İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
selam arkadaşlar bu hafta köydeydim maalesef yapamadım haftaya da kurbana gidiyoruz yapamam biraz dağıttım listede ara versem oluyor mu

Yok bu hafta değil canım haftaya salı için duyuru yapıcam bayramda yenip içilir keyifler bozulmasın bayram sonrası baskülü ile dedim isteyen olursa baskül paylaşmak tabiki paylaşılır çok iyi baskülün harket halinde iken kilo çok alınmıyor tatlım güle güle otur yeni evinizde mutluluklar cnm

Dikkat dikkat bu bir duyurudur kızlar haftaya salı baskül paylaşımı yapıp 11 agustos gunu tekrar baskül paylaşımı yapıcagız bilginize kızlar duyanlar duymayanları uyaralım

Baskül paylaşmak isteyenler tabiki paylaşsın ben yine güncellerim

Tartımı değiştirdim bu eskiye göre +200 fazla ölçüyor ama buna göre devam edeceğim
Dün yoğunluktan yazamadım
Sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin yumurta
Ara:kahve
1 dilim karpuz
1 haşlanmış mısır
Akşam 17.30 1 kase yeşil mercimekli erişteli çorba

Geçen hafta 72.9 du

Hoşgeldinnnn
Paylaşımlar azaldıı buralarda

1 kilo süper cnm hayırlı olsun yeni baskülün ugur getirsin bol bol eksiler olsun tatlım

Merhaba kızlar ben her daim burada olacağım inşallah.Tartıda fazla çıkmamın nedeni regl.o yüzden bence +400 oldu
16/8 21 temmuz
Sabah bol su
11.00 muz 2 kaşık yulaf 1 bardak süt
17.00 bir kase etli kuru fasulye 1 kase cacık.
Şimdilik böyle.Başka şeyler yersem yazarım

Sizler hedefe maşallah çabuk ulaşıyorsunuz ben takılıp kaldım 60 ta bi 50leri göremedim.bana yine detoks yolları görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…