- 23 Haziran 2014
- 5.069
- 10.827
- Konu Sahibi Ikra meyra
Kilo bildirimi yarun mi yapilacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeet geç kalkıp geç yemeyi düşündüm şu karantina zamanı daha mantıklı geldiCanım ilk sayfaya eklemişti arkadaşımız kuralları falan.
Kendine oruçlu olacağın ve yiyeceğin saatleri belirledin mi öncelikle
Ollleeey yakalamışım tamamdır anlaştık hadi bakalimteşekkür ederimmmmm❤Hoş geldiniz 27 mayısta başlıyoruz ilk sayfafa anlatıldı tekrar yazıyorum geç kalmadan yakaladın bizi 27 mayıs baskul paylaşılacak tarih yazılıp menu bildirimi yapılacak sonraki baskül paylaşımı her pazartesi olucak menu bildirinleri gün içinde hazırsa yazılacak degilse akşam 22 ye kadar bildirilmiş olucak
Evet yarın yapılacak if saatinizide yazın mesala ben 16/8 penceresine başlıyorumKilo bildirimi yarun mi yapilacak
Slm cnm hoş geldiniz menude çok iyi 1 gün 24 saattirama siz 16/10 saat 26 saat yapar 16/8 mi yazıcaktınız acabaMerhaba
16/10
Boyum 170
Kilon 72
sabah 10:45
Kızartılmış 1 dilim ekmek
Patates haşlama 1 kaşık
Beyaz peynir
Çay
12:28
Türkkahvesi şekersiz
Ece çikolata 1 bezecik
2470 adım
Bekliyoruz tatlımOllleeey yakalamışım tamamdır anlaştık hadi bakalimteşekkür ederimmmmm❤
Naptın yedin mi1.5 dilim ekmek,zeytin peynir domates salatalık ve bol bol çay:)
Ara 1 muz
1 tabak kısır
1 kase musli
Saat 19 da işli köfte yapicakar ,yemiyim dimi
Hayir 1 tabak daha musli yedim ama 1 tane ye cacık da ye diye kandırmaya çalışıyorlar ,kanmiycamNaptın yedin mi☺
Yeme yeme, harikasın direnişin direnişimizdirHayir 1 tabak daha musli yedim ama 1 tane ye cacık da ye diye kandırmaya çalışıyorlar ,kanmiycam
1 adet yersin 1 bardak ayranla gerci saat 20.25 olmuş1.5 dilim ekmek,zeytin peynir domates salatalık ve bol bol çay:)
Ara 1 muz
1 tabak kısır
1 kase musli
Saat 19 da işli köfte yapicakar ,yemiyim dimi
Süper26 Mayıs
12.00– Patatesli omlet, 3-4 sucuk, 1 dilim ekmek, peynir, 3 zeytin
14.00– Bir porsiyon kiraz
16.30– Evdekilere yaptığım bisküvili pastanın puding tenceresini sıyırdım napiim pastayı yiyemicem bari çikolatalı pudingin kalıntılarını yiyim dedim
18.30– Ton balıklı salata
Sporu öğleden sonra eliptik ve ip atlama olarak yaptım.
Dükkan kapandı. Su ve çaya kuvvet
1 tane ile birseycik olmazdı cacıkta çok iyi ayranda ama artık yarın yersin öglen saatine getirirsinHayir 1 tabak daha musli yedim ama 1 tane ye cacık da ye diye kandırmaya çalışıyorlar ,kanmiycam
Sagol tatlım sanada bol eksiler yarın baskül günü hepinizi not alıcam ilk sayfaya etiketlicem sonraki pazartesi günleri paylaşım yapıcagızHadi bakalim herkese basarilar umarim guzel kilolar veririz cok merak ediyorum kilomi 15 gündür falan tartilmadim.yarin insanity de basliycam
Yaa ne güzel 15 gün tartılmamayı nasıl başarıyorsun ben her sabah tartılıyorum kendime hakim olamıyorum, bırakmak istiyorum bu huyumuHadi bakalim herkese basarilar umarim guzel kilolar veririz cok merak ediyorum kilomi 15 gündür falan tartilmadim.yarin insanity de basliycam
Eskiden gunde iki uc kere tartılırdım bıktım sanirim bazen iyi oluyor kontrol acisindan bazem de sıkılıp birakmama neden oluyor artik haftalik tartilirim kizlad bide bu donem gunde 3 lt suyu saydigumda cidde farkettiğini gördüm tavsiye ederimYaa ne güzel 15 gün tartılmamayı nasıl başarıyorsun ben her sabah tartılıyorum kendime hakim olamıyorum, bırakmak istiyorum bu huyumu
Inşallah canim basarili oluruzSagol tatlım sanada bol eksiler yarın baskül günü hepinizi not alıcam ilk sayfaya etiketlicem sonraki pazartesi günleri paylaşım yapıcagız