İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bugün 1 haşlanmış yumurta ile normal kahvaltı yaptım. Öğlen iki kaşık yulafla süt yedim.Akşam işte burası en can alıcı yeri.İki dilim pizza ve taze sıkılmış portakal suyu içtim bir bardak.Allah affetsin.

2 ağustos 16/8
Sabah 4 zeytin 1 dilim peynir iki üç çatal patates çeyrek avokado domates salatalık roka bir parça ekmek (sabah vazgeçemiyorum illa ağzıma ilk ekmek atcam )
Ara 1 küçük boy şeftali
Akşam kıymalı sebze yemeği ve ayran
İki gün 30 bin adım atınca bugün spor yapmaya halim kalmadı.

Hurdunya etiketlenmek istemiştiniz ben etiketleyim dedim.Her gün ne yediğimizi yazıyoruz.salı günleri de baskül paylaşımı yapıyoruz.şu an arkadaşların bir çoğu tatilde.haftaya daha canlı olur

Dün akşam yemeğim değişti.Akşam yoğurtlu kabak sote ve 1 tane poğaca yedim.

3 ağustos 16/8
Sabah: fotodaki.yanına 1 kupa yeşilçay içtim.
Akşam: kıymalı sebze yemeği 1 kase tarhana çorbası 1 küçük kase erişte 1 ince dilim karpuz
Ara: 2 yulaf bisküvi 1 fincan hibiscus çayı
Bugün çok yedim sanki.erişteyi yemesem olacaktı.

Eklentiler

• 20200803_111137.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 12
3 agustos menü
Sabah yulaf süt
Ara: kahve 1 tane küçük çikolata
16.00:kumpir
1 top fıstıklı dondurma
Kapanış
Fazla karbonhidrat lı bir gün oldu yarın ne olcak bakalım

Teşekkür ediyorum, ben bir kaç hafta yapıp başarılı oldum, yeniden başlayacağım ancak önümüzdeki birkaç gün bazı sıkıntılarım var, biraz takip edeyim sizi, enerjim yerine gelsin

30 bin diyorsun daha ne olsun canım tebrikler canım senin yazının altında 60.5 kilo görünüyor o nasıl yaptın

Kızlar koydeyim diye bayadir tartilmiyordum,bugün tartı almışlar, tok ve su içmiş halimle 68.5 geldim. Acaba aç halim kaç kg dir. 1 saat oldu tartilali.
Süper canım sen hedefine ulaşıp dön bence güzel vermişsin tebrikler.biliyorsun bayram tatilindeyiz ama 11 Ağustos baskül paylaşımı tekrar başlıyor bilgin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…