- 5 Kasım 2009
- 328
- 272
- 648
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.581
Benim meyve ile aram yok pek ama yarın yulaf lapasina koyucamYa bide özür diliyor
Menün gayet güzel ama meyvesiz kalmışsın sanki
Ben bugün lapama yarım muz koydum sende yarın yaparsan koy üzerine
Yulaf lapasina tum meyveler cok yakisiyor gercektenBenim meyve ile aram yok pek ama yarın yulaf lapasina koyucam
Müsli kalorisi yüksek diyorlar canım ama bilmiyorum hiç yemedim10:30 da 2 dilim ekmek kahvaltı
15:00 küçük kase musli,muz
17:00 hurma,bebeğim cici bebe yoğurt yiyordu onun kalan bir tatlı kaşığını yedim ve sütlü türk kahvesi,minicik bitter ile nohut kadar
19:30 kıymalı patates yemeği ve 5 kaşık bulgur bide 2 parmak kadar karpuz
3 mil Leslie
3.5 lt su
Ve sabahtartiya çıktım aynı b.kum(((
Müsli kalorisi yüksek diyorlar canım ama bilmiyorum hiç yemedim
Eğer tartı değişmiyorsa beslenme saatini kısaltsan
Geçmiş olsun canımSlm kızlar migren atagı azda olsa hafiflemişti
150 mekik çektim hiç beklemeden saat 21.30 da
Şimdi atak tekrar başlıyorhapımı içtim umarım sabah beni terk etmiş olur
Sagol cnmGeçmiş olsun canım
Günaydın evet ya haftasonu çok kritik, tüm haftanın çabaları boşa gidebilir, çok dikkat etmeliGunaydın iyi hafta sonu arkadaşlar diyete hafta sonu sadık kalırnırsa pazartesi eksiyide görmüş oluruz
Inşallah canim bu iki gun cok önemli umarım bozmayızGünaydın evet ya haftasonu çok kritik, tüm haftanın çabaları boşa gidebilir, çok dikkat etmeli
Ben bugün tartıda aynı çıktım yani hiç veremedim bu haftaInşallah canim bu iki gun cok önemli umarım bozmayız
Insalllah gider canim ben dayanamadim tartildim eksi 100 gr benim iki gun dukkat edersem bi 500 gr gider diye umuyorumBen bugün tartıda aynı çıktım yani hiç veremedim bu hafta
Bu iki günü detoksla geçirmem lazım eksiyi görebilmem için..
Yeme yemeBen şu an o kritik noktadayımallah sonumu hayretsin.
Gider kesinlikleInsalllah gider canim ben dayanamadim tartildim eksi 100 gr benim iki gun dukkat edersem bi 500 gr gider diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?