İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
26 temmuz menü
Sabah:9.00 1 dilim ekmek peynir yumurta
Ara:kahve
Öğle:14.00 tavuk dürüm 😔
Ara:kahve biraz çikolata
Kapanış

Yok yarın tartı günü ama herkes tatilde o yüzden çok katılım olmaz.senin nasıl gidiyor
İyi gidiyor canım🙏
Son iki haftadır baya açlık sınırında yaşıyorum ama başka türlü kilo veremediğimi anladım😅
Salı daha iyi olmuş, pazarın arkasından çok şiş oluyordu insan😂

Son düzenleme:
Bir ayda harika vermişsin 🤗 ayranlı bi detoks var onu yapayım diyorum.
Bir ay bile değil aslında 2 haftada verdim😅
Hiç ekmek tüketmiyorum yani öyle tam tahıllı, siyez unlu falan hiç birini yani
Akşamda sadece salata yada çok az sebze yemeği yiyorum
İf saatlerime dikkat ediyorum yine ona devam.

Ayran detoksu güzel canım soğuk soğuk hem iyi gelir bu havalarda😍

Bir ay bile değil aslında 2 haftada verdim😅
Hiç ekmek tüketmiyorum yani öyle tam tahıllı, siyez unlu falan hiç birini yani
Akşamda sadece salata yada çok az sebze yemeği yiyorum
İf saatlerime dikkat ediyorum yine ona devam.

Ayran detoksu güzel canım soğuk soğuk hem iyi gelir bu havalarda😍
Ben bi sabah yiyorum o ekmeği onu da bırakamıyorum çok az da olsa 😅 bakalım bugün başladım detoksa.üç günde sonuç ne olacak acaba🤔

Canım ayran aşı detoksuyla ne kadar verdin
Kabaklımı canım onu yine tam yapamadım bugun bende başlıyorum salı çarşamba perşem yapıcam 😊 ama regl oldum şişim ödem her yerim 😕 yinede yapıcam çünki adana kebaplar olucak 4-7 gün boyunca 😬😬

Günaydın kızlar dün elektirikler kesikti giremedim nasılsınız 😍

Detoks iyi gelir hangisini yapacaksın kabak mı?
Bende burdan giderken 57 idim. Bu sabah 54.3 çıktım çok şükür buraya yazdığım hedefe az kaldı 🙏 ama şimdide hedefi 48 e çektim😂
Süpersin canım hoş geldin nasılsın çok sevindim geldiğine tatlım 😍seni sanki ilk sayfadan silmedim beklettim 😎😎 kilolarda verilmiş ooh maşallah devamıda olsun 😍😍

Ohh bi 600 grm vermişim.Baskülümün pisliğine bakmayın uyku sersemi farketmedim bile.haftaya temiz basküle çıkarım 😂😂inşallah haftaya 50li kiloları görürüm amin.

Eklentiler

• 20200728_095500.jpg
    20200728_095500.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 12
Süpersin canım hoş geldin nasılsın çok sevindim geldiğine tatlım 😍seni sanki ilk sayfadan silmedim beklettim 😎😎 kilolarda verilmiş ooh maşallah devamıda olsun 😍😍
Evet canım silmemişsin🤗 ben de girer girmez o sayfaya baktım kimler ne kadar kilo vermiş diye merakımdan 😅😂kendi ismimi de gördüm teşekkür ederim😘
Size tekrar katılmayı çok istiyorum menü bildirmeyi ama pazar günü karadeniz’e gideceğiz orada yediklerimi pek paylaşmak istemem sanırım😂😂kendimden korkuyorum o sebeple yer açıyorum gidene kadar orda kilo alırsam diye

X