- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.821
Akşam ++ 1 lavaş kadar yufka ekmek yedim ve ton balıklı yeşil salata17/7 yapiyorum.
sabah bir bardak limonlu ilik su, kahve ve öglene kadar kahve. Kahveyi çok içiyorum azaltmam lazim onun yerine C vitamini destegi almaya karar verdim en yakin zamanda. sirf eczaneye gitmeyeyim diye vitaminsizlikten kahveye vurdum kendimi:)
öglen: detokstan kalan kabaklari etli kabak yemegi yaptim. 7 kasik kabak yemegi+ 1 avuc yer fistigi+ 1 avuctan az antep fistigi ve birkaç tane badem+ kayisi çayi yaptigimdan kalan pismis 3 tane kuru kayisi.
aksam: 3 kepçe karisik baklagil çorbasi. 1 bardak ayran
ayrani spordan sonra içiyorum ve 1 saat kadar bekleyip öyle aksam yemegimi yiyorum. Sporu da en az 20 dk yapacagim.
velette çok lezzetliAkşam ++ 1 lavaş kadar yufka ekmek yedim ve ton balıklı yeşil salataof ya! Çok canım çekti şapur şupur yenilirken. Yarın resmen ac kalıcam bu yüzden
Yeriz arada sen 58 olunca biz 68 oluncaBen yazmaya utandım da pazar yedik yani
Sabah süzüp ise göturcem ayni malzemeye su katsam.oliyor muHayır tam kararında sadece vucudunu arındır detoksla1 gun de olabilir 2 günde detoks suyunu başka şişeye aktar 8 saat beklediyse tekrar su aktar cnm 2 defa yapılıyor
Evet cnm olur geldiğinde içersin gece tekrar yaparsınSabah süzüp ise göturcem ayni malzemeye su katsam.oliyor mu
İçebilirsen 1 çorba kaşık elma sirkesi kat cnm 1 litre yaptıysanSabah süzüp ise göturcem ayni malzemeye su katsam.oliyor mu
Canim bu hafta cok dikkat edicem boyle böyle haftalar geçiyor yarim kilo bile olsa vermek istiyorum ki o bile zorlasiyor benim bu kilolarda ama kabak detoksuyla 1 kilo gidecek diye umuyorum birazdan yuruyise cikicamBugun menuler daha bi dikkatli olmuş pazartesi süper kilo bildirimi gelicek
Aynen canım sabah işe gıttım ondan ole oldu .Halletmeye vaktım yoktu .Paylaşmaya devam edıcemTekrar paylaşabilirsiniz kaçta kahvaltı yapıyorsunuz yada yaptınızmı kahvaltıdan 1 saat öncesi her şeyininizi halledintartılın
Eşim nane doğramış içine mis gibi koktu daldım valla. Yarın akşam tanesiz çorba içmem lazım ki bugünü tolere etsin.velette çok lezzetliyarına devamını yicegim
Süperrr10:30 2 dilim ekmekle kahvaltı
11:30 minik bitter ve Türk kahvesi
16:00 dondurma
19;00 mangal tavuk bol protein+salata+2 kaşık bulgur
50 mekik cekerim
Diyetteysen niye gönderiyorKizlar moralim çok bozuk
Diyetteyim diye kayinvalidem 1 tepsi ıspanak böreği göndermiş
El açması bide ama yemedim
Benim ki de bana aynısını yapmıştıKizlar moralim çok bozuk
Diyetteyim diye kayinvalidem 1 tepsi ıspanak böreği göndermiş
El açması bide ama yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?