• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Vallaha tartılıom aklıma geldıkce
Artı görünce hevesim kaçıyor benim...bir spor hocasının videosuna denkgeldim de adam diyorki tartidan ziyade önceliğiniz mezura ile ölçüm almak olsun bel ve kalcalarda incelme oluyorsa yağdan kilo veriyorsunuzdur dedi... mantıklı aslında ben mezura ölçüsü de alicam artık 🙈

Benimde robot var, ama sıvı haznesi yok galiba🤔
Normal rondo kısmı var, blender ve karıştırıcı var mixer🙊
Rondonun bıçağıyla tam sıvı karışım elde edemiyorum
Blender işte. Mobilden foto atamıyorum malesef neden bilmiyorum😐 bu mikser yapan yer aynı zaten bıçaklı sabit oluyor genelde sıvı hazneleri. Bıçak degistirebildigin yerle de iş yaparsın bir bardak bi şey zaten taze olması lazım.

Blender işte. Mobilden foto atamıyorum malesef neden bilmiyorum😐 bu mikser yapan yer aynı zaten bıçaklı sabit oluyor genelde sıvı hazneleri. Bıçak degistirebildigin yerle de iş yaparsın bir bardak bi şey zaten taze olması lazım.
Yapiim bi deniyim:KK28:

Benimde robot var, ama sıvı haznesi yok galiba🤔
Normal rondo kısmı var, blender ve karıştırıcı var mixer🙊
Rondonun bıçağıyla tam sıvı karışım elde edemiyorum
Ben şununla yapıyorum 1 tek hazne var kirlenince makinaya atınca diger gun kavanozda yapıyorum rahat oluyor sıcramıyor etrafa 😉
Screenshot_2020-06-05-17-19-43-1.png

5 haziran menum

18/6

Uyanınca zencefil karışımlı Detoks su

12.30 de tam bugdaylı sandiviç ekmeginde sucuklu kaşarlı tost 1 adet salatalık ayran

Zencefilli karışımlı Detoks su

16 00 da 1 et köfte 1 adet kapya 1 adet sarı biber 1 adet kırmızı acı biber 2 acı sivri biber közlendi hepsi 1 kase söğüş salata dereotu maydonoz 1 bardak ayran

Zencefil karışımlı deteks su

18.30 da 3-4 çatal kıymalı soslu makarna yarım kase salatalık cacıgı 😊 kapanış

Yatana kadar Zencefilli karışımlı su
Bol su bol su

Dün 120 mekik çekemedim migren atagından

Bugum 120 mekik çekicem az migren agrım var 😕

Ben şununla yapıyorum 1 tek hazne var kirlenince makinaya atınca diger gun kavanozda yapıyorum rahat oluyor sıcramıyor etrafa 😉
Eki Görüntüle 2644997
Benim blender yeni kırıldı ya, bi tarafından tutarak yapıyorum yine de, yeni alana kadar idare edeceğim😅 yapayım bununla bi smoothie acaba hangisini yapsam😂

Benim blender yeni kırıldı ya, bi tarafından tutarak yapıyorum yine de, yeni alana kadar idare edeceğim😅 yapayım bununla bi smoothie acaba hangisini yapsam😂
Yukarda gördüğün tarifle istediğin meyve ile yapabilirsin muz kivi kavun ne istersen kuru meyve yada taze meyve 😊 dondurulmuş orman meyve ne istiyorsan 😍😍

Ohh mis gibi smoothe.bayılırım.
Ben bugün orucum o yüzden akşama 1 patatesle patates salatası yanına et köfte ve kabak tarator yapcam inşallah.canım çekti çünkü.
Allah kabul etsin bilseydim paylaşmazdım 🙈

Detoks suyu

Göbek, basen, bacak gibi bölgelerdeki yağları yakmaya yardımcı harika bir detoks suyu tarifimiz var. Her gün yeni malzemelerle taze olarak hazırlamanız gereken bu tarifi istediğiniz kiloya inene kadar içmeye devam etmelisiniz.

Malzemeler

1 litre oda sıcaklığında su

1 adet küçük boy salatalık

1 adet yeşil elma

1 adet küçük boy limon

10 adet taze nane yaprağı

10 dal maydonoz

Hazırlanışı

Malzemelerimizi dilimleyin 1 litre suya atıp. 8 saat buzdolabında bekletiyoruz. Çıkardıktan sonra gün içinde tüketiyoruz.

5 haziran —- 19/5 yaptım

Spor yarım saat yürüyüş sadece
Su 3 ltyr yaklaştı, daha içeri. 1 ltsi ananas kabuğuyla yaptığım detoks suyu
Yeşilçay da içildi:kahve:

14.00– 3 kuru kayısı
15.00– yulaf lapası:KK8:
17.00– 2 top sade dondurma
19.00– etli nohut ve bol salata

Kapanış:KK72:

11.00 tam buğday sandviç
15.30 sütlü Nescafe
19.00 tavuk kanat izgara(1 tırnak pide yedim offf yaaa dayanamadım özür diliyorum 🙈
1 saati geçkin yürüyüş
2 litre su
Soda

Listeyi degistiricem biraz yulaf lapası denicem yarın umarım severim😏
Ya bide özür diliyor :KK70:
Menün gayet güzel ama meyvesiz kalmışsın sankio_O
Ben bugün lapama yarım muz koydum sende yarın yaparsan koy üzerine:KK51:

Back