İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bence sen şimdi yaptıgını yap canim zorlama aşilinca yaparsin birden zor oluyo
Ben aşama aşama geldim ama şimdi şişkinlik var durdu heralde regl döneminden
Bende aşama aşama saatleri değiştiririm diyorum bu durma zamanlarında. Kalori kontrolünü de öyle sağlamak daha kolay.
Ama birden düşük kalorili beslenince artık vücud o kaloriyle idare etmeyi bildiği için kilo verme duruyor. Arada 2 günlük farklı beslenme programları yapmak lazım.

Hadi ilk bildirim benden olsun pazartesiyi merak ediyorum :KK49:
IMG_20200527_092149.jpg

Ben de ilk defa bi ramazanda spor yaptim ama kilom eksilmedi bir haftada 2 kilo almis gorunuyorim ama cogunun odem oldugunu düşünüyorum kıyafetlerde sikinti yok

Günaydın canlar başlıyoruz bugun baskülleri görelim bu gün bende 18 saat açlıgım dolsun paylaşacam 😉😉

Slm kızlar ben ramazan sonrası if diyetine başlamak istiyorum açlıga alışmışken hiç ara vermeden gitsin kilolar diyorsanız bayramdan sonra buradan diyetlerimizi konuşalım ne dersiniz 😍😍

27-28 mayıs if diyeti başlıyor başlamak isteyenler olursa çok sevinirim 😍😍

8 saat diyeti için diğer şok diyetlerde olduğu gibi tek bir diyet listesi yok. Zaten bu diyette istediğinizi, istediğiniz miktarda yiyip içebilirsiniz. Tabii 8 saatlik süre içinde. 16 saat boyunca ise ağzınıza tek bir lokma bile koymamanız ve vücudunuza yağ yakmak için ihtiyacı olan zamanı tanımanız gerekiyor.

Peki bu saat aralıkları nasıl olacak? Bu da size kalmış. Dilerseniz saat 09.00 – 17.00 arasında veya 10.00 – 18.00 arasında yapabilirsiniz. Meyveler ve sebzeler, yüksek lifli tahıllar, sağlıklı yağlar ve yağsız proteinleri mutlaka beslenmenize dahil etmeye, gün içinde bol bol su içmeye de özen gösterin.

Bu arada bu diyetin sonuçlarını görebilmek için 3 hafta boyunca düzenli yapmanız gerektiğini de hatırlatalım.

İf diyetin penceresini yazmak istedim
Uzun saatler açlık olup geceye denk getirmektir 😊

Açkık / beslenme
14/10
16/8
18/6
20/4

Yapılması gerkenler

1.kural her gun menu yazılırken tarih yazılacak

2. Kural Her gün seçtiğiniz pencere yazılacak örnek 16/8 gibi

3.kural menu bildirimi yapılacak gün içinde menu hazırsa yazılacak yada 22 ye kadar bildirim yapılmış olucak

4. Kural her pazartesi baskül paylaşımı yapılacak 😊

5. spor size kalmış yapıldıysa yazılacak spor yapan ve yapmayan kilo durumunu daha etkili oldugunu görmek açısından yapan olursa yazacak 😉

Yaparsanız siz kazanırsınız 😉 azim varsa gerisi teferruat 😉😉

Benim detox tarifimi vereyim 😊

15 dal maydonoz
1 çay kaşık toz zencefil
Yarım limonu kabuguna kadar kullanılacak
2 bardak su
Sade soda
Hepsini dogra suyu ekle blendırla su gibi olana kadar sonra sodayı ekle kapaklı cam şişeye kat gün içinde 3 defada bitir 😉😉

Ikra meyra Ikra meyra ➡başlangıç
orkide1453 orkide1453 ➡başlangıç
@tildamilda ➡başlangıç
BizyanmadikYAKILDIK BizyanmadikYAKILDIK ➡başlangıç
@dreamy07 ➡başlangıç
Baklavadeseni Baklavadeseni ➡başlangıç 69.2
K Karanfil_kokuyor ➡başlangıç 66.5
J Jey N ➡başlangıç 71.1 umarım bu oku kullanırız⬇ haftaya kilo düşüşünde 😉😉
Kilolar ekleniyor 😍😍 J Jey N tartılacakmısın bilmiyorum kilonu yazdım tartılırsan düzeltirim 😉

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün başıma geleni anlatayım saat 17 de yedim 17.30 da bitti fermuarı kapattık artık neyse guzel guzel gidiyordu ikiz kızlarım anne halley verirmisin dediler verdim saat 21.30 da bende unutup yedimmi 🙊 onun cezasını çekip uygulamayı bozup tekrar oruca tıkladım 😤😤 15.30 kadar aç kalıcam 😨😨

Arkadaşlar dün başıma geleni anlatayım saat 17 de yedim 17.30 da bitti fermuarı kapattık artık neyse guzel guzel gidiyordu ikiz kızlarım anne halley verirmisin dediler verdim saat 21.30 da bende unutup yedimmi 🙊 onun cezasını çekip uygulamayı bozup tekrar oruca tıkladım 😤😤 15.30 kadar aç kalıcam 😨😨
Ben bu kadar katı yapmıyorum ya Çünki istediğim kiloya gelınce yeme konusunda zorlamak istemiyrm o yuzden sadece azalttım hiç bişeyi kesmiyorum buda benım uygulama seklım 😃

Merhaba sabahki tartı 76.If ile 88 den geldim buralara.Pazartesi 75 leri görmek istiyorum bakalım birkaç gündür şımardım yiyorum☹
Baskül paylaşımı yaparsan daha iyi olur canım sen hangi pencereyi uyguluyorsun 😊88 den ⬇ 76 çok süper düşüş bence gayet harika ne kadar surede verdin if diyetimi😍

X