İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ayran asinda bulgur nohut mercimek var sanmıyorum eksi olacağına

Banada yaramamıştı
Yaramazki çünkü karbonhidrat olduğu için olmaz , ama tavuk çorba yap faydası olurda ayran aşının sanmıyorum yada sebze çorbası olursada iyi olur kuzu gerdanindan çorba olsa bol sulu oda iyi olur paça gibi yapıp icicem 3 gün aksamlari

Canım youtubeda gördüm diyetisyenler paylaşmış aynı o şekilde.hatta onlar 2 şer saat aralıklarla yediriyor ben öıle ve akşam yedim.baya sonuç alan var.buğday mercimek ve nohut 6şar kaşık olacak şekilde ayrı ayrı haşlanıyor 1 litre ayranla karıştırılıyor 3 gün boyunca yeniliyor nohut ve mercimek protein buğday lif karbonhidrat.ben salatalıkta doğradım içine.umuyorum ki benim tartı yanlıştır

İnşallah yanlıştır akşamları salata yemek çok iyi oluyor

30 temmuz menü
Uyandım bol su
12.30 da kahvaltı
14.30 1 bardak ayran içildi
16.30 da 2 kare Bitter cikolata
Aksam 18 de 4-5 çatal yoğurtlu acı soslu makarna kapanış

10 bin adım atıldı

Sabah muzlu chia tohumlu yulaf
Öğlen 1 minik nektari
Akşam 1 parça tavuk ve salata. Yarın için soslu kek yapmıştım arkadaşlarla bayram kahvaltısı yapacağız.1 minik dilim kek yedim ama üstüne 10 bin adım attım.şimdi de soda limon içiyorum

Hayırlı bayremlar kızlar biliyorsunuz ben yurtdışına geldim ve kurban işi burada olmadı henüz yabancı olduğumuz için.Ama burada bi arkadaş grubumuz oluştu ve ailecek bayram pitniğine gittik.Yediklerimi utanarak yazacağım.
5 sarma
2 yemek kaşığı patates salatası
1 dilim börek
1 poaça
1biberli ekmek
1 soslu kek
1 kıbrıs tatlısı
1 minik kurabiye
3 kaşık makarna
16 bin adım attım ne kadar etkili oldu bilemem.tüm gün yediklerim bunlar.

16 bin adım yarın ne kadar etkili olmuş görürsün afiyet olsun kilo olmasın

31 temmuz

Sabah uyandım bol su

Kahvaltı 3 zeytin az çok az avuç içim kadar pide 1 salatalık 3 kaşık yoğurt yedim canım istemedi

Öğlen bayram şekeri coconatli çikolata bayılırım 2 adet yedim 2 Bayram çikolatası hemen Dukan içtim yakar belki diye

18 de yarım kıymalı pide 1 bardak ayran yeşillik kapanış

6 bin adım atabildim ikizler durmadı teppolu yürüdüm 40 dkk filan yuruyebildim

Fark varmı acaba 63 olunca bacak basen egzersisi yapicam 58 kilo olana kadar egzersize devam biri 69.8 biri 66 iken 63 olunca tekrar yapicam

69.8. Ve 58 de kolaj yapicam hep birlikte incecik olucagiz
İnşallah canım.Ben normal spor yapıyorum ama hala göbeğe çok yüklenemiyorum sezaryen yerim ağrıyor yaparken sorun olmuyor ama yapıp dinlenmeye başladıktan sonra sızlıyor.Ama zaten kilo verdikçe orada gidecek.kararlıyım hedefime ineceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…