İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ollleeey yakalamışım tamamdır anlaştık hadi bakalimteşekkür ederimmmmm

Merhaba
16/10
Boyum 170
Kilon 72

sabah 10:45
Kızartılmış 1 dilim ekmek
Patates haşlama 1 kaşık
Beyaz peynir
Çay

12:28
Türkkahvesi şekersiz
Ece çikolata 1 bezecik

2470 adım
Slm cnm hoş geldiniz menude çok iyi 1 gün 24 saattirama siz 16/10 saat 26 saat yapar 16/8 mi yazıcaktınız acaba

26 mayıs

Sabah ödem atıcı zencefil cay

12.00 da kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin 2 kupa açıkcay

Ara sade madensuyu

Ara ayran

17.00 da Tam bugday sandiviç ekmegi ile domatesli 2 kofteli sandiviç 3-4 acı turşu sade maden suyu

Saat 17.30 da Agzımı yemeklere kapattım artık yeşil cay ödem için zencefil cayı demlemiştim dünden 2 bardak var onu içerim bol bol su içerim sonra yine bol bol su içerim

26 Mayıs
12.00– Patatesli omlet, 3-4 sucuk, 1 dilim ekmek, peynir, 3 zeytin
14.00– Bir porsiyon kiraz
16.30– Evdekilere yaptığım bisküvili pastanın puding tenceresini sıyırdım napiim pastayı yiyemicem bari çikolatalı pudingin kalıntılarını yiyim dedim
18.30– Ton balıklı salata

Sporu öğleden sonra eliptik ve ip atlama olarak yaptım.

Dükkan kapandı. Su ve çaya kuvvet

1.5 dilim ekmek,zeytin peynir domates salatalık ve bol bol çay:)
Ara 1 muz
1 tabak kısır
1 kase musli
Saat 19 da işli köfte yapicakar ,yemiyim dimi
1 adet yersin 1 bardak ayranla gerci saat 20.25 olmuş

Süper

Hadi bakalim herkese basarilar umarim guzel kilolar veririz cok merak ediyorum kilomi 15 gündür falan tartilmadim.yarin insanity de basliycam

Hadi bakalim herkese basarilar umarim guzel kilolar veririz cok merak ediyorum kilomi 15 gündür falan tartilmadim.yarin insanity de basliycam
Sagol tatlım sanada bol eksiler yarın baskül günü hepinizi not alıcam ilk sayfaya etiketlicem sonraki pazartesi günleri paylaşım yapıcagız

Yaa ne güzel 15 gün tartılmamayı nasıl başarıyorsun ben her sabah tartılıyorum kendime hakim olamıyorum, bırakmak istiyorum bu huyumu
Eskiden gunde iki uc kere tartılırdım bıktım sanirim bazen iyi oluyor kontrol acisindan bazem de sıkılıp birakmama neden oluyor artik haftalik tartilirim kizlad bide bu donem gunde 3 lt suyu saydigumda cidde farkettiğini gördüm tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…