İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
14/8 yokki 24 saat olmuyorki benmi yanlış anladım

Açlık/beslenme
Açlık uzun saat bölümü yani gece oldugu için yag yakımıda olucak ve zorlanmicagız

Mesala ben 16/8 saat penceresini yapıyorum
16 saat gece 8 saat beslenme sabah 10.30 da beslenme pencerem acılıyor 18.30 da kapanıp gece boyu 16 saati sabah 10.30 denk getiriyorum umarım seni yanlış anlamadım

Açlık/beslenme
14/10
16/8
18/6
20/4

Son düzenleme:
Sonunda tüm sayfaları okudum
Ben bugün geç yaptım kahvaltıyı
Saatlerim 10.30-18.30 ama genelde başlangıç saatimi tutturamam geç kalırımAma kapanışı hiç geciktirmem
25 Mayıs

Kahvaltı
-2 haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-domates salatalık
-1 dilim ekmek

Ayran detoksu yapıyorum dünden beri. O sebeple saat 3 gibi ayran detoksu karışımı içtim
Bi ara tatlı krizim geldi Detoksu delip tahin pekmez karıştırıp yedim

Akşam 18.30 yine ayran detoksu
Daha spor yapmadım, hiç yapasım yok

10 saat yiyecek bir zamanın yok dün geç yedim ve öğlen yemeğime denk gelen süre 14 saatti o yüzden ilk gün böyle oldu.
Diğer yönden bazı yerler kadınlar 14 saatten fazla ac kalmamalı diyor. Orada kaç saat beslenme var çok bilmiyorum ben 16/8 yapıcam ama sivilcelenme ya da regl düzensizliği olursa ona göre 14 saat yaparım.
Virüs yüzünden ofisler parca parca çıkıyoruz 13 e kadar uzuyor yemeğe geçmem, akşam geç de yemek istemiyorum, aç kalıp diyeti bozmakta bugün 8 buçukta yedim. Saat düzenim bir kaç güne anca oturacak gibi.

14 saat aç kalmamalı diyorsan o düşünceye onay veriyorsan 14 saat aç 10 saat beslenmeli yaparsın tabiki karışmak için yazmıyorum düşüncene saygı duyarım sabah ve akşam saatini sen ayarlarsın sabah kaçta açarsan ac 10 saat sonra beslenmeyi bitirebilirsin bu sabah 9 akşam 7 olabilir çalışan kişisin anlıyorum saatler ne uygunsa onu yap tatlım

Süper bence ayran detox nasıl karışım banada yazarmısın faydasını gördünmü bende zencefil detox yaptım bugun aralarda içtim 2 bardak 3 . Bardagı birazdan içecem gece yag yakması için

Tok cnm menü yazmadım.
Şöyleki çok dikkat etmiyorum bu yüzden menü yazmadım
27 mayısta menü bildirimi yapılacak biliyorsun dimi tatlım isterseniz akşama kadar planlı menunuz varsa gun içinde yazılmalı yada akşam sat 22 ye kadar menü bildirimi yapılırsa sevinirim

Yani doyumsuz açgözlü oldugumu anladim hiç kilolu olmadim daha öncesinde ama hamilelikler emzirme düzeni bozdu
Yemek yerken başka yemeklerin hayalini falan kurmaya başladim
Ben biraz şehirden uzaktayım canim istedi diye kaç kilometre yol yapıp etli ekmek yeyince artık Yeteramabukadar dedim

Aslinda evet zor ama aşamalari var
Bundan önce su oruçu tutdum nefsim için çünkü şaçma sapan yiyordum
Mide bir açliga alişsin gerisi kolay
Süper karar cnm keşke bende tutsam bogazımı ikizler çok yoruyor bugunde baş agrım var

Süper bence ayran detox nasıl karışım banada yazarmısın faydasını gördünmü bende zencefil detox yaptım bugun aralarda içtim 2 bardak 3 . Bardagı birazdan içecem gece yag yakması için
Yarım kilo yoğurt
4 kaşık Haşlanmış nohut
4 kaşık Haşlanmış bulgur
4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
Ve su ekliyorsun (miktarı kafama göre yaptım)
Sabah kahvaltı benim yaptığım gibi yumurta bi dilim ekmek peynir falan. Sonra her iki saatte bi bu detoksu içiyorsun akşam 8 e kadar
Ama ben o kadar sık içemedim
Acıktıkça içtim ve en son 6.30 da içtim
Bide dün kahvaltıda sucuklu yumurta falan yedim
2 günlük yaptım bakalım yarın tartı ne diyecek
Ramazanın son 3 gününde hep artı görüyordum ödem tutmuştu 800 gram kadar
O gitsin diye yaptım canım.
Yapmak istersen internette farklı farklı tarifler var ben rastgele birine göre yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…