- 24 Mayıs 2013
- 10
- 7
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Merhaba ben de şu ana kadar hamur işi ve ekmeğe abanmak yüzünden oldu kilolar bir haftadır sadece sabah 2 dilim kadar ekmek kullanıyorum aksam kullanmıyorum bu diyet de zorlamaz sankiBende suan emzırıyrm 14 aylık kızım 11 aylıkken basladım. Sanki sütümü çok etkılemedı. Kızım hala emıyor. Tek dikkat ettiğim aralarda bişey yemedim. Ama öğünlerimi bol bol yedim tabı tatlı ve ekmeksiz.
Bende aynı doğumda eve geldıgımde 3 kilo fazlam vardı emzirirken bi 6 kilo aldım. Olsun yavas yavas verın aman verelımde ayda 1 kılo vermeyede razıyımMerhaba ben de şu ana kadar hamur işi ve ekmeğe abanmak yüzünden oldu kilolar bir haftadır sadece sabah 2 dilim kadar ekmek kullanıyorum aksam kullanmıyorum bu diyet de zorlamaz sanki
0 8 mayısta iken olan kilomMerak edip kilona baktım 169 boy 68 kilo. Aslında fite yakınsınben çok zayıflayınca 60 bile insem yüzüm aşırı çöküyor hastalıklı gbı oluyorum 65 olsam kafi emziriyorum oda bence kilo vermeye yardımcı diyeti çokça bozmama ragmen kilo almayıp zayıfladım. Emzirennn annelere seslenıyorum emzirmek bi fırsat bi an önce gitsin kilolar
Şimdi oldu if diyetin pencereleriYani aksam 8 en son demek istedim eksik mi oldu
Evet tatlı tedim ödem olduguna eminim detox licam sizlere detox tarifimide ilk sayfada paylaşacam etkili oldugunu düşünüyorumOlsun olsun 70 i görmemişsin sonuçta verilir yine zaten su ara tatlı vs yedıysenız ki ben çoook yedım garanti 2 kilosu ödem vsdr çabuk gıder
Kendime göre ayarlıyım dedim hem çok fazla acımam böyle olursa erken kapanıs yapınca daha çok acıkıyorumŞimdi oldu if diyetin pencereleri
14/10
16/8
18/6
20/4
Bu şekilde oluncadedim o hangi pencere
Ben 2 gündür yapıyorum bende emziriyorum ,bı sıkıntı yok şimdilik ben 11-19Merhaba bende emzirirken kilo aldım. Hala emziriyorum. Bu diyetin sütü etkileyeceğini düşünmüyorum sonucta hep yiyoruzben de 12-8 diye düşünüyorum ama emzirenler etkiliyor mu bilen var mı acaba
Kendime göre ayarlıyım dedim hem çok fazla acımam böyle olursa erken kapanıs yapınca daha çok acıkıyorumŞimdi oldu if diyetin pencereleri
14/10
16/8
18/6
20/4
Bu şekilde oluncadedim o hangi pencere
MantıAnnem mantı mi içli köfte mi istersin akşama diyor yaara öğünde karpuz yemeliyim
Anladım tatlım anladım sen beslenme penceresini yazdın benim beslenme pencerem 10.30 la 18.30 ilerde 11.30 la 17.30 kapanışı yapicamKendime göre ayarlıyım dedim hem çok fazla acımam böyle olursa erken kapanıs yapınca daha çok acıkıyorum
Gece yatana kadar sıvı içecekler serbest soda su şekersiz açık cay dogadan olucaksada yeşil cay içemezsin emziriyorsun rezene ıhlamur olabilirKendime göre ayarlıyım dedim hem çok fazla acımam böyle olursa erken kapanıs yapınca daha çok acıkıyorum
Manti yiceksen ekmek olmasın yarım porsiyonla hiç birsey olmaz bolcada yogurtluAnnem mantı mi içli köfte mi istersin akşama diyor yaara öğünde karpuz yemeliyim
Arkadaşlar ilk sayfama arada göz atın detox tarifimide ekledimSlm kızlar ben ramazan sonrası if diyetine başlamak istiyorum açlıga alışmışken hiç ara vermeden gitsin kilolar diyorsanız bayramdan sonra buradan diyetlerimizi konuşalım ne dersiniz
27-28 mayıs if diyeti başlıyor başlamak isteyenler olursa çok sevinirim
8 saat diyeti için diğer şok diyetlerde olduğu gibi tek bir diyet listesi yok. Zaten bu diyette istediğinizi, istediğiniz miktarda yiyip içebilirsiniz. Tabii 8 saatlik süre içinde. 16 saat boyunca ise ağzınıza tek bir lokma bile koymamanız ve vücudunuza yağ yakmak için ihtiyacı olan zamanı tanımanız gerekiyor.
Peki bu saat aralıkları nasıl olacak? Bu da size kalmış. Dilerseniz saat 09.00 – 17.00 arasında veya 10.00 – 18.00 arasında yapabilirsiniz. Meyveler ve sebzeler, yüksek lifli tahıllar, sağlıklı yağlar ve yağsız proteinleri mutlaka beslenmenize dahil etmeye, gün içinde bol bol su içmeye de özen gösterin.
Bu arada bu diyetin sonuçlarını görebilmek için 3 hafta boyunca düzenli yapmanız gerektiğini de hatırlatalım.
İf diyetin penceresini yazmak istedim
Uzun saatler açlık olup geceye denk getirmektir
Açkık / beslenme
14/10
16/8
18/6
20/4
Yapılması gerkenler
1.kural her gun tarih yazılacak
2. Kural Her gün seçtiğiniz pencere yazılacak örnek 16/8 gibi
3.kural menu bildirimi yapılacak
4. Kural her pazartesi baskül paylaşımı yapılacak
5. spor size kalmış yapıldıysa yazılacak spor yapan ve yapmayan kilo durumunu daha etkili oldugunu görmek açısından yapan olursa yazacak
Yaparsanız siz kazanırsınızazim varsa gerisi teferruat
Benim detox tarifimi vereyim
15 dal maydonoz
1 çay kaşık toz zencefil
Yarım limonu kabuguna kadar kullanılacak
2 bardak su
Sade soda
Hepsini dogra suyu ekle blendırla su gibi olana kadar sonra sodayı ekle kapaklı cam şişeye kat gün içinde 3 defada bitir
Evde zencefil yok ama oyle bi denıyeyımArkadaşlar ilk sayfama arada göz atın detox tarifimide ekledim
Zencefil yag yakıyor mutlaka eklenmeliEvde zencefil yok ama oyle bi denıyeyım