretmeniyim canım.başka diplomalarımda var ama ben bu işte meslek sahibi olmayı seçtim.Ama senin bölümün önü açık.Psikoloji aslenformasyonda aldım.
3 yıl özel sektörde rehber öğretmenlik yaptım ama aralıktan beri evdeyim canım
Senin neydi?
Öyle görünüyor dışardan ama malesef sıkıntıları da çok canımÇok iyi ya senin branşa bittim şu an. Ben edebiyat öğretmeniyim canım.başka diplomalarımda var ama ben bu işte meslek sahibi olmayı seçtim.Ama senin bölümün önü açık.
Süper canım zaten ifte kalıcı kilolar veriliyorÇok şükür kortizona rağmen -200 gr.Bu bile benim için çok güzel.yılmak yok haftaya inşallah daha çok gider.
Öyle oldu kaçamak günü ilan ettim
Bide aşermiş gibi eşime “ay canım pringles istedi” dedim, o da hemen aldı geldibenden de olmaz bi şey
Sınavçalışsam yapardım
Hiç tarih yapamadım, coğrafya biraz yaptım, vatandaşlıkta 2-3 tane yaptım
Türkçe matematik iyiydi allahtan ama bu sene umudum yok.
Ders çalışmaya karar verdim doğuma kadar en azından
Günaydın kizlarideal kilom 60 olunca artık gramlarla oynayacağım yinede ideal kilonun altında olacağım 56-58 hedef ♥
Eki Görüntüle 2686993
Pek bulantım yok canım. Akşamları hafif oluyorMerhaba hamileliğinin 8. haftasındasın bulantıların oluyor mu ? Ben 8. haftadayken meyve yiyebiliyordum