İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bu yumurta salatayı merak ediyorum ama hadi biteremessem diyorum güzel mi tadi 🙈 @Kazen beye seslenim 🙄 kızlara bildirm yapsanız 🙈😁
Evet canım tüm yeşillikleri 1 tane haşlanmış yumurtayla doğruyorum bolca pul biber sumak istediğim baharatı atıp 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla karıştırıp yiyorum.istersen közlenmiş biber de ekle çok seviyorum.sade yumurta yerken zorlanıyorum böyle iyi gidiyor.içinde biraz peynir ve zeytin de var

Buda dünkü kahvaltim ikizler durmuyordu 🙈
IMG_20200813_120410.jpg

Buda kabak detoks🙈17.5 da kapattım mideyi
IMG_20200814_164223.jpg

Evet canım tüm yeşillikleri 1 tane haşlanmış yumurtayla doğruyorum bolca pul biber sumak istediğim baharatı atıp 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla karıştırıp yiyorum.istersen közlenmiş biber de ekle çok seviyorum.sade yumurta yerken zorlanıyorum böyle iyi gidiyor.içinde biraz peynir ve zeytin de var
Denerim lor alırım tuzsuz yeşil zeytinde var akşamda iyi olur seviyorsan hafif olur 🙈

Aksam 18.5 yedim dayanamadım 🙈 dereotlu makarna samirsakli yoğurt acı soslu 4-5 çorba kaşık
IMG_20200814_183809.jpg

Aksam 18.5 yedim dayanamadım 🙈 dereotlu makarna samirsakli yoğurt acı soslu 4-5 çorba kaşıkEki Görüntüle 2675394
Ohhh çok lezzetli görünüyor az zaten.Hiç yemeyince sağlığın bozulur.belli bi kalori almak lazım her gün canım.Benim bir aydır saçım dökülüyor hemde yarı yarıya azalma var akıyor vücudumdan resmen.Belki yeterli besin alamıyorum bilmiyorum

Ohhh çok lezzetli görünüyor az zaten.Hiç yemeyince sağlığın bozulur.belli bi kalori almak lazım her gün canım.Benim bir aydır saçım dökülüyor hemde yarı yarıya azalma var akıyor vücudumdan resmen.Belki yeterli besin alamıyorum bilmiyorum
Canım Dr git kan değerine baktır gebelik yaşadın sonuçta eksilme vardır .benim sürekli anemim var demir şurubu var minik şişelerde bir húplük arkasına limonlu su içiyorum emilimi için haftalık B12 iğne oluyorum kendimi bildim bileli bunları alıyorum 🙄 950-1000 kalori almalıyız hafta sonları bizde mutlaka mangal olur eşim değerlerimi bildiği için sabah iyi kahvaltı akşam mangal dondurma derken 1500-2000 kalori alıyorum dur 🙈

Canım Dr git kan değerine baktır gebelik yaşadın sonuçta eksilme vardır .benim sürekli anemim var demir şurubu var minik şişelerde bir húplük arkasına limonlu su içiyorum emilimi için haftalık B12 iğne oluyorum kendimi bildim bileli bunları alıyorum 🙄 950-1000 kalori almalıyız hafta sonları bizde mutlaka mangal olur eşim değerlerimi bildiği için sabah iyi kahvaltı akşam mangal dondurma derken 1500-2000 kalori alıyorum dur 🙈
1 ay önce baktırmıştım d v demirim sınırdaydı ama düşük değildi.çünkü 4 ay boyunca d ve demir kullandım.son 1 aydır ilaçları bırakmıştım 2 gündür yeniden başladım.Bana herkes öyle söylüyor nasıl annelerin doğumdan 4 6 aylarda saçları dökülürse seninki de öyle olmuş diyorlar ama bu kadar dökülme normal mi anlamıyorum dediğim gibi yarıyarıya dökülme var saç diplerim acıyor artık.sabırla gecmesini bekliyorum.ama çok çok kötü durumda.

Bugünkü menüm

Kahvaltim fotoda ⬇️
IMG-20200815-WA0014.jpeg

Aralarda kahve Dukan içeceği

Aksam 18 de yoğurtlu semiz otu kapanış

Aksam 15-20 bin adım hedefim 💃💃

17 de kapanış yapıyorum 🙈 semizden vazgeçtim 😁
IMG_20200815_165613.jpg

Son düzenleme:
Ben sabah menemenli bir kahvaltı yaptım.Şimdi de çiğköfte ve ayran ile kapanış yapcam 😂 haftasonu biraz canımın istediğini yiyeyim az da olsa dedim.

Ne güzel senin kahvaltılar afiyet olsun.Ben 1haşlanmış yumurta minik bir tane dereotlu poaça iki zeytin domates salatalık 1 dilim peynir yedim.üstüne türk kahvesi içtim.Akşam için gün menüsü var 😂poaça kek mercimek köftesi.ben sadece mercimek köftesi yiyeceğim yanına da ayran.dünkünün benzeri oldu ama napayım

X