- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- Konu Sahibi Ikra meyra
Bende 20-4 yapıyorum
14:00 1 yumurta biber salatalik
Yeşil çay su
16:00 1 salatalik
Ama suan regliyim
Yeşil çay su
Ama suan regliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yapsammı acaba yarın kaç kilo olcam bilmiyorum ödemimde var regl yaklaşıyor 20/4 dayanırmıyım bilmiyorumBende 20-4 yapıyorum
Yeşil çay su
Ama suan regliyim
Bence sen şimdi yaptıgını yap canim zorlama aşilinca yaparsin birden zor oluyoBende yapsammı acaba yarın kaç kilo olcam bilmiyorum ödemimde var regl yaklaşıyor 20/4 dayanırmıyım bilmiyorum
Bende aşama aşama saatleri değiştiririm diyorum bu durma zamanlarında. Kalori kontrolünü de öyle sağlamak daha kolay.Bence sen şimdi yaptıgını yap canim zorlama aşilinca yaparsin birden zor oluyo
Ben aşama aşama geldim ama şimdi şişkinlik var durdu heralde regl döneminden
Hedefin Ne?Hadi ilk bildirim benden olsun pazartesiyi merak ediyorum Eki Görüntüle 2640350
Hedefim 65. Emzirirken 78 kiloya çıktım simdi vermeye çalısıyorm. Adet dönemi izin verirdim kendime yapmazdım yapamazdım acayıp iştahım açılıyorHedefin Ne?
Ben pazartesi tartılmıştım 71.1kg
Bugün yarın regl olucam o yüzden ilk hafta kiloları çok önemli değil.
Bende Ramazan başı 70 tim 66.5 inmişimHadi ilk bildirim benden olsun pazartesiyi merak ediyorum Eki Görüntüle 2640350
Vayyyy vayy bende ramazanda zayıflarım dedim ilk 10 gun çok iyi gectı sonra bi daha toparlanamadm tebrik ediyorum seniBende Ramazan başı 70 tim 66.5 inmişim
Ayyy bu kiloyu görmek istiyorum başarılar hedefin kaç benim hedef 60 önce 65 görmem lazım
J Jey N ➡başlangıç 71.1 umarım bu oku kullanırız⬇ haftaya kilo düşüşündeSlm kızlar ben ramazan sonrası if diyetine başlamak istiyorum açlıga alışmışken hiç ara vermeden gitsin kilolar diyorsanız bayramdan sonra buradan diyetlerimizi konuşalım ne dersiniz
27-28 mayıs if diyeti başlıyor başlamak isteyenler olursa çok sevinirim
8 saat diyeti için diğer şok diyetlerde olduğu gibi tek bir diyet listesi yok. Zaten bu diyette istediğinizi, istediğiniz miktarda yiyip içebilirsiniz. Tabii 8 saatlik süre içinde. 16 saat boyunca ise ağzınıza tek bir lokma bile koymamanız ve vücudunuza yağ yakmak için ihtiyacı olan zamanı tanımanız gerekiyor.
Peki bu saat aralıkları nasıl olacak? Bu da size kalmış. Dilerseniz saat 09.00 – 17.00 arasında veya 10.00 – 18.00 arasında yapabilirsiniz. Meyveler ve sebzeler, yüksek lifli tahıllar, sağlıklı yağlar ve yağsız proteinleri mutlaka beslenmenize dahil etmeye, gün içinde bol bol su içmeye de özen gösterin.
Bu arada bu diyetin sonuçlarını görebilmek için 3 hafta boyunca düzenli yapmanız gerektiğini de hatırlatalım.
İf diyetin penceresini yazmak istedim
Uzun saatler açlık olup geceye denk getirmektir
Açkık / beslenme
14/10
16/8
18/6
20/4
Yapılması gerkenler
1.kural her gun menu yazılırken tarih yazılacak
2. Kural Her gün seçtiğiniz pencere yazılacak örnek 16/8 gibi
3.kural menu bildirimi yapılacak gün içinde menu hazırsa yazılacak yada 22 ye kadar bildirim yapılmış olucak
4. Kural her pazartesi baskül paylaşımı yapılacak
5. spor size kalmış yapıldıysa yazılacak spor yapan ve yapmayan kilo durumunu daha etkili oldugunu görmek açısından yapan olursa yazacak
Yaparsanız siz kazanırsınız azim varsa gerisi teferruat
Benim detox tarifimi vereyim
15 dal maydonoz
1 çay kaşık toz zencefil
Yarım limonu kabuguna kadar kullanılacak
2 bardak su
Sade soda
Hepsini dogra suyu ekle blendırla su gibi olana kadar sonra sodayı ekle kapaklı cam şişeye kat gün içinde 3 defada bitir
Ikra meyra ➡başlangıç
orkide1453 ➡başlangıç
@tildamilda ➡başlangıç
BizyanmadikYAKILDIK ➡başlangıç
@dreamy07 ➡başlangıç
Baklavadeseni ➡başlangıç 69.2
K Karanfil_kokuyor ➡başlangıç 66.5
Ben bu kadar katı yapmıyorum ya Çünki istediğim kiloya gelınce yeme konusunda zorlamak istemiyrm o yuzden sadece azalttım hiç bişeyi kesmiyorum buda benım uygulama seklımArkadaşlar dün başıma geleni anlatayım saat 17 de yedim 17.30 da bitti fermuarı kapattık artık neyse guzel guzel gidiyordu ikiz kızlarım anne halley verirmisin dediler verdim saat 21.30 da bende unutup yedimmi onun cezasını çekip uygulamayı bozup tekrar oruca tıkladım 15.30 kadar aç kalıcam
Baskül paylaşımı yaparsan daha iyi olur canım sen hangi pencereyi uyguluyorsun 88 den ⬇ 76 çok süper düşüş bence gayet harika ne kadar surede verdin if diyetimiMerhaba sabahki tartı 76.If ile 88 den geldim buralara.Pazartesi 75 leri görmek istiyorum bakalım birkaç gündür şımardım yiyorum☹