- 7 Mayıs 2012
- 7.187
- 8.202
- Konu Sahibi Ikra meyra
Emzirenler için olur mu, tarifin nerde kuzuZencefil yag yakıyor mutlaka eklenmeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzirenler için olur mu, tarifin nerde kuzuZencefil yag yakıyor mutlaka eklenmeli
İlk sayfada canımEmzirenler için olur mu, tarifin nerde kuzu
Hoşgeldiniz cnm ilk sayfada açıklamalarımız yazıyor tatlımDeniycem bunu biraz bayramda kaçırdım ama olsun sıkıntı yok bagursaklarim çalışmaya basladi spor zaten yapiyorum tek sikinti aabah işe gidiyorum aksam da 5.30 da en erken yerim 8 saati geçiyor
Hayırlı olsun başarılarBen bugun başladım
25 mayıs
10.30 Sabah yeşil cay
12 .de kahvaltı yumurta sucuk 1 dilim kaşar 3 zeytın 1 kupa çay yarım lavaş
14. De yeşil cay
15.30 da 1 bardak tarcınlı sut
18.de 1 bardak yogurt 3 kuru 5 çekirdek kuru üzüm 18.30 da bitirmiş oluyorum dükkan kapatılıyor
22 ye kadar dogal çaylardan içecem uyuyana kadar su içmeye devam
Gün içinde su içme pogramıda indirdim onada uyuyorum günlük 2 litre önerdi tabi ben 2.5 litre tuketiyorum 1.75 ml iç diyor ben 250 ml içiyorum
Spor olarak ev temizliği ikizlerin ihtiyaçlarını yapıyorum 30 mekik çekildi şimdilik 30 dan başladım arttıracam
Teşekkur ederim tatlımHayırlı olsun başarılar
Bol şanslar bol eksiler tatlım önden hazırlık olsun dedim bende belkide baskülde fazla çıkacamYarın ilk günüm olacak yani 18/6 olarak başladım. Allahım sen utandırma bol eksili bir süreç olsun
Bende öyle yapmak istedim zaten şuan tartılmıyorum ama kilo aldığımı hissediyorum. 27 tartılacağım canımBol şanslar bol eksiler tatlım önden hazırlık olsun dedim bende belkide baskülde fazla çıkacam
Evet 27 mayıs baskül paylaşımı sonraki baskül paylaşımı her pazartesi pazar günü kaçamak olmaz en azındanBende öyle yapmak istedim zaten şuan tartılmıyorum ama kilo aldığımı hissediyorum. 27 tartılacağım canım
Kolay gelsin canımMekik cekicem tekrar
Bugün 14/8 olarak ilk günüm yarından itibaren 16/8 e geçiyorum. Kadınlarda 14 saatten fazla açlığı önermiyorlar hormonal dengesizliğe neden oluyor diye ancak denerim regl tarihlerimde değişim olursa değiştiririm.
Sabah kahvaltıyı bıraktım ben. Işe yürüyerek gidip geliyorum zaten 8 kg luk sırt çantamla 20 dk dolu mideyle zor oluyordu o kadar rahat oldu ki bugün.
Eve gelir gelmez 30 dk leslie boosted fitness walk yaptım ağırlıklarla.
Imkanı olan varsa açlık süresinin bitiminden 2 saat önce hafif ağırlıklarla spor yapsın. Böylece yağ yakımı hızlanmış oluyormuş(ben de yeni deniyorum)
Sabah: kocaman öğlene kadar içebildiğim bir kahve.
Öğlen: tavuk, avakado, peynir, kuru kayısı ve sebzeli bir salata yedim. Bir ceviz içi, iki badem.
18 de spordan sonra büyük bir bardak ayran.
Akşam: yeşil mercimek çorbası içeceğim.
Ya çok yorgunum ondan ya da regl haftam olduğu için bilmiyorum hiç acıkmadım
Bakıcam önümüzde ki ay sivilce çıkarsa ya da regl de aksama olursa 14 saat yaparım.Hormonal dengeyi bozarmı blmiyorum ama benim ramazanda regli günüm değişmemişti pek
Regl olmuyorsan basit karbonhidratları ve şekeri tamamen çıkartman lazım hayatından. Çiğ kuruyemiş tüket onun yerine kuru meyve ye falan.Ben emziriyorum hala regl olmadm,kilo sebebim biraz bundan da kaynaklanıyor olabilir mi