• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
17/7 yapiyorum.
sabah bir bardak limonlu ilik su, kahve ve öglene kadar kahve. Kahveyi çok içiyorum azaltmam lazim onun yerine C vitamini destegi almaya karar verdim en yakin zamanda. sirf eczaneye gitmeyeyim diye vitaminsizlikten kahveye vurdum kendimi:)
öglen: detokstan kalan kabaklari etli kabak yemegi yaptim. 7 kasik kabak yemegi+ 1 avuc yer fistigi+ 1 avuctan az antep fistigi ve birkaç tane badem+ kayisi çayi yaptigimdan kalan pismis 3 tane kuru kayisi.
aksam: 3 kepçe karisik baklagil çorbasi. 1 bardak ayran
ayrani spordan sonra içiyorum ve 1 saat kadar bekleyip öyle aksam yemegimi yiyorum. Sporu da en az 20 dk yapacagim.
Akşam ++ 1 lavaş kadar yufka ekmek yedim ve ton balıklı yeşil salata😐 of ya! Çok canım çekti şapur şupur yenilirken. Yarın resmen ac kalıcam bu yüzden😂😂

Bugun menuler daha bi dikkatli olmuş pazartesi süper kilo bildirimi gelicek 😍😍😎😎
Canim bu hafta cok dikkat edicem boyle böyle haftalar geçiyor yarim kilo bile olsa vermek istiyorum ki o bile zorlasiyor benim bu kilolarda ama kabak detoksuyla 1 kilo gidecek diye umuyorum birazdan yuruyise cikicam

Tekrar paylaşabilirsiniz kaçta kahvaltı yapıyorsunuz yada yaptınızmı kahvaltıdan 1 saat öncesi her şeyininizi halledin 🙈 tartılın
Aynen canım sabah işe gıttım ondan ole oldu .Halletmeye vaktım yoktu .Paylaşmaya devam edıcem

:)
B4BB22A4-64DB-4633-A48E-1C198B6F39FC.png

Kizlar moralim çok bozuk
Diyetteyim diye kayinvalidem 1 tepsi ıspanak böreği göndermiş😢
El açması bide ama yemedim
Benim ki de bana aynısını yapmıştı😂 esmer undan yapmıştı bi de otlu börek😂😂 Şimdi sadece yufka yapıp yolluyor kepekten😂😂
Yarın minik bir parça öglen yersin.

Back