- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.021
Kesinlikle fark var basen özellikle tebrikler canımFark varmı acaba63 olunca bacak basen egzersisi yapicam 58 kilo olana kadar egzersize devam biri 69.8 biri 66 iken 63 olunca tekrar yapicam Eki Görüntüle 2670050
Yazmayı unutmuşum 10binin üstünde adım attım yürüdümBugün 1 haşlanmış yumurta ile normal kahvaltı yaptım. Öğlen iki kaşık yulafla süt yedim.Akşamişte burası en can alıcı yeri.İki dilim pizza ve taze sıkılmış portakal suyu içtim bir bardak.Allah affetsin.
Dün akşam yemeğim değişti.Akşam yoğurtlu kabak sote ve 1 tane poğaca yedim.2 ağustos 16/8
Sabah 4 zeytin 1 dilim peynir iki üç çatal patates çeyrek avokado domates salatalık roka bir parça ekmek (sabah vazgeçemiyorum illa ağzıma ilk ekmek atcam )
Ara 1 küçük boy şeftali
Akşam kıymalı sebze yemeği ve ayran
İki gün 30 bin adım atınca bugün spor yapmaya halim kalmadı.
Canım merak ettiğin herşey ilk sayfada yazıyor.Mrb arkadaşlar.bu diyet hakkında biraz bilgi verebilir misiniz.
Ooo süper canım yarın sabah bir tartıl 1 kilo farkeder kesinKızlar koydeyim diye bayadir tartilmiyordum,bugün tartı almışlar, tok ve su içmiş halimle 68.5 geldim. Acaba aç halim kaç kg dir. 1 saat oldu tartilali.
O zaman 67.5 kiloyum diye düşüneyim, baskül komşununOoo süper canım yarın sabah bir tartıl 1 kilo farkeder kesin
Benimde baskül yanlış herhalde.pilini de değiştirdim ama her seferinde farklı çıkıyorum o yüzden tartılmayacağım yarınO zaman 67.5 kiloyum diye düşüneyim, baskül komşunun
Bence tartıl ortalama bir fikir olur canmBenimde baskül yanlış herhalde.pilini de değiştirdim ama her seferinde farklı çıkıyorum o yüzden tartılmayacağım yarın
Ben zaten kesin tartılırım dayanamam ama dediğim gibi tartı bi garip.neyse.Bence tartıl ortalama bir fikir olur canm
Hurdunya etiketlenmek istemiştiniz ben etiketleyim dedim.Her gün ne yediğimizi yazıyoruz.salı günleri de baskül paylaşımı yapıyoruz.şu an arkadaşların bir çoğu tatilde.haftaya daha canlı olur
30 bin diyorsun2 ağustos 16/8
Sabah 4 zeytin 1 dilim peynir iki üç çatal patates çeyrek avokado domates salatalık roka bir parça ekmek (sabah vazgeçemiyorum illa ağzıma ilk ekmek atcam )
Ara 1 küçük boy şeftali
Akşam kıymalı sebze yemeği ve ayran
İki gün 30 bin adım atınca bugün spor yapmaya halim kalmadı.
Süper canım sen hedefine ulaşıp dön bence güzel vermişsin tebrikler.biliyorsun bayram tatilindeyiz ama 11 Ağustos baskül paylaşımı tekrar başlıyor bilgin olsun canımKızlar koydeyim diye bayadir tartilmiyordum,bugün tartı almışlar, tok ve su içmiş halimle 68.5 geldim. Acaba aç halim kaç kg dir. 1 saat oldu tartilali.