- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.001
Ayran asinda bulgur nohut mercimek var sanmıyorum eksi olacağınaMerak edenler için 3 gün boyunca ayran aşı detoksu yaptım benim tartı mı bozuk bilmiyorum ama 200 gr almış görünüyorum şu anyani bana hiç yaramadı arkadaşlar.sabah 1 dilim ekmekle yumurtalı normal kahvaltı yapıp öğlen ve akşam 1er kase ayran aşı yedim.Dün ilk defa minik bi şeftali yedim ara öğünde.herhalde benim tartı bozuk
YaramazkiBanada yaramamıştı
Canım youtubeda gördüm diyetisyenler paylaşmış aynı o şekilde.hatta onlar 2 şer saat aralıklarla yediriyor ben öıle ve akşam yedim.baya sonuç alan var.buğday mercimek ve nohut 6şar kaşık olacak şekilde ayrı ayrı haşlanıyor 1 litre ayranla karıştırılıyor 3 gün boyunca yeniliyor nohut ve mercimek protein buğday lif karbonhidrat.ben salatalıkta doğradım içine.umuyorum ki benim tartı yanlıştırYaramazkiçünkü karbonhidrat olduğu için olmaz , ama tavuk çorba yap faydası olurda ayran aşının sanmıyorum yada sebze çorbası olursada iyi olur kuzu gerdanindan çorba olsa bol sulu oda iyi olur paça gibi yapıp icicem 3 gün aksamlari
İnşallah yanlıştırCanım youtubeda gördüm diyetisyenler paylaşmış aynı o şekilde.hatta onlar 2 şer saat aralıklarla yediriyor ben öıle ve akşam yedim.baya sonuç alan var.buğday mercimek ve nohut 6şar kaşık olacak şekilde ayrı ayrı haşlanıyor 1 litre ayranla karıştırılıyor 3 gün boyunca yeniliyor nohut ve mercimek protein buğday lif karbonhidrat.ben salatalıkta doğradım içine.umuyorum ki benim tartı yanlıştır
Süper menüSabah 10:00 3 minik patetsli börek
Peynir söğüş
Ara:Nescafe soda
Akşam 16:00 peynirli semiz otu salatası
Ara:1 top dondurma
Kapanış
16 bin adım yarın ne kadar etkili olmuş görürsün afiyet olsun kilo olmasınHayırlı bayremlar kızlar biliyorsunuz ben yurtdışına geldim ve kurban işi burada olmadı henüz yabancı olduğumuz için.Ama burada bi arkadaş grubumuz oluştu ve ailecek bayram pitniğine gittik.Yediklerimi utanarak yazacağım.
5 sarma
2 yemek kaşığı patates salatası
1 dilim börek
1 poaça
1biberli ekmek
1 soslu kek
1 kıbrıs tatlısı
1 minik kurabiye
3 kaşık makarna
16 bin adım attım ne kadar etkili oldu bilemem.tüm gün yediklerim bunlar.
Kız valla erimişsinFark varmı acaba63 olunca bacak basen egzersisi yapicam 58 kilo olana kadar egzersize devam biri 69.8 biri 66 iken 63 olunca tekrar yapicam Eki Görüntüle 2670050
4 yıl ikizler gebelik derken hep evdeydim canımKız valla erimişsintabiki fark var.Sen daha çok bacak basen alıyosun gördüğüm kadarıyla.benimde göbek canım ya.
İyi iyi bence devam.Bugünde az yemişsin ben yedim pişman oldum ama napalım bayramdır sevaptır ye gitsin dedim4 yıl ikizler gebelik derken hep evdeydim canım
Mekik çektiğim için gobus yokta basen var oda 56-58 kadar incelirİyi iyi bence devam.Bugünde az yemişsin ben yedim pişman oldum ama napalım bayramdır sevaptır ye gitsin dedim
69.8. Ve 58 de kolaj yapicamİyi iyi bence devam.Bugünde az yemişsin ben yedim pişman oldum ama napalım bayramdır sevaptır ye gitsin dedim
İnşallah canım.Ben normal spor yapıyorum ama hala göbeğe çok yüklenemiyorum sezaryen yerim ağrıyor yaparken sorun olmuyor ama yapıp dinlenmeye başladıktan sonra sızlıyor.Ama zaten kilo verdikçe orada gidecek.kararlıyım hedefime ineceğim69.8. Ve 58 de kolaj yapicamhep birlikte incecik olucagiz ❤