İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Deniycem bunu biraz bayramda kaçırdım ama olsun sıkıntı yok bagursaklarim çalışmaya basladi spor zaten yapiyorum tek sikinti aabah işe gidiyorum aksam da 5.30 da en erken yerim 8 saati geçiyor

Emzirenler için olur mu, tarifin nerde kuzu
İlk sayfada canım 😊

Zencefilin doğum sonrasında annenin emzirme döneminde, anne sütünü artırıcı ve bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi vardır. Sindirim sistemini düzenler, hızlandırır, enerji verir. Zencefil, İngiltere'de besin takviyesi olarak kabul edilmiştir.

Deniycem bunu biraz bayramda kaçırdım ama olsun sıkıntı yok bagursaklarim çalışmaya basladi spor zaten yapiyorum tek sikinti aabah işe gidiyorum aksam da 5.30 da en erken yerim 8 saati geçiyor
Hoşgeldiniz cnm 😊 ilk sayfada açıklamalarımız yazıyor tatlım 😉

Açlık otu biliyormusunuz kabızlık sorunları ve ödem için dir bunu gün içinde hatta kahvaltıdan 30 dkk önce 1 kupa sıcak suya 9-12 adet katılıp 8-10 dkk demlendirip aç karna içilmeli 10 gün oldumu 1 hafta ara verilmeli 😉
Günlük kullanımı
Sabah aç 1 kupa yeterlidir

Nereden alınır derseniz aktardan 10 tl lik isteyin yeterli olur 😊

Açlık otunun bilinen etkin bir zararı yoktur. En yaygın bilinmekte olan zararı, çok fazla tuvalete çıkartmasıdır. Bu sebeple sabah kalkınca ve gün içerisinde içilmesi önerilmemektedir. Açlık otu, doğal ishale yol açar. Hasta olanlar ve tedavi gören kişiler kullanmamalıdır. Metabolizması hızlı ve zayıf olan kişiler için tüketimi pek uygun değildir. Emziren anneler için açlık otu kullanımı sakıncalıdır.

Ben bugun başladım 😀

25 mayıs

10.30 Sabah yeşil cay

12 .de kahvaltı yumurta sucuk 1 dilim kaşar 3 zeytın 1 kupa çay yarım lavaş

14. De yeşil cay

15.30 da 1 bardak tarcınlı sut

18.de 1 bardak yogurt 3 kuru 5 çekirdek kuru üzüm 18.30 da bitirmiş oluyorum 😉 dükkan kapatılıyor

22 ye kadar dogal çaylardan içecem uyuyana kadar su içmeye devam 😉

Gün içinde su içme pogramıda indirdim onada uyuyorum günlük 2 litre önerdi tabi ben 2.5 litre tuketiyorum 😉 1.75 ml iç diyor ben 250 ml içiyorum 😊

Spor olarak ev temizliği 😬 ikizlerin ihtiyaçlarını yapıyorum 😂😂 30 mekik çekildi 😊 şimdilik 30 dan başladım arttıracam 😉
Hayırlı olsun başarılar 👏🏆😊

Bende öyle yapmak istedim zaten şuan tartılmıyorum ama kilo aldığımı hissediyorum. 27 tartılacağım canım 😊
Evet 27 mayıs baskül paylaşımı sonraki baskül paylaşımı her pazartesi pazar günü kaçamak olmaz en azından 😉

Bugün 14/8 olarak ilk günüm yarından itibaren 16/8 e geçiyorum. Kadınlarda 14 saatten fazla açlığı önermiyorlar hormonal dengesizliğe neden oluyor diye ancak denerim regl tarihlerimde değişim olursa değiştiririm.
Sabah kahvaltıyı bıraktım ben. Işe yürüyerek gidip geliyorum zaten 8 kg luk sırt çantamla 20 dk🤣 dolu mideyle zor oluyordu o kadar rahat oldu ki bugün.
Eve gelir gelmez 30 dk leslie boosted fitness walk yaptım ağırlıklarla.
Imkanı olan varsa açlık süresinin bitiminden 2 saat önce hafif ağırlıklarla spor yapsın. Böylece yağ yakımı hızlanmış oluyormuş(ben de yeni deniyorum)
Sabah: kocaman öğlene kadar içebildiğim bir kahve.
Öğlen: tavuk, avakado, peynir, kuru kayısı ve sebzeli bir salata yedim. Bir ceviz içi, iki badem.
18 de spordan sonra büyük bir bardak ayran.
Akşam: yeşil mercimek çorbası içeceğim.
Ya çok yorgunum ondan ya da regl haftam olduğu için bilmiyorum hiç acıkmadım🤗

Bugün 14/8 olarak ilk günüm yarından itibaren 16/8 e geçiyorum. Kadınlarda 14 saatten fazla açlığı önermiyorlar hormonal dengesizliğe neden oluyor diye ancak denerim regl tarihlerimde değişim olursa değiştiririm.
Sabah kahvaltıyı bıraktım ben. Işe yürüyerek gidip geliyorum zaten 8 kg luk sırt çantamla 20 dk🤣 dolu mideyle zor oluyordu o kadar rahat oldu ki bugün.
Eve gelir gelmez 30 dk leslie boosted fitness walk yaptım ağırlıklarla.
Imkanı olan varsa açlık süresinin bitiminden 2 saat önce hafif ağırlıklarla spor yapsın. Böylece yağ yakımı hızlanmış oluyormuş(ben de yeni deniyorum)
Sabah: kocaman öğlene kadar içebildiğim bir kahve.
Öğlen: tavuk, avakado, peynir, kuru kayısı ve sebzeli bir salata yedim. Bir ceviz içi, iki badem.
18 de spordan sonra büyük bir bardak ayran.
Akşam: yeşil mercimek çorbası içeceğim.
Ya çok yorgunum ondan ya da regl haftam olduğu için bilmiyorum hiç acıkmadım🤗

Hormonal dengeyi bozarmı blmiyorum ama benim ramazanda regli günüm değişmemişti pek

Ben emziriyorum hala regl olmadm,kilo sebebim biraz bundan da kaynaklanıyor olabilir mi
Regl olmuyorsan basit karbonhidratları ve şekeri tamamen çıkartman lazım hayatından. Çiğ kuruyemiş tüket onun yerine kuru meyve ye falan.
Zaten emziriyorsan hormon dengen sürekli değişiyordur.

X