• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Eğer dün çok dikkatli beslendiysen böyle bir şey tabi olabilir:21: özellikle bide pazar günü biraz sende ödem tutacak şeyleri tükettiysen pazartesi tartısında görememiş olabilirsin
Sonuç olarak haftaya tartı gününde daha şimdiden -1200 sün:rolleyes:
Canım ben pazarda tartıldım 63.700 düm.o hafta aralarda oruç falan tutmuştum sanırım vücut kendini korumaya almıştı çok şükür aynen böyle devam edeceğim.

Kizlar ben adet oldum simdi hic beklemiyordum 1 hafta vardi daha yürüyüş etkiler mi sizce normalde bi hafta önce belirti baslar sonra olurdum simdi bi anda oluverdi kilomu da etkilemistir demi
Canım saglıklı beslenınce tumurtalar daha ıyı calısıo.Sporda acayıp etkılıo

Kizlar ben adet oldum simdi hic beklemiyordum 1 hafta vardi daha yürüyüş etkiler mi sizce normalde bi hafta önce belirti baslar sonra olurdum simdi bi anda oluverdi kilomu da etkilemistir demi
Tabiki fazla gösterir canım hava değişimi etkilemiştir bende bu defa geç oldum 😬

Kızlar böyle bir şey mümkün olabilir mi?Dün 63.700 bugün 62.500 bir günde 1.200 gitmiş kaç defa eşimi tarttım kendim tartıldım tartı bozuk değil.
Tabiki olur artı spor da var 😍😍 gece oruç gunduz oruç karıştı tabi artık duzene girer cnm 😍😍😎😎

Sabah yine migrenli uyandım çok kötüydüm eşime gel beni götür dedim. Geldi gittik dr ilaçları değiştirdi yine geçmezse nöroloji yolu görünüyor 😕

Uyandım su su su

Hastaneye giderken 2 lokma yumurtalı ekmekten aldım çıktım

Hastaneden geldik az önce 3 gun kurusu yedim ustune su içtim agrım geçsede kahvaltı yapsam

14 de Kahvaltımı yaparım galiba tonbalıklı sandiviç ekmeginde yanında domates salatalık roka

Detoks su

Kiraz saplı cay

18 de sütte sade gevrek 3 kuru kayısı 8 adet çekirdekli üzümde eklerim kapanış 😎

Detoks suyu 1 limon 1 granny elma 1 tarçın yarım sakatalık zeytin kadar zencefil hepsini ince ince dilimledim 😊
15916978578912127765969.jpg

Sabah yine migrenli uyandım çok kötüydüm eşime gel beni götür dedim. Geldi gittik dr ilaçları değiştirdi yine geçmezse nöroloji yolu görünüyor 😕

Uyandım su su su

Hastaneden geldik az önce 3 gun kurusu yedim ustune su içtim agrım geçsede kahvaltı yapsam

14 de Kahvaltımı yaparım galiba tonbalıklı sandiviç ekmeginde yanında domates salatalık roka

Detoks su

Kiraz saplı cay

18 de sütte sade gevrek 3 kuru kayısı 8 adet çekirdekli üzümde eklerim kapanış 😎
Doktora gitmekle iyi yapmışsın canım günlerdir çekiyordun bu ağrıyı, inŞallah yeni ilaçların şifan olur:dua:

Doktora gitmekle iyi yapmışsın canım günlerdir çekiyordun bu ağrıyı, inŞallah yeni ilaçların şifan olur:dua:
Çok teşekkur ederim canım inşallah iyi olurum geçmesini bekliyorum hapı içtim az toparlanim kahvaltımı yapıcam 😕

Uyandım su su su

Detoks su

Kiraz saplı cay

Hâlâ mi geçmedi😲 doğum kontrol ilacını da sorsaydın. Diyet yaptığını belirttin mi?etkiliyor malesef😔 Bu süreçte saatlerini biraz azaltsan mı acaba? 12 saatte bir yemek yemeyi deneyebilirsin. Ya da 10 saatte bir öğün. Ay çok zor geçmiş olsun.

9 haziran 18/6
Uyanınca 2 bardak limonlu su
11.00 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 4 zeytin 1 yemek kaşığı dolusu lor peyniri 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 1 çay kaşığı tahin pekmez karışımı bir parça ekmek.
12.30 türk kahvesi 1 kuru incir ve kayısı
20 dk chloe ting
30 dk leslie fast walk
15.00 yarım bardak süt+yarım yemek kaşığı chia tohumu ve yulaf ezmesi+yarım küçük şeftali blender yapıp yedim.
17.00 dünden kalan 6 7 kaşık sebze yemeğim ve 2 kaşık yoğurt.
Akşam karanfilli tarçınlı zencefilli yeşil çay ve 1 bardak suya karıştırılmış maden suyu yarım limon
3 litre su 😂😂
Oyyy çok uzun oldu normalde ben bugün detox yapacaktım ama evde malzemelerim azalmış alınca yapacağım.

10:30 2 dilim ekmekle kahvaltı
13:00 1 kase ezogelin
16:00 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği,1 kupa sütlü türk kahvesi ha bir de misafir şekeri:(
17:001 top dondurma
18:00 annem sarma yapmış pirinç ve bulgur karışık sarma kaç tane yesem ki ?? Bol yogurt

Back