İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Hee anladım teşekkur ederim yaptım canım bunu ben ekside olmadım artıda olmadım ben sade ayran yapmayı düşünüyorum bugun uygulayacaktım olmadı kısmet artık yarın olur sanırım galiba

Kizlar merhabaaa siz başlamışsınız da benim yeni haberimin olmasi...hem de kilo almiskenyaa bana bi el atar mısınız yoksa tombul olarak ölücem 29 sayfaymış bana kısa özet geçer misinizçünkü yapan herkes kilo vermisss❤❤❤❤

Hee anladım teşekkur ederim yaptım canım bunu ben ekside olmadım artıda olmadım ben sade ayran yapmayı düşünüyorum bugun uygulayacaktım olmadı kısmet artık yarın olur sanırım galiba
Aman zaten çok zahmetli hepsini ayrı ayrı haşla bi daha yaparsam sade ayranla yapcam bende

Canım ilk sayfaya eklemişti arkadaşımız kuralları falan.
Kendine oruçlu olacağın ve yiyeceğin saatleri belirledin mi öncelikle

Benim 11 de kahvaltı,2 yumurta,1,5 dilim ekmek,domates salatalık zeytin . Ara öğün karpuz, beyaz dut :)) çekirdek, akşam yemeği ekmeksiz tabi mantı ve sonra şekersiz çay ve 3 lt su ve kahvaltı sonrası spor .

Benim 11 de kahvaltı,2 yumurta,1,5 dilim ekmek,domates salatalık zeytin . Ara öğün karpuz, beyaz dut :)) çekirdek, akşam yemeği ekmeksiz tabi mantı ve sonra şekersiz çay ve 3 lt su ve kahvaltı sonrası spor .
Süper bence karpuzda 2 ci ara ögünde akşama kadar yakmışındır harikasın tatlım

Hoş geldiniz 27 mayısta başlıyoruz ilk sayfafa anlatıldı tekrar yazıyorum geç kalmadan yakaladın bizi 27 mayıs baskul paylaşılacak tarih yazılıp menu bildirimi yapılacak sonraki baskül paylaşımı her pazartesi olucak menu bildirinleri gün içinde hazırsa yazılacak degilse akşam 22 ye kadar bildirilmiş olucak

Yani tam bilemiyorum canim sagliksızmi ama genelde böyle
Canım en azında aralarda yogurt ayran tarcınlı sut yada 2 ceviz 5 badem kahve yanında ufak ufak tuketsen iyi olur tatlım yada 3 adet kuru kayısı 8 adet çekirdekli kuru uzum vs vs

Merhaba
16/10
Boyum 170
Kilon 72

sabah 10:45
Kızartılmış 1 dilim ekmek
Patates haşlama 1 kaşık
Beyaz peynir
Çay

12:28
Türkkahvesi şekersiz
Ece çikolata 1 bezecik

2470 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…