- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.181
Maşallah ben bu aralar yapamıyorum dün 10bin adımım vardı.Sporda bittiEki Görüntüle 2677691
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ben bu aralar yapamıyorum dün 10bin adımım vardı.Sporda bittiEki Görüntüle 2677691
Çok iyi gidiyorsun tebrik ederimSabah kahvaltım avokadolu yumurtalı salata 1 dilim ekmekle.
Öğle 1 türk kahvesi ceviz hurma
Akşam 1 kase tarhana çorbası 1 kase etli nohut ve çoban salata
3 litre su bugün yine spor yok
Çok veremiyorum ama bırakmıyorum da inş hedefe ilerlerimÇok iyi gidiyorsun tebrik ederim
bi ara takılır orda sabredip bırakmazsak devamı geliyor ama ben kaç seferdir maalesef bozuyorum dur bakalım inş gidecekÇok veremiyorum ama bırakmıyorum da inş hedefe ilerlerim
Sen haftaya 60ı görürsün bu gidişleSaat 12 de Kahvaltim
Eki Görüntüle 2677976
Saat 15.5 son öğünüm kapanis
Eki Görüntüle 2677979
Aralarda biberiye kayısı çayı sade maden suyu yarım limon suyu karışımı Dukan tarzı
İnşallah ta 3.7 nasıl vercem 1 haftadaSen haftaya 60ı görürsün bu gidişle
Valla maşallahın var yaİnşallah ta 3.7 nasıl vercem 1 haftada
Bu hafta bana uysana pazartesiye kadarSen haftaya 60ı görürsün bu gidişle
Tabakalarımin aynısını yap arada tarçınlı türk kahvesi iç benim aram pek yokValla maşallahın var ya
Anam ben dayanamam o kadarTabakalarımin aynısını yap arada tarçınlı türk kahvesi iç benim aram pek yok
Tok tutuyor ama günde üç tabak yapican 3 saat arayla tuketecen mesala dün öyleydi benim için bir gün denermisinAnam ben dayanamam o kadar
Ben yarin seninleyimTok tutuyor ama günde üç tabak yapican 3 saat arayla tuketecen mesala dün öyleydi benim için bir gün denermisin ❤
Süpersin farkı görürsün 3 gün yap aralarda tarçınlı türk kahvesi içersinBen yarin seninleyim
M Meltemhz buradaki gibi uyarsın canım lorum bitmişti diğer tabaklarına var lor peynir sen lor peynir mutlaka koyarsın lor yoksa yoğurt yada süzme peynir ama en iyi lor canım ben yumurta diyetini bitirdim 3 günde 1.700 grm verdim haftaya cumartesi pazar pazartesi yapicam yumurta diyeti 3 veya 5 gün yapılır ama ben diğer 3 günü haftaya bıraktımSaat 12 kahvaltim Eki Görüntüle 2677138
Saat 3 de yedim Eki Görüntüle 2677140
Saat 18 de yedim Eki Görüntüle 2677142