İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba ben de şu ana kadar hamur işi ve ekmeğe abanmak yüzünden oldu kilolar bir haftadır sadece sabah 2 dilim kadar ekmek kullanıyorum aksam kullanmıyorum bu diyet de zorlamaz sanki

Merhaba ben de şu ana kadar hamur işi ve ekmeğe abanmak yüzünden oldu kilolar bir haftadır sadece sabah 2 dilim kadar ekmek kullanıyorum aksam kullanmıyorum bu diyet de zorlamaz sanki
Bende aynı doğumda eve geldıgımde 3 kilo fazlam vardı emzirirken bi 6 kilo aldım. Olsun yavas yavas verın aman verelımde ayda 1 kılo vermeyede razıyım

0 8 mayısta iken olan kilom 69.5 geliyorum

Olsun olsun 70 i görmemişsin sonuçta verilir yine zaten su ara tatlı vs yedıysenız ki ben çoook yedım garanti 2 kilosu ödem vsdr çabuk gıder
Evet tatlı tedim ödem olduguna eminim detox licam sizlere detox tarifimide ilk sayfada paylaşacam etkili oldugunu düşünüyorum

Kendime göre ayarlıyım dedim hem çok fazla acımam böyle olursa erken kapanıs yapınca daha çok acıkıyorum
Anladım tatlım anladım sen beslenme penceresini yazdın benim beslenme pencerem 10.30 la 18.30 ilerde 11.30 la 17.30 kapanışı yapicam

Kendime göre ayarlıyım dedim hem çok fazla acımam böyle olursa erken kapanıs yapınca daha çok acıkıyorum
Gece yatana kadar sıvı içecekler serbest soda su şekersiz açık cay dogadan olucaksada yeşil cay içemezsin emziriyorsun rezene ıhlamur olabilir

Arkadaşlar ilk sayfama arada göz atın detox tarifimide ekledim

Ben bugun başladım

25 mayıs

10.30 Sabah yeşil cay

12 .de kahvaltı yumurta sucuk 1 dilim kaşar 3 zeytın 1 kupa çay yarım lavaş

14. De yeşil cay

15.30 da 1 bardak tarcınlı sut

18.de 1 bardak yogurt 3 kuru 5 çekirdek kuru üzüm 18.30 da bitirmiş oluyorum dükkan kapatılıyor

22 ye kadar dogal çaylardan içecem uyuyana kadar su içmeye devam

Gün içinde su içme pogramıda indirdim onada uyuyorum günlük 2 litre önerdi tabi ben 2.5 litre tuketiyorum 1.75 ml iç diyor ben 250 ml içiyorum

Spor olarak ev temizliği ikizlerin ihtiyaçlarını yapıyorum 30 mekik çekildi şimdilik 30 dan başladım arttıracam

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar şu an limonlu zencefilli tarçınlı cayımı yapıyorum ödem ve yag atıcı caydır kendisi

Tarifim yag ödem zencefil cayı

1 orta boy taze zencefil
1 adet çubuk tarcın
1 liomon kabuguda eklenecek

Yapılışı 6 bardak sıcak su
Zencefili dilimleyin 1 cubuk tarçınıda 1 adet limonu ortadan kesin suyunu sıkıp ekleyin kabugunuda ekleyin sıcak su oldugu için 5 dkk kaynayıp fokurdayacak altını kapatın kapagını kapatın demlensin ılık ustu sıcaklık ta tüketin verdiğim ölçü 2 gunluk

gun içinde 3 bardak içiniz aralarda tuketin

Zencefilin boyutunu fotoda gösteriyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…