- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.061
Benim hedef 55.daha çok yolum var bi de çok az veriyorum ramazandan beri toplamda 6 kilo vermişimSenin kilona gelmek istiyorum sonra 58 gelir zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hedef 55.daha çok yolum var bi de çok az veriyorum ramazandan beri toplamda 6 kilo vermişimSenin kilona gelmek istiyorum sonra 58 gelir zaten
6 kilo domates al eve kadar taşı azmi cokmu sonra cvp yazarsın 1 hazırlandı buraya yazmıştımBenim hedef 55.daha çok yolum var bi de çok az veriyorum ramazandan beri toplamda 6 kilo vermişim
Ayda 2 kilo yapar.az ama buna şükür.haftaya 1 kilo daha gider inş6 kilo domates al eve kadar taşı azmi cokmu sonra cvp yazarsın 1 hazırlandı buraya yazmıştım
Gider tabiki ama aralarda kacamakli yemekler girince oluyor tabi bende bayramda yedim misafir vs olunca 63 ten 65 çıktım haftaya salı 1 kilo vermeliyim tekrar reglde bitmedi 5 gündür yürüyüşte yok sokaklar kokuyor kurbanlık atıklarındanAyda 2 kilo yapar.az ama buna şükür.haftaya 1 kilo daha gider inş
Kilonun altındakini nasıl yazdin cnm bende uğraştım olmadı bu arada Süper menü bol eksiler ❤Slm kızlar
Sabah 4 kaşık yulaf süt
Öğlen:1 yumurta lı ıspanak
Akşam et sote
Kapanış
Canım o benimde merak ettiğim birşeydi ama senin aralığın normal olduğu için yazı çıkmazmış.Kilonun altında mini nasıl yazdin cnm bende uğraştım olmadı bu arada Süper menü bol eksiler ❤
Teşekkür ederim canımCanım o benimde merak ettiğim birşeydi ama senin aralığın normal olduğu için yazı çıkmazmış.
Maşallah.Yarın benimde yürüyüş günüm.günaşırı yürüyorum bakalım ne kadar yürüyeceğim.Adım sayarım Eki Görüntüle 2671653
SüperYıkılmadım ayaktayım Ve daha burda saat 5buçuk.
Bu program bende çalışmıyor sanırım dün kurdum diğeri ile 2 saat yürüdüm tempolu 12bin üstü adım saydi ama sendeki. Uygulamada 1.978 adim gösteriyordu ayar filan yapamadım varmı ayar bilmiyorum tekrar sildimYıkılmadım ayaktayım Ve daha burda saat 5buçuk.
Valla ben yazmadım kendisi çıktı bilgileri doldurdum oradaki kaydet diyince sonuç buKilonun altındakini nasıl yazdin cnm bende uğraştım olmadı bu arada Süper menü bol eksiler ❤
Hiç bilmiyorum ki kuzum benim telin kendi uygulaması ben kurmadım.zaten kayıtlıydı telde.Bu program bende çalışmıyor sanırım dün kurdum diğeri ile 2 saat yürüdüm tempolu 12bin üstü adım saydi ama sendeki. Uygulamada 1.978 adim gösteriyordu ayar filan yapamadım varmı ayar bilmiyorum tekrar sildim