- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Hee anladım teşekkur ederimYarım kilo yoğurt
4 kaşık Haşlanmış nohut
4 kaşık Haşlanmış bulgur
4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
Ve su ekliyorsun (miktarı kafama göre yaptım)
Sabah kahvaltı benim yaptığım gibi yumurta bi dilim ekmek peynir falan. Sonra her iki saatte bi bu detoksu içiyorsun akşam 8 e kadar
Ama ben o kadar sık içemedim
Acıktıkça içtim ve en son 6.30 da içtim
Bide dün kahvaltıda sucuklu yumurta falan yedim
2 günlük yaptım bakalım yarın tartı ne diyecek
Ramazanın son 3 gününde hep artı görüyordum ödem tutmuştu 800 gram kadar
O gitsin diye yaptım canım.
Yapmak istersen internette farklı farklı tarifler varben rastgele birine göre yaptım
Gün boyunca sadece bu muBen menümü yazayım
14: 00 1 yumurta biraz peynir salatalik
Türk kahvesi şekersiz çay
Bitti
Evet canim bide su tabi bol bolGün boyunca sadece bu mu
Aman zaten çok zahmetli hepsini ayrı ayrı haşlaHee anladım teşekkur ederimyaptım canım bunu ben ekside olmadım artıda olmadım ben sade ayran yapmayı düşünüyorum bugun uygulayacaktım olmadı kısmet artık yarın olur sanırım galiba
Canım ilk sayfaya eklemişti arkadaşımız kuralları falan.Kizlar merhabaaa siz başlamışsınız da benim yeni haberimin olmasi...hem de kilo almisken yaa bana bi el atar mısınız yoksa tombul olarak ölücem 29 sayfaymış bana kısa özet geçer misinizçünkü yapan herkes kilo vermisss❤❤❤❤
Kuzu sen bilirsin ama çok sağlıksız,kaç gün boyleyapicanEvet canim bide su tabi bol bol
Süper bence karpuzda 2 ci ara ögünde akşama kadar yakmışındır harikasın tatlımBenim 11 de kahvaltı,2 yumurta,1,5 dilim ekmek,domates salatalık zeytin . Ara öğün karpuz, beyaz dut :)) çekirdek, akşam yemeği ekmeksiz tabi mantı ve sonra şekersiz çay ve 3 lt su ve kahvaltı sonrası spor .
Hoş geldiniz 27 mayısta başlıyoruz ilk sayfafa anlatıldı tekrar yazıyorum geç kalmadan yakaladın biziKizlar merhabaaa siz başlamışsınız da benim yeni haberimin olmasi...hem de kilo almisken yaa bana bi el atar mısınız yoksa tombul olarak ölücem 29 sayfaymış bana kısa özet geçer misinizçünkü yapan herkes kilo vermisss❤❤❤❤
Teşekkür ederim canım bende hayvan gibi yedim diye düşünüyordum vallaSüper bence karpuzda 2 ci ara ögünde akşama kadar yakmışındır harikasın tatlım
Estagfurulah tatlımTeşekkür ederim canım bende hayvan gibi yedim diye düşünüyordum valla)
Yani tam bilemiyorum canim sagliksızmi ama genelde böyleKuzu sen bilirsin ama çok sağlıksız,kaç gün boyleyapican
Anladim canim nedense 8 saat yemek 16 saat açlık tek sart gibi düşünmüştüm pazartesi bildirim yapicam bide bu sekil deneyelimHoşgeldiniz cnmilk sayfada açıklamalarımız yazıyor tatlım
Bol şans cnmAnladim canim nedense 8 saat yemek 16 saat açlık tek sart gibi düşünmüştüm pazartesi bildirim yapicam bide bu sekil deneyelim
Canım en azında aralarda yogurt ayran tarcınlı sut yada 2 ceviz 5 badem kahve yanında ufak ufak tuketsen iyi olur tatlım yada 3 adet kuru kayısı 8 adet çekirdekli kuru uzum vs vsYani tam bilemiyorum canim sagliksızmi ama genelde böyle
Yani tam bilemiyorum canim sagliksızmi ama genelde böyle