- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.981
Haftaya 59.5 olursun maşallahOhh bi 600 grm vermişim.Baskülümün pisliğine bakmayın uyku sersemi farketmedim bile.haftaya temiz basküle çıkarıminşallah haftaya 50li kiloları görürüm amin.
Reglde eksi ya çok süper cnmEki Görüntüle 2668664
-200 Gr regl dönemi
Ahh inşallahHaftaya 59.5 olursun maşallah
Geçen haftaya göre resmen 2 kilo ödemin var ama 3 günde iner o.ben senin detoksu yapıyorum.sabah yumurtalı kahvaltı.öğlen akşam yoğurt detoks.ama içine kabak vs koymuyorum.Belki akşama biraz salatalık doğrarım.
Salatalıkta iyi dogra cnm semizli olan değilmi cnm bende salatalıklı yapiyorumGeçen haftaya göre resmen 2 kilo ödemin var ama 3 günde iner o.ben senin detoksu yapıyorum.sabah yumurtalı kahvaltı.öğlen akşam yoğurt detoks.ama içine kabak vs koymuyorum.Belki akşama biraz salatalık doğrarım.
Yok ben sadece nohut mercimek ve buğdayla yaptım.hepsini haşladım ayranla karıştırdım.Salatalıkta iyi dogra cnm semizli olan değilmi cnm bende salatalıklı yapiyorum
Haftaya hep beraber daha kalabalık verelim inşallah kiloları
O nasıl yapılıyorPerşembe günü sıvı detoks yapicam inşallah
Sabah uyanıp 1 litre süt 500 milm sıcak suya 3 sallama yeşil çay 15 dik demlenmesini bekleyip içinden yeşil çayları çıkarıp baharatları ekliyoruz 1 er tatlı kaşık tarçın zerdeçal zencefil karabiber katıp çatalla karıştırıp 1 litre yarım yagli süte ekliyoruz karışımı ağzı kapaklı kavanoza aktarıp dolaba koyuyoruzO nasıl yapılıyor
Yok canım bu bana göre değilmişSabah uyanıp 1 litre süt 500 milm sıcak suya 3 sallama yeşil çay 15 dik demlenmesini bekleyip içinden yeşil çayları çıkarıp baharatları ekliyoruz 1 er tatlı kaşık tarçın zerdeçal zencefil karabiber katıp çatalla karıştırıp 1 litre yarım yagli süte ekliyoruz karışımı ağzı kapaklı kavanoza aktarıp dolaba koyuyoruz
Sabah saat 8 de 1 bardak içmeye başlıyoruz
Saatler şu şekilde
8 süt detoks
Acikirsan 8 badem türk kahvesi
10 sut detoks
Acikirsan 1salatalik
12 süt detoks
Acikirsan 1 yeşil elma
14 süt detoks
Acikirsan türk kahvesi 2 gün kurusu 2 ceviz
18 süt detoks
Acikirsan salatalık 8 badem
20 süt detoks içip günü kapatıyoruz ve 2.5 litre suyumuzuda içiyoruz yatana kadar blilyorsun su serbes sade maden suyu
Banada yaramamıştıMerak edenler için 3 gün boyunca ayran aşı detoksu yaptım benim tartı mı bozuk bilmiyorum ama 200 gr almış görünüyorum şu anyani bana hiç yaramadı arkadaşlar.sabah 1 dilim ekmekle yumurtalı normal kahvaltı yapıp öğlen ve akşam 1er kase ayran aşı yedim.Dün ilk defa minik bi şeftali yedim ara öğünde.herhalde benim tartı bozuk