- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.861
Olabilir canım haftaya tartiyi etkileyecek bu süperÖncesinde bir ödem oluşmuştur tabi etkilemiştirşu an yaptığın diyet ve sporda regl ile ilgili tarihi etkilemiş olabilir
Canım ben pazarda tartıldım 63.700 düm.o hafta aralarda oruç falan tutmuştum sanırım vücut kendini korumaya almıştı çok şükür aynen böyle devam edeceğim.Eğer dün çok dikkatli beslendiysen böyle bir şey tabi olabilirözellikle bide pazar günü biraz sende ödem tutacak şeyleri tükettiysen pazartesi tartısında görememiş olabilirsin
Sonuç olarak haftaya tartı gününde daha şimdiden -1200 sün
Canım saglıklı beslenınce tumurtalar daha ıyı calısıo.Sporda acayıp etkılıoKizlar ben adet oldum simdi hic beklemiyordum 1 hafta vardi daha yürüyüş etkiler mi sizce normalde bi hafta önce belirti baslar sonra olurdum simdi bi anda oluverdi kilomu da etkilemistir demi
Tebrikler harikasın, tam gaz
düşmez düşmez diyeti bırakmazsan bir anda düşerCanım ben pazarda tartıldım 63.700 düm.o hafta aralarda oruç falan tutmuştum sanırım vücut kendini korumaya almıştı çok şükür aynen böyle devam edeceğim.
Aynen öyle oldu gerçektendüşmez düşmez diyeti bırakmazsan bir anda düşer
Bitter ye sende cnm 2-3 kare yanında kahveBugün herkes mahsus gibi çikolata yiyor ya delirecegimnutellanin çikolatali biskuvisi kokuyor tüm ofis. Yemedim yemeyecegim
Tabiki fazla gösterir canım hava değişimi etkilemiştir bende bu defa geç oldumKizlar ben adet oldum simdi hic beklemiyordum 1 hafta vardi daha yürüyüş etkiler mi sizce normalde bi hafta önce belirti baslar sonra olurdum simdi bi anda oluverdi kilomu da etkilemistir demi
Tabiki olur artı spor da varKızlar böyle bir şey mümkün olabilir mi?Dün 63.700 bugün 62.500 bir günde 1.200 gitmiş kaç defa eşimi tarttım kendim tartıldım tartı bozuk değil.
Mumkun canımKızlar böyle bir şey mümkün olabilir mi?Dün 63.700 bugün 62.500 bir günde 1.200 gitmiş kaç defa eşimi tarttım kendim tartıldım tartı bozuk değil.
Doktora gitmekle iyi yapmışsın canım günlerdir çekiyordun bu ağrıyı, inŞallah yeni ilaçların şifan olurSabah yine migrenli uyandım çok kötüydüm eşime gel beni götür dedim. Geldi gittik dr ilaçları değiştirdi yine geçmezse nöroloji yolu görünüyor
Uyandım su su su
Hastaneye giderken 2 lokma yumurtalı ekmekten aldım çıktım
Hastaneden geldik az önce 3 gun kurusu yedim ustune su içtim agrım geçsede kahvaltı yapsam
14 de Kahvaltımı yaparım galiba tonbalıklı sandiviç ekmeginde yanında domates salatalık roka
Detoks su
Kiraz saplı cay
18 de sütte sade gevrek 3 kuru kayısı 8 adet çekirdekli üzümde eklerim kapanış
Çok teşekkur ederim canım inşallah iyi olurum geçmesini bekliyorum hapı içtim az toparlanim kahvaltımı yapıcamDoktora gitmekle iyi yapmışsın canım günlerdir çekiyordun bu ağrıyı, inŞallah yeni ilaçların şifan olur
Çok iyi vermişsin ya
Naptın detoks falan yaptın mı ekstra olarak
O anlık bir şey oluyor ya herkes yerken canın çekiyor ama bitter olsaydı yerdimBitter ye sende cnm 2-3 kare yanında kahve
Hâlâ mi geçmediSabah yine migrenli uyandım çok kötüydüm eşime gel beni götür dedim. Geldi gittik dr ilaçları değiştirdi yine geçmezse nöroloji yolu görünüyor
Uyandım su su su
Hastaneye giderken 2 lokma yumurtalı ekmekten aldım çıktım
Hastaneden geldik az önce 3 gun kurusu yedim ustune su içtim agrım geçsede kahvaltı yapsam
14 de Kahvaltımı yaparım galiba tonbalıklı sandiviç ekmeginde yanında domates salatalık roka
Detoks su
Kiraz saplı cay
18 de sütte sade gevrek 3 kuru kayısı 8 adet çekirdekli üzümde eklerim kapanış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?