İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Teşekkür ediyorum, ben bir kaç hafta yapıp başarılı oldum, yeniden başlayacağım ancak önümüzdeki birkaç gün bazı sıkıntılarım var, biraz takip edeyim sizi, enerjim yerine gelsin :KK66:
Slm cnm 2016 Kasım annelerindeydik degilmi 😍😍 hoş geldin nasılsın

30 bin diyorsun 😍😍 daha ne olsun canım tebrikler canım senin yazının altında 60.5 kilo görünüyor o nasıl yaptın 😚😚❤❤💃💃
Biraz kaçırdım bugünlerde yemeyi.yarın tekrar sıkı başlıyorum.hedefim her gün 10bin adım.sabahları yürüyüş yapıp üstüne kahvaltı yapacağım.Ve bir hafta sabah dahi olsa ekmek yemeyip değişimi bi gözlemleyeceğim.Onu hesap detaylerından yaptım.Kendi profiline gir hesap detayları var oradan yaparsın 🤗

Eğer bu tartı doğruysa şükürler olsun 60 direncini kırdım 😂

Eklentiler

• 20200804_093950-1.jpg
    20200804_093950-1.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 14
çok iyi tebrikler hiç bozmadın sanırım
Bozmaz olur muyum de dönerler ne dürümler yedim.daha dün tereyağlı erişte yedim üstüne iki bisküvi karpuz.Ama o gün öyle beslenince ertesi gün daha hafif geçirdim.mesela bugün tekrardan sıkı şekilde başladım.sabah kahvaltı öncesi yürüyüşe gittim 10bin adım atmadan gelmedim 😂iki haftadır neredeyse hergün 10bin adım attım o bence çok etkili oldu

4 ağustos
Sabah 2 büyük bardak sirkeli su içip yürüyüşe gittim 11bin adım atıp geldim.
13.00 de iki yumurta yaptım sahanda.ama tuz ve yağ koymadım.fotodakileri yedim.
18.00 1 kase tarhana çorbası biraz da kıymalı sebze yemeği dünden yediklerim yani 🤗
İf e çok uygun değil ama akşam 10 gibi falan da iki kaşık yoğurt zerdaçal zencefil karışımı yemeyi düşünayorum.

Bozmaz olur muyum de dönerler ne dürümler yedim.daha dün tereyağlı erişte yedim üstüne iki bisküvi karpuz.Ama o gün öyle beslenince ertesi gün daha hafif geçirdim.mesela bugün tekrardan sıkı şekilde başladım.sabah kahvaltı öncesi yürüyüşe gittim 10bin adım atmadan gelmedim 😂iki haftadır neredeyse hergün 10bin adım attım o bence çok etkili oldu
bence de yürüyüş süper ben de şükür çok almadım inş toparlıycam tekrar bgn zorlanıyorum yemeye alışmışım ya

4 ağustos
Sabah 2 büyük bardak sirkeli su içip yürüyüşe gittim 11bin adım atıp geldim.
13.00 de iki yumurta yaptım sahanda.ama tuz ve yağ koymadım.fotodakileri yedim.
18.00 1 kase tarhana çorbası biraz da kıymalı sebze yemeği dünden yediklerim yani 🤗
İf e çok uygun değil ama akşam 10 gibi falan da iki kaşık yoğurt zerdaçal zencefil karışımı yemeyi düşünayorum.
Fotoyu unutmuşum.kahvaltım aşağıda.yanında yeşilçayla beraber.

Eklentiler

• 20200804_130831.jpg
    20200804_130831.jpg
    133,9 KB · Görüntüleme: 15
X