İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bende suan emzırıyrm 14 aylık kızım 11 aylıkken basladım. Sanki sütümü çok etkılemedı. Kızım hala emıyor. Tek dikkat ettiğim aralarda bişey yemedim. Ama öğünlerimi bol bol yedim tabı tatlı ve ekmeksiz.
Merhaba ben de şu ana kadar hamur işi ve ekmeğe abanmak yüzünden oldu kilolar bir haftadır sadece sabah 2 dilim kadar ekmek kullanıyorum aksam kullanmıyorum bu diyet de zorlamaz sanki

Merhaba ben de şu ana kadar hamur işi ve ekmeğe abanmak yüzünden oldu kilolar bir haftadır sadece sabah 2 dilim kadar ekmek kullanıyorum aksam kullanmıyorum bu diyet de zorlamaz sanki
Bende aynı doğumda eve geldıgımde 3 kilo fazlam vardı emzirirken bi 6 kilo aldım. Olsun yavas yavas verın aman verelımde ayda 1 kılo vermeyede razıyım

Merak edip kilona baktım 169 boy 68 kilo. Aslında fite yakınsın 😀 ben çok zayıflayınca 60 bile insem yüzüm aşırı çöküyor hastalıklı gbı oluyorum 65 olsam kafi 😀 emziriyorum oda bence kilo vermeye yardımcı diyeti çokça bozmama ragmen kilo almayıp zayıfladım. Emzirennn annelere seslenıyorum emzirmek bi fırsat bi an önce gitsin kilolar 😂😂
0 8 mayısta iken olan kilom 😬 69.5 geliyorum 😕

Olsun olsun 70 i görmemişsin sonuçta verilir yine zaten su ara tatlı vs yedıysenız ki ben çoook yedım garanti 2 kilosu ödem vsdr çabuk gıder
Evet tatlı tedim ödem olduguna eminim detox licam sizlere detox tarifimide ilk sayfada paylaşacam etkili oldugunu düşünüyorum 😉

Kendime göre ayarlıyım dedim hem çok fazla acımam böyle olursa erken kapanıs yapınca daha çok acıkıyorum
Anladım tatlım anladım sen beslenme penceresini yazdın benim beslenme pencerem 10.30 la 18.30 ilerde 11.30 la 17.30 kapanışı yapicam 😊

Kendime göre ayarlıyım dedim hem çok fazla acımam böyle olursa erken kapanıs yapınca daha çok acıkıyorum
Gece yatana kadar sıvı içecekler serbest soda su şekersiz açık cay dogadan olucaksada yeşil cay içemezsin emziriyorsun rezene ıhlamur olabilir

Slm kızlar ben ramazan sonrası if diyetine başlamak istiyorum açlıga alışmışken hiç ara vermeden gitsin kilolar diyorsanız bayramdan sonra buradan diyetlerimizi konuşalım ne dersiniz 😍😍

27-28 mayıs if diyeti başlıyor başlamak isteyenler olursa çok sevinirim 😍😍

8 saat diyeti için diğer şok diyetlerde olduğu gibi tek bir diyet listesi yok. Zaten bu diyette istediğinizi, istediğiniz miktarda yiyip içebilirsiniz. Tabii 8 saatlik süre içinde. 16 saat boyunca ise ağzınıza tek bir lokma bile koymamanız ve vücudunuza yağ yakmak için ihtiyacı olan zamanı tanımanız gerekiyor.

Peki bu saat aralıkları nasıl olacak? Bu da size kalmış. Dilerseniz saat 09.00 – 17.00 arasında veya 10.00 – 18.00 arasında yapabilirsiniz. Meyveler ve sebzeler, yüksek lifli tahıllar, sağlıklı yağlar ve yağsız proteinleri mutlaka beslenmenize dahil etmeye, gün içinde bol bol su içmeye de özen gösterin.

Bu arada bu diyetin sonuçlarını görebilmek için 3 hafta boyunca düzenli yapmanız gerektiğini de hatırlatalım.

İf diyetin penceresini yazmak istedim
Uzun saatler açlık olup geceye denk getirmektir 😊

Açkık / beslenme
14/10
16/8
18/6
20/4

Yapılması gerkenler

1.kural her gun tarih yazılacak
2. Kural Her gün seçtiğiniz pencere yazılacak örnek 16/8 gibi
3.kural menu bildirimi yapılacak
4. Kural her pazartesi baskül paylaşımı yapılacak 😊
5. spor size kalmış yapıldıysa yazılacak spor yapan ve yapmayan kilo durumunu daha etkili oldugunu görmek açısından yapan olursa yazacak 😉

Yaparsanız siz kazanırsınız 😉 azim varsa gerisi teferruat 😉😉

Benim detox tarifimi vereyim 😊

15 dal maydonoz
1 çay kaşık toz zencefil
Yarım limonu kabuguna kadar kullanılacak
2 bardak su
Sade soda
Hepsini dogra suyu ekle blendırla su gibi olana kadar sonra sodayı ekle kapaklı cam şişeye kat gün içinde 3 defada bitir 😉😉
Arkadaşlar ilk sayfama arada göz atın detox tarifimide ekledim 😉

Ben bugun başladım 😀

25 mayıs

10.30 Sabah yeşil cay

12 .de kahvaltı yumurta sucuk 1 dilim kaşar 3 zeytın 1 kupa çay yarım lavaş

14. De yeşil cay

15.30 da 1 bardak tarcınlı sut

18.de 1 bardak yogurt 3 kuru 5 çekirdek kuru üzüm 18.30 da bitirmiş oluyorum 😉 dükkan kapatılıyor

22 ye kadar dogal çaylardan içecem uyuyana kadar su içmeye devam 😉

Gün içinde su içme pogramıda indirdim onada uyuyorum günlük 2 litre önerdi tabi ben 2.5 litre tuketiyorum 😉 1.75 ml iç diyor ben 250 ml içiyorum 😊

Spor olarak ev temizliği 😬 ikizlerin ihtiyaçlarını yapıyorum 😂😂 30 mekik çekildi 😊 şimdilik 30 dan başladım arttıracam 😉

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar şu an limonlu zencefilli tarçınlı cayımı yapıyorum ödem ve yag atıcı caydır kendisi 😋

Tarifim yag ödem zencefil cayı

1 orta boy taze zencefil
1 adet çubuk tarcın
1 liomon kabuguda eklenecek

Yapılışı 6 bardak sıcak su
Zencefili dilimleyin 1 cubuk tarçınıda 1 adet limonu ortadan kesin suyunu sıkıp ekleyin kabugunuda ekleyin sıcak su oldugu için 5 dkk kaynayıp fokurdayacak altını kapatın kapagını kapatın demlensin ılık ustu sıcaklık ta tüketin 😉 verdiğim ölçü 2 gunluk 😉

gun içinde 3 bardak içiniz aralarda tuketin

Zencefilin boyutunu fotoda gösteriyorum 😊

15904096531011943800483.jpg

20200525_151638.jpg

Son düzenleme:
X