- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.941
O zaman detoks çorba3 gun tüketeceksin
Sabah kahvaltı öglen çorba akşam çorba
Örnek saat arası 3 saat olmasına dikkat edin
9 da kahvaltı
12 de tarifteki çorba
3 de tarçınlı turk kahve 8 badem 2 gunkurusu
badem yoksa 2 adet cevizde olur
18.00 de tarifteki çorba
Eki Görüntüle 2665961 Eki Görüntüle 2665962
Güzelmiş ama ben bakındım burada semizotu hiç göremedim bulamadım.semizotu yerine he kullansak acaba
Ben de az önce 8bin adım atıp geldim.22 temmuz menüm
18/6
Bol su içildi kahvaltıya kadar
12.30 sucuklu yumurta domates salatalık zeytin 1 ince dilim kaşar 1 tatlı kaşik labne
15 de ince dilim kavun
16.30 da tarçınlı turk kahve 2 ceviz 2 gun kurusu
18.30da sütte sade gevrek kapanış kapanış
İkizler parkta oyalandıgı yere kadar ben yürüyorumparkta parkur var ben 7 bin adım atabiliyorum eşim ikizleri parkta oyalıyor
Yeşil mercimekli salata nohutlu salata yapıp yiyebilirsin.protein almadığın için enerjin düşüyor.
Kabak rendeleyebilirsin yada sogusun bulgur salatalık kıy ince ince rendeledinmi çok sulanıyor yada ıspanakta olabilir lahanaGüzelmiş ama ben bakındım burada semizotu hiç göremedim bulamadım.semizotu yerine he kullansak acaba
Ben bunu haftaya yapacağım.pazartesi başlarım bakalım nasıl bi sonuç olacak.23 temmuz menü
16/8
Uyandım bol su
10 da hava çok sıcak yanıyorsoguk sütte sade gevrek tarçında ekledim
14 de bulgurlu nohutlu kabaklı ayran çorbası yaptım semiz yerine kabak ekledim
18 de kabaklı ayran çorbası kapanış
Aralarda dukan içecegi içine 2 adete kayısı çayı ekleyip öyle yapıyorum süper bagırsak için
10 bin adım attım dün bugunde 10 bin hedefim
Pazartesi belli olurBen buradayım akşam yemeğim değişti zeytinyağlı yeşil fasulye ve 1 kase cacık yedim.Ayrıca gün içinde 2 küçük kare çikolata 2 yulaf bisküvi yedimçay boş içilmiyor.Kızlar yoklar sanırım terkidiyar ettiler buraları.
Bende bakayım ona iyiki dogmuş prensesGörümce diyeti nasılmış merak ettim
Teşekkür ederim canımBende bakayım ona iyiki dogmuş prensessaglıklı yaşları olsun inşallah