İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Slmm kızlar motivasyon düştü iyice ipin ucu kaçmadan geri geldim ama bugün tartılmayi unuttum🤔şimdi yiyip içtikten sonra tartilmayayim moral bozukluğu olmasın.. tebrik ederim ikra😊
Yarın tartilirsin cnm listeye guncellicem 😍 çok teşekkür ederim 🙈

Saat 12 kahvaltim 😚
IMG_20200818_120406.jpg

Saat 3 de yedim 🙈
IMG_20200818_153534.jpg

Saat 18 de yedim 🙈
IMG_20200818_173734.jpg

Ben sabah arkadaşa davetliydim çok yedim 🙈
Yinede utanarak yazacağım.
Biraz patates ve biber kızartması
2 sigara böreği
2 zeytin domates 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta.
Yarım dilim kek.
Akşam da etli türlü ve yoğurt.
Afiyet olsun kilo olmasın 😚💃

Slmm kızlar motivasyon düştü iyice ipin ucu kaçmadan geri geldim ama bugün tartılmayi unuttum🤔şimdi yiyip içtikten sonra tartilmayayim moral bozukluğu olmasın.. tebrik ederim ikra😊
Yarın baskülü paylaşırsan haftaya da yıldız kim olucak gorucegiz 🙈🙈💃💃😍🥰😘 artık sonbahar geliyor toparlanalim kışa yapismasin fazlalıklarımiz 🙈

Bende köye göçmeyi düşünüyorum ama çocuğun eğitimi olacağı için bir ayağımız her zaman şehirde olacak.
Kızım 4,5 yaşında tohumdan filizlendirme çalışmalarımız var gözlemliyoruz . Elmamız daha erken filizlendi limon ve erik biraz geç olacak ya da olmayacak gb
Canım nasıl gidiyor hamilelik 11 hafta görünüyorsun maşallah 💙🥰❤️

siz yazmışsınız ama bana bildirim gelmemiş heralde kılom 60,8 cnm ama geçen hafta fena dağıttım diyette olunca yemiyorum ama bırakınca saçma sapan yiyorum inan açlıktan değil kılo almadım ama vücut hafif salmaya başladı lkarantınadan sonra güzel spor ve yürüyüş yapmıştım onun sayes,nde çok almadım diye düşünüyorum

siz yazmışsınız ama bana bildirim gelmemiş heralde kılom 60,8 cnm ama geçen hafta fena dağıttım diyette olunca yemiyorum ama bırakınca saçma sapan yiyorum inan açlıktan değil kılo almadım ama vücut hafif salmaya başladı lkarantınadan sonra güzel spor ve yürüyüş yapmıştım onun sayes,nde çok almadım diye düşünüyorum
Evet spor yapildimi az az alınıyor abartmadan ama bıraktı mı az azlar çok fena ağır lik oluyor 😚😬🙈

Anladim cnm 60.8 guncliyorum haftaya bol eksi olsun 😚🥰😍💃💃

Menüm 🙈
Kahvtim
IMG_20200819_120542.jpg

Ara öğünüm
IMG-20200819-WA0010.jpeg

Saat 4 de
IMG_20200819_160210.jpg

Saat 18 de yoğurt kürü 1 er çay kaşık zencefil zerdacal tarçın yarım limon suyu az karabiber kapanis
IMG_20200819_180740.jpg

X