İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydınnn hayırlı cumalar kızlar, Şaşkınlığım zirve yaptı bugün, dr kontrolüne gittim 6 haftalık hamile olduğumu öğrendimHayırlısı artık evimiz için.
Ayy saglıkla gelsin minnoş saglıkla kucagına al tatlımdemiştim sana dimi

Afiyet olsun tatlım. Ben şimdi nasıl az kilo ile gebelik geçiririm onu araştırmalıyım
İf diyeti uygun biliyorsun hiç bişiden kısmadan her seyden azar azar yemelisin 2.gebeliğimde 11-12 kilo aldım yine akşam 18 den sonra birsey yemedim ama yatmadan süt yada kefir içerdim ekmek şeker tuz olmadan devam edersen hamilelikte kilo fazla almadan doguma hazırsın inşallh

İnşallah canım belirsizlikten kurtuldum ya ne isterim çok şükür artık devam ederim if e Bu aralar yumurta istemiyorum yerine ceviz mi yesem acaba yoksa ekmeğe yüklenirim.
Ceviz badem fındık tüket yumurtayıda özlediğinde başlarsın biliyorsun yumurta anne sütünden sonra gelen en iyi besin protein agırlıklı beslenirsin kaslar için en iyi besin protein dir gebelikte çok önemli

Ben gece ateslendim,çok kötüydüm,korona oldum sandım.sabah Dr gittik boğaz enfeksiyonu olmuşum.
Sabah 9:00 1 dilim ekmekle minicik kahvaltı
12:00 1 tabak kara lahana çorbası ve 4 kaşık bulgur
17:00 avuç içi kadar börek ve çay
Akşam da bilmiyorum
Azyedim ya bogazim ağrıyor zaten,romatozmalarim tavan. Ay nasıl korktum cocuklaromdan ayrilcam diye

Günaydınnn hayırlı cumalar kızlar, Şaşkınlığım zirve yaptı bugün, dr kontrolüne gittim 6 haftalık hamile olduğumu öğrendimHayırlısı artık evimiz için.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin canım,ben doğumda çok kilo aldım 20 kiloçoğunu son 3 ay aldım.
Dün yazamadım 2öğün yulaflı süt aralarda kahve ve 3 parça lokum yedim

17 temmuz menüm

Sabah bol su

10 da dukan içecegi

12.30 da yarım lavaşlı tavuk dürüm 1 bardak ayran

15.30 da 2 çorba kaşık yogurt yarım limon suyu 1 er çay kaşık tarın zerdaçal zencefil çok az karabiber yogurt kürü

17.30 de ay şeklinde kavun 1 şeftali 30 dkk sonra tarçınlı turk kahvesi kapanış

1 saat yürüyüş

18 temmuz menüm
16/8 penceresi

Kizlar ben ailemin yanına geldim biraz ara vereceğim diyete 53.7 de bırakıyorum 700 gram im kalmişti hedefe umarim kilo almadan dönerim(Dikkatli yiyeceğim)Size bol eksiler.

Kizlar ben ailemin yanına geldim biraz ara vereceğim diyete 53.7 de bırakıyorum 700 gram im kalmişti hedefe umarim kilo almadan dönerim(Dikkatli yiyeceğim)Size bol eksiler.
Bayramda 15 gün ara vericegiz canım çünki her kez yiyecek salı günü duyuru yapıcaktım moreller sıfır olmaz en azından ekmek şeker girmezse kilo çok zor alınır bunlara dikkat tatlım iyi tatiller

Ben geldim.çok şükür fazla kilo almamışım.Tartı günü yarın ama ben bugünden tartıldım yeni başlayacağım için.sizler sanırım 15 gün ara verecekmişsiniz ben yeterince verdim.Kahvaltım aşağıda.16/8
Ara türk kahvesi ve 1 hurma
Öğlen yeşil mercimekli salata ve 2 kaşık yoğurt
Ara muz
Akşam 2 parça tavuk ve 2 kaşık pirinç pilavı
Ara zerdeçallı zencefilli pulbiberli limonlu yoğurt
(Eski diyet listemi uygulamaya başladım if gibi değil ama ona yakın)

Eklentiler

• 20200720_102008.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 16
  • 20200720_103759.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…