- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.841
Aman ne diyetiymiş zaten zayıfmişim yani burda zayıf kavramı değişik ama yemedimDiyetteysen niye gönderiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman ne diyetiymiş zaten zayıfmişim yani burda zayıf kavramı değişik ama yemedimDiyetteysen niye gönderiyor
Sabah yerim anneciğim eline saglık sabah yorulmadan kahvaltımı yapacagım deseydinAman ne diyetiymiş zaten zayıfmişim yani burda zayıf kavramı değişik ama yemedim
Yapışmış kılolar.Evden çalışıoduk şimdi şirkete geçtık.Eve geldım aclıktan elim ayagım tıtrıo.Hep oyle kılo aldım.Harika!
Kizlar 70 dklik yürüyüşümüzu bugun de yaptık şükür
Çok güzel yapıyor ama misss aynen kahvaltıda yicem dedim tamam kizim dedi ama şimdi bitirmemi isterdiSabah yerim anneciğim eline saglık sabah yorulmadan kahvaltımı yapacagım deseydin
Eve gelince ayran iç. Dolaba yap koy elinin altında olsun.Yapışmış kılolar.Evden çalışıoduk şimdi şirkete geçtık.Eve geldım aclıktan elim ayagım tıtrıo.Hep oyle kılo aldım.
Tmm canım.Leblebı goturdum 1 avuç 16 17 tanede üzüm goturdum.Geldım 1 kase çorba 2 kaşık bulgur pılavı 3 kaşık kuru fasulye yedım.Sonra yuruyuse cıktım.Eve gelince ayran iç. Dolaba yap koy elinin altında olsun.
Hep boyle boyle aldık o gıtmeyen kılolarıYapılınca yenılıo.Çok güzel yapıyor ama misss aynen kahvaltıda yicem dedim tamam kizim dedi ama şimdi bitirmemi isterdi
Çok iyi vermişsin yadün atamamıştım şimdi atayım Ikra meyra
Öncesinde bir ödem oluşmuştur tabi etkilemiştirşu an yaptığın diyet ve sporda regl ile ilgili tarihi etkilemiş olabilirKizlar ben adet oldum simdi hic beklemiyordum 1 hafta vardi daha yürüyüş etkiler mi sizce normalde bi hafta önce belirti baslar sonra olurdum simdi bi anda oluverdi kilomu da etkilemistir demi
Tebrikler harikasın, tam gazBugün herkes mahsus gibi çikolata yiyor ya delirecegim nutellanin çikolatali biskuvisi kokuyor tüm ofis. Yemedim yemeyecegim
Eğer dün çok dikkatli beslendiysen böyle bir şey tabi olabilir özellikle bide pazar günü biraz sende ödem tutacak şeyleri tükettiysen pazartesi tartısında görememiş olabilirsinKızlar böyle bir şey mümkün olabilir mi?Dün 63.700 bugün 62.500 bir günde 1.200 gitmiş kaç defa eşimi tarttım kendim tartıldım tartı bozuk değil.