- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.881
Slm 16 temmuz menüm
18/6
Saat 12.30 da kahvaltımEki Görüntüle 2663186
16 da 1 şeftali ay şeklinde kavun
18.5 da sütte sade gevrek .kapanış
Aralarda dukan içecegi bol su
yaa hayırlııı olsuuunnn :) Allah analı babalı büyütsünGünaydınnn hayırlı cumalar kızlar, Şaşkınlığım zirve yaptı bugün, dr kontrolüne gittim 6 haftalık hamile olduğumu öğrendimHayırlısı artık evimiz için.
Ayy saglıkla gelsin minnoş saglıkla kucagına al tatlımGünaydınnn hayırlı cumalar kızlar, Şaşkınlığım zirve yaptı bugün, dr kontrolüne gittim 6 haftalık hamile olduğumu öğrendimHayırlısı artık evimiz için.
İf diyeti uygun biliyorsun hiç bişiden kısmadan her seyden azar azar yemelisin 2.gebeliğimde 11-12 kilo aldım yine akşam 18 den sonra birsey yemedim ama yatmadan süt yada kefir içerdimAfiyet olsun tatlım. Ben şimdi nasıl az kilo ile gebelik geçiririm onu araştırmalıyım
benim 12 gün oldu hala hasta olamadım çok darlandım kiloda gitmiyor73 de kaldım
yaa hayırlııı olsuuunnn :) Allah analı babalı büyütsün
Takvimini severim senin nice 40 haftası olsun saglıklaAmin canım teşkkür ederim.
Takvimini severim senin nice 40 haftası olsun saglıkla
Ceviz badem fındık tüket yumurtayıda özlediğinde başlarsın biliyorsun yumurta anne sütünden sonra gelen en iyi besinİnşallah canım belirsizlikten kurtuldum ya ne isterim çok şükür artık devam ederim if eBu aralar yumurta istemiyorum yerine ceviz mi yesem acaba yoksa ekmeğe yüklenirim.
Canım gözün aydın , sağlıcakla al kucağınaO stresi az yaşamadım evliysen bir doktora git canım 2 test yaptım biri bozuk çıktı diğeri negatif ama 6 haftalık hamile çıktım
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin canım,ben doğumda çok kilo aldım 20 kiloGünaydınnn hayırlı cumalar kızlar, Şaşkınlığım zirve yaptı bugün, dr kontrolüne gittim 6 haftalık hamile olduğumu öğrendimHayırlısı artık evimiz için.
18 temmuz menüm17 temmuz menüm
Sabah bol su
10 da dukan içecegi
12.30 da yarım lavaşlı tavuk dürüm 1 bardak ayran
15.30 da 2 çorba kaşık yogurt yarım limon suyu 1 er çay kaşık tarın zerdaçal zencefil çok az karabiber yogurt kürü
17.30 de ay şeklinde kavun 1 şeftali 30 dkk sonra tarçınlı turk kahvesi kapanış
1 saat yürüyüş
Bayramda 15 gün ara vericegiz canım çünki her kez yiyecek salı günü duyuru yapıcaktımKizlar ben ailemin yanına geldim biraz ara vereceğim diyete 53.7 de bırakıyorum 700 gram im kalmişti hedefe umarim kilo almadan dönerim(Dikkatli yiyeceğim)Size bol eksiler.