- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.841
Aman ne diyetiymiş zaten zayıfmişim yani burda zayıf kavramı değişik ama yemedimDiyetteysen niye gönderiyor
Sabah yerim anneciğim eline saglık sabah yorulmadan kahvaltımı yapacagım deseydinAman ne diyetiymiş zaten zayıfmişim yani burda zayıf kavramı değişik ama yemedim
Yapışmış kılolar.Evden çalışıoduk şimdi şirkete geçtık.Eve geldım aclıktan elim ayagım tıtrıo.Hep oyle kılo aldım.Harika!
Çok güzel yapıyor ama misss aynen kahvaltıda yicem dedim tamam kizim dedi ama şimdi bitirmemi isterdiSabah yerim anneciğim eline saglık sabah yorulmadan kahvaltımı yapacagım deseydin
Eve gelince ayran iç. Dolaba yap koy elinin altında olsun.Yapışmış kılolar.Evden çalışıoduk şimdi şirkete geçtık.Eve geldım aclıktan elim ayagım tıtrıo.Hep oyle kılo aldım.
Eve gelince ayran iç. Dolaba yap koy elinin altında olsun.
Hep boyle boyle aldık o gıtmeyen kılolarıÇok güzel yapıyor ama misss aynen kahvaltıda yicem dedim tamam kizim dedi ama şimdi bitirmemi isterdi
Çok iyi vermişsin yadün atamamıştım şimdi atayımIkra meyra
Öncesinde bir ödem oluşmuştur tabi etkilemiştirKizlar ben adet oldum simdi hic beklemiyordum 1 hafta vardi daha yürüyüş etkiler mi sizce normalde bi hafta önce belirti baslar sonra olurdum simdi bi anda oluverdi kilomu da etkilemistir demi
Tebrikler harikasın, tam gazBugün herkes mahsus gibi çikolata yiyor ya delirecegimnutellanin çikolatali biskuvisi kokuyor tüm ofis. Yemedim yemeyecegim
Eğer dün çok dikkatli beslendiysen böyle bir şey tabi olabilirKızlar böyle bir şey mümkün olabilir mi?Dün 63.700 bugün 62.500 bir günde 1.200 gitmiş kaç defa eşimi tarttım kendim tartıldım tartı bozuk değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?