İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Yaa ne güzel 15 gün tartılmamayı nasıl başarıyorsun ben her sabah tartılıyorum kendime hakim olamıyorum, bırakmak istiyorum bu huyumu
İlk sayfada etiketledim başlangıçları yarın kilolar yazılacak

Yarın ilk sayfaya kilo bildirimi yapanları etiketlicem her hafta eksilmeleri takip etmiş olucagız bilginize hanımlar

Aynen o durumdayım, bazen “hmm demek ki şu bana iyi gelmedi ödem yaptı” diyebiliyorum bu sayede ama bazen de “ulan 3 gündür nasıl artışta olabilirim bırakıyorum sporu” diyebiliyorum iyi mi kötü mü anlayamadım
Evet su çok önemli, ramazandan sonra daha alışamadım unutuyorum gündüz su içmeyi

Yarın baskül paylaşımı yaparken 5 gün yani pazartesi hedefide yazılsınmı sonraki her pazartesi baskül paylaşımında hedefimizide yazsakmı arkadaşlar ne diyorsunuz
Mesala kendimi örnek veriyorum

Baskülde 69.5 geldim
Haftaya pazartesi 68.5 tahmini kilom diyecem

İyi akşamlar hanımlar.@Ikra meyra kalabalıklaşmış buralar ben bayramın birinci günü tekrar döndüm ıf e size de hayırlı olsun demek istedim.Beni de listeye alabilirsin başlangıç gibi olmadı ama

Hoşgeldin canım yarın başlıyoruz baskül paylaşımı yapılacak ilk sayfaya göz atın kurallar vs

Hoşbulduk ooo menü kuralı varmış ☹ yazmaya çalışayım.Çok zor geliyor da
Mesala arkadaş akşam mantı var yesemmi yada içli köfte var yesemmi diye soruyor menü bildirimi dikkat etmeyide isteyen bildirim oldugunu düşündüm

Hellooo!
Ay çok iyiymiş bu ne yediğini gün sonunda yazmak ya, böylece hem ne yediğini görüyorsun abartmıyorsun hem de kontrol edebiliyorsun! Harika.
Sabahın köründe açıldı gözlerim 5 buçukta uyandım ekmeği azalttığımdan beri durum böyle malesef bu açlık diyeti tam benim için bu yüzden. Uzun uyanık zamanlar da yememeyi başarmak zordu.
Sabah normalde limonlu su içerim ama 2 gündür unutuyorum.
Bugün;
Sabah kahve.
Öğlene kadar yavaş yavaş içtiğim kocaman bir kahve aldım yanıma ve işe yürüyerek 20 dk gittim.
Öğlen peynirli, meyveli ve tatlı biberli bir salata ve bir avuç kadar kuruyemiş.(çiğ).
Akşam eve 20 dk yürüyerek geldim ve hemen yemek yemeden 30 dk sırt kol bacak çalıştım. Yürüdüğüm için sanırım beni normalde yormayacak bir spor baya ter attırdı.
Bir bardak ayran içtim.
1 saat sonra 3 kepçe tutmaç çorbası, 4 parça(hemen hemen yarim dilim ekmek kadar) esmer undan yapılmış kabak çekirdekli tuzlu bisküvi, bir kaç dilim peynir, 2 tatlı kaşığı kadar irmik helvasi yedim.
Şimdi kahvemi içiyorum. Ya o irmik helvasını yemeyecektim ya da bisküvileri. Bir şeyler çok geldi tika basa dolu hissediyorum.
Yarın akşam yemeğine bi kontrol koymam lazım anladım en azından
Şu ana kadar 2 buçuk lt su içtim. Yatana kadar 3 ederim.

Bende de aynı su durumu Bugun biraz artirdim yarin da ise basliyorim içerim baya bide sana sunu soyleyim spor yaoarken artis olabiliyor kiloda kas yag değişimlerinden sporda 21 gunu tamamlayinca birden incelme de oluyormuş ölçü al eger spor yapacaksan ben aylik aliyorum olcu su bikac guni atlatayım tekrar ölçücem

İyi akşamlar kızlar bugun modum pek bi düşüktü dikkat edemedim. Ama 2 öğün dışında bişey yemedim ama öğünler diyetten uzaktı
10.00 da bi kase dolusu nohut tava 1 kase yoğurt yeşillik 4 dilim ekmek bolca çay
18.00 makarna tavuk salata standart porsiyon 2 tane şekerpare

Ben ramazan öncesi uygulama kullanıyordum. Yarın tekrar ona dönüş yapacağım. Hedef koyup işaretleyince iyi oluyo
Ölçülerimi ayın 20 si gibi almıştım. Haziranda tekrar bakacağım canım

Dimi menü paylaşımı iyi olur en azından dikkat ederiz katılan olursa iyi olur başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…