İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Hafta sonu misafirim vardı diyet hak getire önümüz bayram sonrasına hiç bilmiyorum ben bu diyeti yapamıyorum lütfen beni mazur görün ınsaalh hepiniz istediğiniz kilolara kavuşursunuz hanımlar ben okuyucu olarak buralarda olacağım ama diyeti sanmıyorum zor oluyor benim için hakkınızı helal edin özellikle Ikra meyra Ikra meyra

Hafta sonu misafirim vardı diyet hak getire önümüz bayram sonrasına hiç bilmiyorum ben bu diyeti yapamıyorum lütfen beni mazur görün ınsaalh hepiniz istediğiniz kilolara kavuşursunuz hanımlar ben okuyucu olarak buralarda olacağım ama diyeti sanmıyorum zor oluyor benim için hakkınızı helal edin özellikle Ikra meyra Ikra meyra
Aslında if beslenme saatini değiştirme diyoruz . gece atıştırmalarını bırakıp saglıklı besleniyoruz 😕 sabah geç saatte kahvaltı yapıp misafirinede eşlik edebilirsin 12 de kahvaltı 16 da ara ögün 20 de akşam öğününü hafif geçirirsen istediğin kiloya zaman zaman ulaşırsın bir daha düşün derim çünki 1.800 grm verdin başarırsın cnm kilonda az değil saglıgın için diyorum cnm if için değil ama senin için tatlım sen isteyince başardıgını gördüm sende 😕 sende helal et tatlım başarılar

Aslında if beslenme saatini değiştirme diyoruz . gece atıştırmalarını bırakıp saglıklı besleniyoruz 😕 sabah geç saatte kahvaltı yapıp misafirinede eşlik edebilirsin 12 de kahvaltı 16 da ara ögün 20 de akşam öğününü hafif geçirirsen istediğin kiloya zaman zaman ulaşırsın bir daha düşün derim çünki 1.800 grm verdin başarırsın cnm kilonda az değil saglıgın için diyorum cnm if için değil ama senin için tatlım sen isteyince başardıgını gördüm sende 😕 sende helal et tatlım başarılar
O kadar zor oluyorki inan buna belkide ben zorlandım evet sağlığım için vermem gerekli cok fazlam var ama şimdi olamayacak ama eminim başarırım birgün teşekkürler desteğin icin❤💐

Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 40 gündür if diyeti yapıyorum. 4 kilo verdim, durdum. Yemiyorum, vallahi de billahi de yemiyorum ama 2 haftadır durdu öyle. Artık açlık hissetmez oldum. Ne yesem aşırı şiş hissediyorum. Ne yapmalıyım ? detoks falan mı? Spor yapamıyorum burası aşırı sıcak, düşer bayılırım vallahi. Temizlik yaparken bile çarpıntı geliyor.

Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 40 gündür if diyeti yapıyorum. 4 kilo verdim, durdum. Yemiyorum, vallahi de billahi de yemiyorum ama 2 haftadır durdu öyle. Artık açlık hissetmez oldum. Ne yesem aşırı şiş hissediyorum. Ne yapmalıyım ? detoks falan mı? Spor yapamıyorum burası aşırı sıcak, düşer bayılırım vallahi. Temizlik yaparken bile çarpıntı geliyor.
Detoks 👍

21 temmuz menü 16/8
Sabah 11 ,biraz sahanda yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin ve söğüş
Ara:sütlü Nescafe
Saat 18:00 10 tane yaprak sarması 2 kaşık Rus salatası ,, misafirliğe gitmiştik ama hiç tatlı yemedim👍👍

Yemesen kilo veremezsin arada şaşırt vucudunu protein diyeti yap 3 gun yada 1 hafta sabahları limonlu su iç 30 dkk sonra kahvaltı 😊 aralarda dukan birası yap iç günlük 1 litre tarifi var dukan birası yazın çıkar 😉
Örnek menüdür
Kahvaltı öncesi ya dukan birası için yada limonlu su

3 gün sabah kahvaltısı aynı olucak
Kahvaltı her gün aynı saat olmalı tabi diger öğün saatleride
Sabah 1 yumurta haşlama peynir zeytin domates salatalık yeşillik biber 1 bardak ayran

Ara tarçınlı turk kahvesi yanında çig kuru yemiş badem yada ceviz 2 gun kurusu

1. Gün Akşam ton balık salata
2.gün akşamı tavuk haşlama salata ayran biber
3.gün akşam 2 et köfte salata ayran biber

Bir deneyin isterseniz 😊

Bozma bozma detoks yaparız inşallah
bgn düzene girdim tekrar cnm ben reglden sonra 59,3 görmüştüm göbeğim nasıl inmişti bayram sonu inş bi spor programı da yaparız bu hafta ev temizliyorum işten çıkınca hergün bi oda sıcaklarla beraber mahvoldum biraz da ondan şekere düştüm

sabırla devam edin incelmeniz devam ediyordur bence takıldığı noktayı da kırarsınız bpozunca açlık tekrar başlıyor benrde hiç hissetmiyordum ama bozunca maalesef açlık başlıyot

Screenshot_2020-07-22-10-53-47-1.png
Screenshot_2020-07-22-10-54-38-1.png
Screenshot_2020-07-22-10-56-41-1.png
Screenshot_2020-07-22-10-56-53-1.png

Yemesen kilo veremezsin arada şaşırt vucudunu protein diyeti yap 3 gun yada 1 hafta sabahları limonlu su iç 30 dkk sonra kahvaltı 😊 aralarda dukan birası yap iç günlük 1 litre tarifi var dukan birası yazın çıkar 😉
Örnek menüdür
Kahvaltı öncesi ya dukan birası için yada limonlu su

3 gün sabah kahvaltısı aynı olucak
Kahvaltı her gün aynı saat olmalı tabi diger öğün saatleride
Sabah 1 yumurta haşlama peynir zeytin domates salatalık yeşillik biber 1 bardak ayran

Ara tarçınlı turk kahvesi yanında çig kuru yemiş badem yada ceviz 2 gun kurusu

1. Gün Akşam ton balık salata
2.gün akşamı tavuk haşlama salata ayran biber
3.gün akşam 2 et köfte salata ayran biber

Bir deneyin isterseniz 😊

Teşekkürler, ama vejeteryan olduğum için et yiyemiyorum. Haşlanmış yumurtadan da gına geldi =)) Yiyecek bir şey kalmadı geriye. Eskiden patates kızartması, makarna, pizza dışında bir şey yemezdim zaten. Şimdi zorla sebze yemekleri yiyorum. Son 2 gündür sabah kahvaltı yapıyorum akşam üzeri de çorba içiyorum başka bir şey yok. Sıcaklardan canım hiçbir şey istemiyor. Sürekli bir tokluk hissi yaşıyorum. Ama enerjimin düştüğünü de hissediyorum.

Teşekkürler, ama vejeteryan olduğum için et yiyemiyorum. Haşlanmış yumurtadan da gına geldi =)) Yiyecek bir şey kalmadı geriye. Eskiden patates kızartması, makarna, pizza dışında bir şey yemezdim zaten. Şimdi zorla sebze yemekleri yiyorum. Son 2 gündür sabah kahvaltı yapıyorum akşam üzeri de çorba içiyorum başka bir şey yok. Sıcaklardan canım hiçbir şey istemiyor. Sürekli bir tokluk hissi yaşıyorum. Ama enerjimin düştüğünü de hissediyorum.
Yeşil mercimekli salata nohutlu salata yapıp yiyebilirsin.protein almadığın için enerjin düşüyor.

22 temmuz
Sabah bol su
12.00 aşağıda kahvaltı
17.00 bir büyük kase düğürcük çorbası (bulgurla yapılıyor) yanına bol salata ve yoğurt
Akşam çayın yanına ya da kahvenin yanına bir iki tane yulaf bisküvi ya da iki kare çikolata olabilir ona karar vermedim.Bu aralar spor yapmıyorum ama bol bol yürüyorum bulunduğum şehri keşfetmek için 😂
2buçuk 3 litre de su

O zaman detoks çorba 😉 3 gun tüketeceksin
Sabah kahvaltı öglen çorba akşam çorba

Örnek saat arası 3 saat olmasına dikkat edin

9 da kahvaltı

12 de tarifteki çorba

3 de tarçınlı turk kahve 8 badem 2 gunkurusu
badem yoksa 2 adet cevizde olur

18.00 de tarifteki çorba 😉
Screenshot_2020-07-22-13-08-01-1.png
Screenshot_2020-07-22-13-08-25-1.png

22 temmuz
Sabah bol su
12.00 aşağıda kahvaltı
17.00 bir büyük kase düğürcük çorbası (bulgurla yapılıyor) yanına bol salata ve yoğurt
Akşam çayın yanına ya da kahvenin yanına bir iki tane yulaf bisküvi ya da iki kare çikolata olabilir ona karar vermedim.Bu aralar spor yapmıyorum ama bol bol yürüyorum bulunduğum şehri keşfetmek için 😂
2buçuk 3 litre de su
Paylaşmayı unutmuşum

Eklentiler

• 20200722_121223.jpg
    20200722_121223.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar youtubeda görümce diyeti diye birşey paylaşmış diyetisyenin biri.Baktım gayet güzel birşeye benziyor 3 ya da 5 gün yapılabiliyor ona mı başlasak acaba

X