İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
15 temmuz menüm

16/8

10.30 limonlu kiraz saplı çay demledim 300 mlm içtim

12 de sütte sade gevrek

15 de ayran 30 dkk sonra şeftali

18.30 da sütte sade gevrek kapanış hava sıcak canım birsey istemiyor soguk süt ayran vs geçiştiriyorum

15temmuz menü
Sabah:10
1 dilim ekmek, peynir
Yumurta söğüş
Ara:kahve incir ,ev yapımı minik poğaça
Akşam:eşimle kumpir yaptık ben orta boy tereyağsız,kaşarlı ,sosis,turçu ve ketçap
Kapanış

15temmuz menü
Sabah:10
1 dilim ekmek, peynir
Yumurta söğüş
Ara:kahve incir ,ev yapımı minik poğaça
Akşam:eşimle kumpir yaptık ben orta boy tereyağsız,kaşarlı ,sosis,turçu ve ketçap
Kapanış
8 gün sonra 2 ay olucak başlangıç kilonuzdan 5 kilo eksi bence çok iyi 1 kilo daha gitse 6 kilo ideal cnm

Doğum sonrası toparlayıcı korse ve içine sıkılaştırıcı krem sürüp yürüyüş yapicam, Karadeniz in koyundeyiz burda yaşıtları m incecik, yürüyorlar sürekli sebze yiyorlar, ben bugün yine başladım ,evde tartı yok ama belimi göbeğimi ölçtüm, belim 83 göbek 102.
12:00 2 dilim ekmek ve 2 yumurta bol salatalık domates ile kahvaltı
15:00 fırında tavuk ,2 bu
19;00 2 karebitter çikolata
20:00 salatalık,domates, soğan salatasının içine 2 tam pişmiş yumurta koydum .
3 lt su, ayran ikram edenlerden tahmini 4 bardak ayran.gece bitki çayı ve yokuş yukarı yürüme.
Dün de akşam yemegim saf protein di. Yarıb da öyle yapicam. Ve tarçınlı karanfilli yeşil çay.

Çok güzel azimli gördüm seni canım başarılar .cnm ne zaman dönüyorsunuz ne güzel bol oksijenli temiz hava

Çok güzel azimli gördüm seni canım başarılar .cnm ne zaman dönüyorsunuz ne güzel bol oksijenli temiz hava
Okullar açılınca,buranın damak tadı bana hiç uymuyor,ben şirdan severim acılı adana, mumbar dolması kebap peyy ama bunlar kara lahana yemeği ,ısırgan otu çorbası fln. Aslında tam diyetlik memleket

Merhaba arkadaşlar sizi unuttum sanmayın.1 haftadır hem stres hem taşınma telaşı derken baya yedim.saatler şaştı.hatta akşamı gece 11de bile yediğim oldu.tekrar kilo aldım.şu an almanyadayım dün geldik ama hala evimize geçemedik konuk evinde kalıyoruz.sabah poaça akşam karbonhidratlı yemek devam.pazartesine kadar eve geçmiş olurum ve tekrar başlarım inş.bu 1 hafta 10 gün mecburen böyle oldu ama diyeti asla bırakmayacağım.

Tatlım kolay gelsin . önce bir kendinizi toparlayın ne zaman tam müsait oldun tam gaz devam edersin . Yoklugun çok belli canım bende seni unutmadım dönüşün muhteşem olucak bu defa hızlıca hedefine geliceksin unutma çabuk alınan kilo çabuk verilir kendinize iyi bakın

Bugun
2 dilim ekmek 1 muz 1 bardak sut
Ara filtre kahve
Kendimi halsiz hissediyorum 2 gundur dudağimda koca bir uçuk dilimde de aft çıktı.

Bugun
2 dilim ekmek 1 muz 1 bardak sut
Ara filtre kahve
Kendimi halsiz hissediyorum 2 gundur dudağimda koca bir uçuk dilimde de aft çıktı.
Ayy çok geçmiş olsun gar gara varsa kullan yoksa uzun süre geçmiyor yada yeşil cayla yap agzında beklet 1 dkk kadar bende çok çıkar dı aft b12 eksikliğinde yapıyor

Okullar açılınca,buranın damak tadı bana hiç uymuyor,ben şirdan severim acılı adana, mumbar dolması kebap peyy ama bunlar kara lahana yemeği ,ısırgan otu çorbası fln. Aslında tam diyetlik memleket

Isırgan otu çorbası içerler miymiş, karadenizin neresi tatlım, Dereotunu bulamazdık biz

Slm 16 temmuz menüm
18/6
Saat 12.30 da kahvaltım

16 da 1 şeftali ay şeklinde kavun

18.5 da sütte sade gevrek .kapanış

Aralarda dukan içecegi bol su

10:00 yumurta,1.5 dilim ekmek salatalık domates
14:00 kara lahana ve isirgan oyuy çorbası ,içinde bulgur vardı az

18;00 bol haşlanmış tavuk ve yoğurt
Spora halim yok ya( uyumuyor bebek

16 temmuz menü
Sabah 10 klasik kahvaltım ekmek peynir yumurta
Ara türk kahvesi 1 hurma
15.00 3 karnı yarık 1 dilim ekmek yoğurt
17.00 2 küçük ev poğaçası
Bir daha kek börek çörek yapmıcam dayanamıyorum
45 dakika cardio yaptım 350 kalori yakmışım
Bugün yediklerini aşırı karbonhidrat oldu yarın hafif atlatacağım inşallah

Ordu çok güzel bir şehir, yaşamadım kültürü halkı nasıl bilmem ama . Ben rize çayelinde yaşadım. Aşırı nemli ve kapalı havasına alışamadım. Kültür olarak da ege ile çok farklı güzel arkadaşlıklarım oldu, bekardım o sıra çok sahiplenen komşularım oldu. Anahtarımı düşürüp kaybettiğimde kapısını açmaya hazır komşu ve arkadaşlarım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…