- 5 Kasım 2009
- 328
- 272
- 648
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.561
Artı görünce hevesim kaçıyor benim...bir spor hocasının videosuna denkgeldim de adam diyorki tartidan ziyade önceliğiniz mezura ile ölçüm almak olsun bel ve kalcalarda incelme oluyorsa yağdan kilo veriyorsunuzdur dedi... mantıklı aslında ben mezura ölçüsü de alicam artıkVallaha tartılıom aklıma geldıkce
Blender işte. Mobilden foto atamıyorum malesef neden bilmiyorumBenimde robot var, ama sıvı haznesi yok galiba
Normal rondo kısmı var, blender ve karıştırıcı var mixer
Rondonun bıçağıyla tam sıvı karışım elde edemiyorum
Yapiim bi deniyimBlender işte. Mobilden foto atamıyorum malesef neden bilmiyorumbu mikser yapan yer aynı zaten bıçaklı sabit oluyor genelde sıvı hazneleri. Bıçak degistirebildigin yerle de iş yaparsın bir bardak bi şey zaten taze olması lazım.
Ben blenderle yapıyorum çokta mis oluyorSmootieleri şu mix&go aletleriyle mi yapıyorsun canım
Buyuk yada orta boy Kavanoza kat blenderle yapYapiim bi deniyim
Ben şununla yapıyorum 1 tek hazne var kirlenince makinaya atınca diger gun kavanozda yapıyorum rahat oluyor sıcramıyor etrafaBenimde robot var, ama sıvı haznesi yok galiba
Normal rondo kısmı var, blender ve karıştırıcı var mixer
Rondonun bıçağıyla tam sıvı karışım elde edemiyorum
Benim blender yeni kırıldı ya, bi tarafından tutarak yapıyorum yine de, yeni alana kadar idare edeceğimBen şununla yapıyorum 1 tek hazne var kirlenince makinaya atınca diger gun kavanozda yapıyorum rahat oluyor sıcramıyor etrafa
Eki Görüntüle 2644997
Yukarda gördüğün tarifle istediğin meyve ile yapabilirsin muz kivi kavun ne istersen kuru meyve yada taze meyveBenim blender yeni kırıldı ya, bi tarafından tutarak yapıyorum yine de, yeni alana kadar idare edeceğimyapayım bununla bi smoothie acaba hangisini yapsam
Allah kabul etsin bilseydim paylaşmazdımOhh mis gibi smoothe.bayılırım.
Ben bugün orucum o yüzden akşama 1 patatesle patates salatası yanına et köfte ve kabak tarator yapcam inşallah.canım çekti çünkü.
Tamamdır yapcam bi günYukarda gördüğün tarifle istediğin meyve ile yapabilirsin muz kivi kavun ne istersen kuru meyve yada taze meyvedondurulmuş orman meyve ne istiyorsan
Yok yok yarın kesin yapcam bunu.Allah kabul etsin bilseydim paylaşmazdım
Dene canım. Taze, damak tadına göre sebze meyve karışımları yap bazen ara öğün bazen ana öğün yaparsın. RahatlatıyorYapiim bi deniyim
80 dk çok iyiKizlae bugun cekirdek ve biraz leblebi kaçamagi yaptım sonra esimle 80 dk yuruyus yaptik hem de tempolu simdi tabanlarım agriyor yokus ciktik
Ya bide özür diliyor11.00 tam buğday sandviç
15.30 sütlü Nescafe
19.00 tavuk kanat izgara(1 tırnak pide yedim offf yaaa dayanamadım özür diliyorum
1 saati geçkin yürüyüş
2 litre su
Soda
Listeyi degistiricem biraz yulaf lapası denicem yarın umarım severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?