İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
8 temmuz regldim yine regl oldum çok ödemliyim şişim 3 gun detoks yapıcam

8 temmuz regldim yine regl oldum çok ödemliyim şişim 3 gun detoks yapıcamEki Görüntüle 2668700
Geçen haftaya göre resmen 2 kilo ödemin var ama 3 günde iner o.ben senin detoksu yapıyorum.sabah yumurtalı kahvaltı.öğlen akşam yoğurt detoks.ama içine kabak vs koymuyorum.Belki akşama biraz salatalık doğrarım.

Salatalıkta iyi dogra cnm semizli olan değilmi cnm bende salatalıklı yapiyorum

Sanırım benim tartı bozuk.inşallah bugünden önceki değerler doğrudur pilini değiştirmem lazım.
Bugünkü menüm klasik kahvaltı ve öğlen akşam ayran detoksu.Bugün son günüm.Ama dün iki kare çikolata ve 2 petitör bisküvi yedim dayanamadım çay içerken belki bugün bir tane meyve ekleyebilirim küçük bi şeftali mesela.çünkü iki gündür başım ağrıyor detoks kaynaklı sanırım

Slm kizlar

Reglden diyet yapamıyorum lokum yedim dayanamadım

Perşembe günü sıvı detoks yapicam inşallah

O nasıl yapılıyor
Sabah uyanıp 1 litre süt 500 milm sıcak suya 3 sallama yeşil çay 15 dik demlenmesini bekleyip içinden yeşil çayları çıkarıp baharatları ekliyoruz 1 er tatlı kaşık tarçın zerdeçal zencefil karabiber katıp çatalla karıştırıp 1 litre yarım yagli süte ekliyoruz karışımı ağzı kapaklı kavanoza aktarıp dolaba koyuyoruz

Sabah saat 8 de 1 bardak içmeye başlıyoruz
Saatler şu şekilde
8 süt detoks
Acikirsan 8 badem türk kahvesi
10 sut detoks
Acikirsan 1salatalik
12 süt detoks
Acikirsan 1 yeşil elma
14 süt detoks
Acikirsan türk kahvesi 2 gün kurusu 2 ceviz
18 süt detoks
Acikirsan salatalık 8 badem
20 süt detoks içip günü kapatıyoruz ve 2.5 litre suyumuzuda içiyoruz yatana kadar blilyorsun su serbes sade maden suyu

Yok canım bu bana göre değilmiş

Merak edenler için 3 gün boyunca ayran aşı detoksu yaptım benim tartı mı bozuk bilmiyorum ama 200 gr almış görünüyorum şu an yani bana hiç yaramadı arkadaşlar.sabah 1 dilim ekmekle yumurtalı normal kahvaltı yapıp öğlen ve akşam 1er kase ayran aşı yedim.Dün ilk defa minik bi şeftali yedim ara öğünde.herhalde benim tartı bozuk

Banada yaramamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…