• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
17/7 yapiyorum.
sabah bir bardak limonlu ilik su, kahve ve öglene kadar kahve. Kahveyi çok içiyorum azaltmam lazim onun yerine C vitamini destegi almaya karar verdim en yakin zamanda. sirf eczaneye gitmeyeyim diye vitaminsizlikten kahveye vurdum kendimi:)
öglen: detokstan kalan kabaklari etli kabak yemegi yaptim. 7 kasik kabak yemegi+ 1 avuc yer fistigi+ 1 avuctan az antep fistigi ve birkaç tane badem+ kayisi çayi yaptigimdan kalan pismis 3 tane kuru kayisi.
aksam: 3 kepçe karisik baklagil çorbasi. 1 bardak ayran
ayrani spordan sonra içiyorum ve 1 saat kadar bekleyip öyle aksam yemegimi yiyorum. Sporu da en az 20 dk yapacagim.

Ton balıklı sandiviçim hazır yanında közlenmiş acı biber sonra kapanış😊
15916297634121227751935.jpg

Ananasları dilimledim buzlukta yerini aldılar çocuklar gerisini yediler buda bana kaldı 😍 günlük ananaslarım
20200608_150831.jpg

Sabah 10
2 haslanmis yumirta 6 zeytij 1 dilim peynir 3 gevrek salatalik domates
Yesilcay icrim
Ara 15.00
4 ceviz 7 cilek

Aksam
Yesil fasulye yogurt ve 3 yemek kasigi makarna
2 cilek 3 ucgen dilim karpuz

Az önce 6 km yürüdüm geldim hedefim en az 1 kilo bir haftada.canla başla mücadeleye devam.eşim yürüyüş dönüşü dondurma alacaktı hayır dedim ilk kez 😂orucum dedim ama kendisi şu an çikolatalı kek yiyor nefis terbiyesi böyle oluyor sanırım 😂

Az önce 6 km yürüdüm geldim hedefim en az 1 kilo bir haftada.canla başla mücadeleye devam.eşim yürüyüş dönüşü dondurma alacaktı hayır dedim ilk kez 😂orucum dedim ama kendisi şu an çikolatalı kek yiyor nefis terbiyesi böyle oluyor sanırım 😂
süperr böyle böyle gidecek kilolar 12 -8 arası yaparsan eşinle yuruyuş yaparken 1 top yiyebilirsin kaçta bıraktın yeme işini ben 18.30 da bıraktım 😬 zor geçiyor

Back