- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Bak canım dene ona göre bakarsın. Benimde az kaldı bende dikkat ederim fark olursa ona göre bakarızBakıcam önümüzde ki ay sivilce çıkarsa ya da regl de aksama olursa 14 saat yaparım.
Bugün 14/8 olarak ilk günüm yarından itibaren 16/8 e geçiyorum. Kadınlarda 14 saatten fazla açlığı önermiyorlar hormonal dengesizliğe neden oluyor diye ancak denerim regl tarihlerimde değişim olursa değiştiririm.
Sabah kahvaltıyı bıraktım ben. Işe yürüyerek gidip geliyorum zaten 8 kg luk sırt çantamla 20 dkdolu mideyle zor oluyordu o kadar rahat oldu ki bugün.
Eve gelir gelmez 30 dk leslie boosted fitness walk yaptım ağırlıklarla.
Imkanı olan varsa açlık süresinin bitiminden 2 saat önce hafif ağırlıklarla spor yapsın. Böylece yağ yakımı hızlanmış oluyormuş(ben de yeni deniyorum)
Sabah: kocaman öğlene kadar içebildiğim bir kahve.
Öğlen: tavuk, avakado, peynir, kuru kayısı ve sebzeli bir salata yedim. Bir ceviz içi, iki badem.
18 de spordan sonra büyük bir bardak ayran.
Akşam: yeşil mercimek çorbası içeceğim.
Ya çok yorgunum ondan ya da regl haftam olduğu için bilmiyorum hiç acıkmadım
10 saat yiyecek bir zamanın yok14/8 yokki 24 saat olmuyorkibenmi yanlış anladım
Açlık/beslenme
Açlık uzun saat bölümü yani gece oldugu için yag yakımıda olucak ve zorlanmicagız
Mesala ben 16/8 saat penceresini yapıyorum
16 saat gece 8 saat beslenme sabah 10.30 da beslenme pencerem acılıyor 18.30 da kapanıp gece boyu 16 saati sabah 10.30 denk getiriyorumumarım seni yanlış anlamadım
Açlık/beslenme
14/10
16/8
18/6
20/4
14 saat aç kalmamalı diyorsan o düşünceye onay veriyorsan 14 saat aç 10 saat beslenmeli yaparsın tabiki karışmak için yazmıyorum düşüncene saygı duyarım10 saat yiyecek bir zamanın yokdün geç yedim ve öğlen yemeğime denk gelen süre 14 saatti o yüzden ilk gün böyle oldu.
Diğer yönden bazı yerler kadınlar 14 saatten fazla ac kalmamalı diyor. Orada kaç saat beslenme var çok bilmiyorum ben 16/8 yapıcam ama sivilcelenme ya da regl düzensizliği olursa ona göre 14 saat yaparım.
Virüs yüzünden ofisler parca parca çıkıyoruz 13 e kadar uzuyor yemeğe geçmem, akşam geç de yemek istemiyorum, aç kalıp diyeti bozmaktabugün 8 buçukta yedim. Saat düzenim bir kaç güne anca oturacak gibi.
Süper bence ayran detox nasıl karışım banada yazarmısın faydasını gördünmü bende zencefil detox yaptım bugun aralarda içtim 2 bardak 3 . Bardagı birazdan içecem gece yag yakması içinSonunda tüm sayfaları okudum
Ben bugün geç yaptım kahvaltıyı
Saatlerim 10.30-18.30 ama genelde başlangıç saatimi tutturamam geç kalırımAma kapanışı hiç geciktirmem
25 Mayıs
Kahvaltı
-2 haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-domates salatalık
-1 dilim ekmek
Ayran detoksu yapıyorum dünden beri. O sebeple saat 3 gibi ayran detoksu karışımı içtim
Bi ara tatlı krizim geldiDetoksu delip tahin pekmez karıştırıp yedim
Akşam 18.30 yine ayran detoksu
Daha spor yapmadım, hiç yapasım yok
Süper sin tatlım menu yazmışmıydın kaçırdım sanırım bi bakayımBu günkü sporum
Leslie 2 mil
15 dk cardio
8 dk karın egzersizleri yapıldı
Süper sin tatlım menu yazmışmıydın kaçırdım sanırım bi bakayım
27 mayısta menü bildirimi yapılacak biliyorsun dimi tatlımTok cnm menü yazmadım.
Şöyleki çok dikkat etmiyorum bu yüzden menü yazmadım
Bu kadar az nasıl yiyorsunuzBen menümü yazayım
14: 00 1 yumurta biraz peynir salatalik
Türk kahvesi şekersiz çay
Bitti
Bende öyle yapıcaktım ama olmadı ama dikkatli beslendimBen menümü yazayım
14: 00 1 yumurta biraz peynir salatalik
Türk kahvesi şekersiz çay
Bitti
Olur olur nerde hareket orda bereketHa spor olarakta 2 saate yakin ama dinlenerek yormadan bahçede çapa yaptım
Biberlerimi çapaladim temizledim olurmuki
Aslinda evet zor ama aşamalari varBen
Bu kadar az nasıl yiyorsunuz
Süper karar cnm keşke bende tutsam bogazımıAslinda evet zor ama aşamalari var
Bundan önce su oruçu tutdum nefsim için çünkü şaçma sapan yiyordum
Mide bir açliga alişsin gerisi kolay
Yarım kilo yoğurtSüper bence ayran detox nasıl karışım banada yazarmısın faydasını gördünmü bende zencefil detox yaptım bugun aralarda içtim 2 bardak 3 . Bardagı birazdan içecem gece yag yakması için