- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.861
8 gün sonra 2 ay olucak başlangıç kilonuzdan 5 kilo eksi bence çok iyi15temmuz menü
Sabah:10
1 dilim ekmek, peynir
Yumurta söğüş
Ara:kahve incir ,ev yapımı minik poğaça
Akşam:eşimle kumpir yaptık ben orta boy tereyağsız,kaşarlı ,sosis,turçu ve ketçap
Kapanış
Ben sıcaktan kurtuldum burada üşüyorum15 temmuz menüm
16/8
10.30 limonlu kiraz saplı çay demledim 300 mlm içtim
12 de sütte sade gevrek
15 de ayran 30 dkk sonra şeftali
18.30 da sütte sade gevrek kapanışhava sıcak canım birsey istemiyor soguk süt ayran vs geçiştiriyorum
Çok güzel azimli gördüm seni canım başarılar .cnm ne zaman dönüyorsunuz ne güzel bol oksijenli temiz havaDoğum sonrası toparlayıcı korse ve içine sıkılaştırıcı krem sürüp yürüyüş yapicam, Karadeniz in koyundeyiz burda yaşıtları m incecik, yürüyorlar sürekli sebze yiyorlar, ben bugün yine başladım ,evde tartı yok ama belimi göbeğimi ölçtüm, belim 83 göbek 102.
12:00 2 dilim ekmek ve 2 yumurta bol salatalık domates ile kahvaltı
15:00 fırında tavuk ,2 bu
19;00 2 karebitter çikolata
20:00 salatalık,domates, soğan salatasının içine 2 tam pişmiş yumurta koydum .
3 lt su, ayran ikram edenlerden tahmini 4 bardak ayran.gece bitki çayı ve yokuş yukarı yürüme.
Dün de akşam yemegim saf protein di. Yarıb da öyle yapicam. Ve tarçınlı karanfilli yeşil çay.
Okullar açılınca,buranın damak tadı bana hiç uymuyor,ben şirdan severim acılı adana, mumbar dolması kebap peyy ama bunlar kara lahana yemeği ,ısırgan otu çorbası fln. Aslında tam diyetlik memleketÇok güzel azimli gördüm seni canım başarılar .cnm ne zaman dönüyorsunuz ne güzel bol oksijenli temiz hava
Tatlım kolay gelsin . önce bir kendinizi toparlayın ne zaman tam müsait oldun tam gaz devam edersin . Yoklugun çok belli canım bende seni unutmadımMerhaba arkadaşlar sizi unuttum sanmayın.1 haftadır hem stres hem taşınma telaşı derken baya yedim.saatler şaştı.hatta akşamı gece 11de bile yediğim oldu.tekrar kilo aldım.şu an almanyadayım dün geldik ama hala evimize geçemedik konuk evinde kalıyoruz.sabah poaça akşam karbonhidratlı yemek devam.pazartesine kadar eve geçmiş olurum ve tekrar başlarım inş.bu 1 hafta 10 gün mecburen böyle oldu ama diyeti asla bırakmayacağım.
Ayy çok geçmiş olsun gar gara varsa kullan yoksa uzun süre geçmiyor yada yeşil cayla yap agzında beklet 1 dkk kadar bende çok çıkar dı aft b12 eksikliğinde yapıyorBugun
2 dilim ekmek 1 muz 1 bardak sut
Ara filtre kahve
Kendimi halsiz hissediyorum 2 gundur dudağimda koca bir uçuk dilimde de aft çıktı.
Okullar açılınca,buranın damak tadı bana hiç uymuyor,ben şirdan severim acılı adana, mumbar dolması kebap peyy ama bunlar kara lahana yemeği ,ısırgan otu çorbası fln. Aslında tam diyetlik memleket
Evet 8 günde 1 kilo iyi olur, pazartesi kabak çorbası yapmayı planlıyorum yine8 gün sonra 2 ay olucak başlangıç kilonuzdan 5 kilo eksi bence çok iyi1 kilo daha gitse 6 kilo ideal cnm
OrduIsırgan otu çorbası içerler miymiş, karadenizin neresi tatlım, Dereotunu bulamazdık biz