- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Hoşgeldiniz 8 kilo çok güzel rakam süperMerhaba bendd başlamak istiyrm ama yeterli motivasyonum yok. İf le 3 ayda 8 kilo verdim 5 kilo daha vermek istiyorum. Boyum 170 idealim 65 ama acayıp enerjım düştü sizlerle tekrar baslamak istyrm umarım istediğim kiloya inebilirim
Hoşgeldiniz süper saat bence kaç saati tercih ettiniz ben 16/8 saat penceresine başladım bugün alışınca 18.30 dan saat 17 ye gecicemSelam kızlar ben de bugün başladım İf ye. 17:00 de yemek işini bitireceğim, şu sıralar tatlıya engel olamıyorum ama azar azar azaltacağım inşallah
Günaydın Süper bende 30 mekik cekicem küçük küçük başlıyorumGünaydınlar uyandım sabah ısınması yaptım. Şimdi kahve içiyorum 11 den sonra kahvaltı yapıcam. 12 yi bulur kahvaltıyı yapmam
Hoşbulduk ay hadi insallah bakalım Standart sabah kahvaltısı yaptım 2 dilim ekmek li aksamda 5 6 gbi yerım aralarda bitki çayı belkı kahve bugunlk planım buHoşgeldiniz 8 kilo çok güzel rakam süperbence 5 kiloyuda hep birlikte verececegiz azimle
Çekmeden önce herhangı ısınma hareketi yapıyor musun yoksa direk kendını yere atıp mekik mi çekiyorsunGünaydın Süper bende 30 mekik cekicem küçük küçük başlıyorum
İlk sayfaya kuralları eklicem ⬆ günlük neler yaptıgımızla ilğiliHoşbulduk ay hadi insallah bakalım Standart sabah kahvaltısı yaptım 2 dilim ekmek li aksamda 5 6 gbi yerım aralarda bitki çayı belkı kahve bugunlk planım bu
Direk mekik önce yarımla başlayacam ev temizliği ısınma hareketimÇekmeden önce herhangı ısınma hareketi yapıyor musun yoksa direk kendını yere atıp mekik mi çekiyorsun
Ekleyındd uyalım şu kilolardan kurtulalımİlk sayfaya kuralları eklicem ⬆ günlük neler yaptıgımızla ilğilibir birimize yardımcı olma amaçlı
Arkadaşlar yapılması gereken kuralları yukarda yazdım ⬆Slm kızlar ben ramazan sonrası if diyetine başlamak istiyorum açlıga alışmışken hiç ara vermeden gitsin kilolar diyorsanız bayramdan sonra buradan diyetlerimizi konuşalım ne dersiniz
27-28 mayıs if diyeti başlıyor başlamak isteyenler olursa çok sevinirim
8 saat diyeti için diğer şok diyetlerde olduğu gibi tek bir diyet listesi yok. Zaten bu diyette istediğinizi, istediğiniz miktarda yiyip içebilirsiniz. Tabii 8 saatlik süre içinde. 16 saat boyunca ise ağzınıza tek bir lokma bile koymamanız ve vücudunuza yağ yakmak için ihtiyacı olan zamanı tanımanız gerekiyor.
Peki bu saat aralıkları nasıl olacak? Bu da size kalmış. Dilerseniz saat 09.00 – 17.00 arasında veya 10.00 – 18.00 arasında yapabilirsiniz. Meyveler ve sebzeler, yüksek lifli tahıllar, sağlıklı yağlar ve yağsız proteinleri mutlaka beslenmenize dahil etmeye, gün içinde bol bol su içmeye de özen gösterin.
Bu arada bu diyetin sonuçlarını görebilmek için 3 hafta boyunca düzenli yapmanız gerektiğini de hatırlatalım.
Yapılması gerkenler
1.kural her gun tarih yazılacak
2. Kural Her gün seçtiğiniz pencere yazılacak örnek 16/8 gibi
3.kural menu bildirimi yapılacak
4. Kural her pazartesi baskül paylaşımı yapılacak
5. spor size kalmış yapıldıysa yazılacak spor yapan ve yapmayan kilo durumunu daha etkili oldugunu görmek açısından yapan olursa yazacak
Yaparsanız siz kazanırsınızazim varsa gerisi teferruat
Ayyy fit olmakkk unuttum yaa fitlik neydiEkleyındd uyalım şu kilolardan kurtulalımfit fit dolanalım
Merak edip kilona baktım 169 boy 68 kilo. Aslında fite yakınsınAyyy fit olmakkk unuttum yaa fitlik neydiartık kilolar gittikce çok mutlu olucam fitim fitim diye gezecem
0 8 mayısta iken olan kilomMerak edip kilona baktım 169 boy 68 kilo. Aslında fite yakınsınben çok zayıflayınca 60 bile insem yüzüm aşırı çöküyor hastalıklı gbı oluyorum 65 olsam kafi emziriyorum oda bence kilo vermeye yardımcı diyeti çokça bozmama ragmen kilo almayıp zayıfladım. Emzirennn annelere seslenıyorum emzirmek bi fırsat bi an önce gitsin kilolar
Üstte arkadaş yazdı sanmıyorum etkileyecegini gece oldugu için gün içinde yediğin gece sut olucak saatlerinde zorlamicak 12 /8 20 saat yapar bu arada hoşgeldinizMerhaba bende emzirirken kilo aldım. Hala emziriyorum. Bu diyetin sütü etkileyeceğini düşünmüyorum sonucta hep yiyoruzben de 12-8 diye düşünüyorum ama emzirenler etkiliyor mu bilen var mı acaba
Bende suan emzırıyrm 14 aylık kızım 11 aylıkken basladım. Sanki sütümü çok etkılemedı. Kızım hala emıyor. Tek dikkat ettiğim aralarda bişey yemedim. Ama öğünlerimi bol bol yedim tabı tatlı ve ekmeksiz.Merhaba bende emzirirken kilo aldım. Hala emziriyorum. Bu diyetin sütü etkileyeceğini düşünmüyorum sonucta hep yiyoruzben de 12-8 diye düşünüyorum ama emzirenler etkiliyor mu bilen var mı acaba
Yani aksam 8 en son demek istedim eksik mi olduÜstte arkadaş yazdı sanmıyorum etkileyecegini gece oldugu için gün içinde yediğin gece sut olucak saatlerinde zorlamicak 12 /8 20 saat yapar bu arada hoşgeldiniz
Olsun olsun 70 i görmemişsin sonuçta verilir yine zaten su ara tatlı vs yedıysenız ki ben çoook yedım garanti 2 kilosu ödem vsdr çabuk gıder0 8 mayısta iken olan kilom69.5 geliyorum