İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Hoşgeldiniz 8 kilo çok güzel rakam süper bence 5 kiloyuda hep birlikte verececegiz azimle

Selam kızlar ben de bugün başladım İf ye. 17:00 de yemek işini bitireceğim, şu sıralar tatlıya engel olamıyorum ama azar azar azaltacağım inşallah
Hoşgeldiniz süper saat bence kaç saati tercih ettiniz ben 16/8 saat penceresine başladım bugün alışınca 18.30 dan saat 17 ye gecicem

İf diyeti ile kilo verenleti okudukca motivasyonum yukseliyor

Hoşbulduk ay hadi insallah bakalım Standart sabah kahvaltısı yaptım 2 dilim ekmek li aksamda 5 6 gbi yerım aralarda bitki çayı belkı kahve bugunlk planım bu
İlk sayfaya kuralları eklicem ⬆ günlük neler yaptıgımızla ilğili bir birimize yardımcı olma amaçlı

Arkadaşlar yapılması gereken kuralları yukarda yazdım ⬆

Bugun daha kahvaltı yapmadım yeşil cayla başladım 12 gibi kahvaltıya başlayacam güne kahvaltı ile başlamak saglık acısından en iyi ögündür aralarda yogurt 3 kuru kayısı yada 2 ceviz kahve ile geçiştirecem akşam ögünüm sutte sade gevrek tarçınlı olucak

Ayyy fit olmakkk unuttum yaa fitlik neydi artık kilolar gittikce çok mutlu olucam fitim fitim diye gezecem
Merak edip kilona baktım 169 boy 68 kilo. Aslında fite yakınsın ben çok zayıflayınca 60 bile insem yüzüm aşırı çöküyor hastalıklı gbı oluyorum 65 olsam kafi emziriyorum oda bence kilo vermeye yardımcı diyeti çokça bozmama ragmen kilo almayıp zayıfladım. Emzirennn annelere seslenıyorum emzirmek bi fırsat bi an önce gitsin kilolar

Merhaba bende emzirirken kilo aldım. Hala emziriyorum. Bu diyetin sütü etkileyeceğini düşünmüyorum sonucta hep yiyoruz ben de 12-8 diye düşünüyorum ama emzirenler etkiliyor mu bilen var mı acaba

0 8 mayısta iken olan kilom 69.5 geliyorum

Merhaba bende emzirirken kilo aldım. Hala emziriyorum. Bu diyetin sütü etkileyeceğini düşünmüyorum sonucta hep yiyoruz ben de 12-8 diye düşünüyorum ama emzirenler etkiliyor mu bilen var mı acaba
Üstte arkadaş yazdı sanmıyorum etkileyecegini gece oldugu için gün içinde yediğin gece sut olucak saatlerinde zorlamicak 12 /8 20 saat yapar bu arada hoşgeldiniz

Bende suan emzırıyrm 14 aylık kızım 11 aylıkken basladım. Sanki sütümü çok etkılemedı. Kızım hala emıyor. Tek dikkat ettiğim aralarda bişey yemedim. Ama öğünlerimi bol bol yedim tabı tatlı ve ekmeksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…