- 27 Ocak 2019
- 2.736
- 8.149
- Konu Sahibi Ikra meyra
Ben baya sıkı uyarım inşallah gelenlerde uyar düzenliHoşgeldiniz çogalıyoruz oleyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben baya sıkı uyarım inşallah gelenlerde uyar düzenliHoşgeldiniz çogalıyoruz oleyyy
Süperr uyarsak kilo olarak eksilirizBen baya sıkı uyarım inşallah gelenlerde uyar düzenli
Süper hem her gün sonunda rapor verirsek bu bizi kaçamak yapmaktan da alıkoyar çünkü ben kendimden bile gizli gizli çikolata yiyorum o zaman aralıklı açlık diyetimiz hayırlı olsunHoşgeldin 27 mayısta başlıyoruz baskül paylaşımı olucak sonraki her pazartesi baskül paylaşılacak günlük yazacagız tarihle birlikte spor vs yapıldıysa onuda yazalım ki sporla daha etkili oldugunu görelim arkadaşlarda bilgilenmiş olsun spor yapıp daha verimli oldugunu en azından evde 30 mekik yada dans vs vs
Arıklı oruç diyeti uygulaması var onu indirin zaten bu diyette onun bi benzeriSüper hem her gün sonunda rapor verirsek bu bizi kaçamak yapmaktan da alıkoyar çünkü ben kendimden bile gizli gizli çikolata yiyorum o zaman aralıklı açlık diyetimiz hayırlı olsun
Bu isminin altında ki sevimli kilo güncellemesini nasıl yapıyorsun? Ben de yazmak istiyorumBen baya sıkı uyarım inşallah gelenlerde uyar düzenli
Hade hayırlısı artık1.kural her gun tarih yazılacak
2. KuralHer gün seçtiğiniz pencere yazılacak örnek 16/8 gibi
3.kural menu bildirimi yapılacak
4. Kural her pazartesi baskül paylaşımı yapılacak
5. spor size kalmış yapıldıysa yazılacak spor yapan ve yapmayan kilo durumunu daha etkili oldugunu görmek açısından yapan olursa yazacak
Yaparsanız siz kazanırsınız
Hesap detaylarını tıkla Canim özel başlık yazan yerde yapabilirsinBu isminin altında ki sevimli kilo güncellemesini nasıl yapıyorsun? Ben de yazmak istiyorum
Evet kaçamaklar olmadan bizi değil kendimizi kandırmış oluruz hep beraber evdekal gunlerinde kilolarla savaşalım kilo bizi değil biz kazanalım motive motiveSüper hem her gün sonunda rapor verirsek bu bizi kaçamak yapmaktan da alıkoyar çünkü ben kendimden bile gizli gizli çikolata yiyorum o zaman aralıklı açlık diyetimiz hayırlı olsun
Fakir ama deli yazdıgın yere tıkla onu silip guncel kilolarını yazacaksın vs vs hesap tıkla oradan görürsün yazını fakir ama deli yazısınıBu isminin altında ki sevimli kilo güncellemesini nasıl yapıyorsun? Ben de yazmak istiyorum
Düşük kalorili diyet denemelerim oldu karantinada aldıklarımı vereyim diye ki karatay tipi beslenmeyle baya kilo vermiştim. Bu saçma diyetler beni, almam gereken kaloriyi alamadığım için yemeye itti. Ilk hedef atıştırma alışkanlığını bırakmak olacak.Evet kaçamaklar olmadan bizi değil kendimizi kandırmış oluruz hep beraber evdekal gunlerinde kilolarla savaşalım kilo bizi değil biz kazanalım motive motive
Evet sorduktan hemen sonra durum güncellemesi olduğunu fark ettimFakir ama deli yazdıgın yere tıkla onu silip guncel kilolarını yazacaksın vs vs hesap tıkla oradan görürsün yazını fakir ama deli yazısını
Kolay gelsin görüşmek üzere aynen atıştırma ilk hedef o giderse kiloda tek tek gidecekkkkllDüşük kalorili diyet denemelerim oldu karantinada aldıklarımı vereyim diye ki karatay tipi beslenmeyle baya kilo vermiştim. Bu saçma diyetler beni, almam gereken kaloriyi alamadığım için yemeye itti. Ilk hedef atıştırma alışkanlığını bırakmak olacak.
Neyse yarın iş var bana görüşmek üzere
Yok yok durum değil hesap detayından girip özel başlık boşluguna tıklayıp yazacaksınEvet sorduktan hemen sonra durum güncellemesi olduğunu fark ettim
Öylemi ben arkadaş sut veriyor diye söylemiştim bende 22 den sonra ne kahve ne cay nede dogal cay sadece su belkide soda da olur
Evet daha öncede sut içmemiştim arkadaş bebegiini emziriyor diye sut önerdim daha önceki denememde 3 ayda 80.kilodan 56 kiloya düştüm kiloda almadım tekrar hamile kaldım tekrar aldım ama çok değil 12 kilo onuda hemen verdim 4 yıl önce ikiz hamile kaldım yine fazla almadım 15 kilo sadece ama bu defa verdiğim halde ikizlerle zor dönemde iken uykusuzlugun verdiği enerji düşüklülüğle tahin pekmez çokokremler bal kaymaklar oldumu 73 tabiki 1 yılda aldım sut döneminde ikiz olunca yuruyuşte yok 18 aylık olunca diyete girdim 2.5 yaşındalardı 61 -63 gibi kiloyu gördüm ama hormon ilacı alerji ilaçları kansızlık ilacı b12 igneleri ile oldummu 67 bu yılda karantina oructa ye yat olunca oldummu 69.5 ve if diyetine geri döndüm çünki 14 yıl önce ben 3 ayda 80 kilodan 56 gördüysem bu defada verecem ve kalıcı olucak ne demişler azim varsa gerisi teferruatEvet canım oruç dönemi oramalı hiç birşey olmamalıymış.
Evet daha öncede sut içmemiştim arkadaş bebegiini emziriyor diye sut önerdim daha önceki denememde 3 ayda 80.kilodan 56 kiloya düştüm kiloda almadım tekrar hamile kaldım tekrar aldım ama çok değil 12 kilo onuda hemen verdim 4 yıl önce ikiz hamile kaldım yine fazla almadım 15 kilo sadece ama bu defa verdiğim halde ikizlerle zor dönemde iken uykuduzlugun verdiği enerji düşüklülüğüle tahin pekmez çokojremler val kaymaklar oldumu 73 tabiki 1 yılda aldım sut döneminde ikiz olunca yuruyuşte yok 18 aylık olunca diyete girdim 2.5 yaşındalardı 61 -63 gibi kiloyu gördüm ama hormon ilacı alerji ilaçları kansızlık ilacı b12 igneleri ile oldummu 67 bu yılda karantina oructa ye yat olunca oldummu 69.5 ve if diyetine geri döndüm çünki 14 yıl önce ben 3 ayda 80 kilodan 56 gördüysem bu defada verecem ve kalıcı olucak ne demişler azim varsa gerisi teferruat
Merhaba bendd başlamak istiyrm ama yeterli motivasyonum yok. İf le 3 ayda 8 kilo verdim 5 kilo daha vermek istiyorum. Boyum 170 idealim 65 ama acayıp enerjım düştü sizlerle tekrar baslamak istyrm umarım istediğim kiloya inebilirimSlm kızlar ben ramazan sonrası if diyetine başlamak istiyorum açlıga alışmışken hiç ara vermeden gitsin kilolar diyorsanız bayramdan sonra buradan diyetlerimizi konuşalım ne dersiniz
27-28 mayıs if diyeti başlıyor başlamak isteyenler olursa çok sevinirim
8 saat diyeti için diğer şok diyetlerde olduğu gibi tek bir diyet listesi yok. Zaten bu diyette istediğinizi, istediğiniz miktarda yiyip içebilirsiniz. Tabii 8 saatlik süre içinde. 16 saat boyunca ise ağzınıza tek bir lokma bile koymamanız ve vücudunuza yağ yakmak için ihtiyacı olan zamanı tanımanız gerekiyor.
Peki bu saat aralıkları nasıl olacak? Bu da size kalmış. Dilerseniz saat 09.00 – 17.00 arasında veya 10.00 – 18.00 arasında yapabilirsiniz. Meyveler ve sebzeler, yüksek lifli tahıllar, sağlıklı yağlar ve yağsız proteinleri mutlaka beslenmenize dahil etmeye, gün içinde bol bol su içmeye de özen gösterin.
Bu arada bu diyetin sonuçlarını görebilmek için 3 hafta boyunca düzenli yapmanız gerektiğini de hatırlatalım.