- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.621
Gebelik içinNe ilacı o? Ben kendimi buna hazırladım şu an kirilmamaya çalışıyorum. Su gaz ya da başka bir şey ama hormon ilacı etkiliyor. Yine de devam edeceğim en azından kilo almam
Bu arada yarın kayınvalidemin doğum gününü kutlayacağızbir sürü yemek, tatlılar ve öğlen gidip akşam geliriz. Ne yapıcam bilemiyorum
Rabbim tez zamanda saglıkla nasip etsin inşallahGebelik için1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum
Doğum gününde ya hepsinden birer çatal/kaşık al yada en hafif gördüğün ne varsa sadece onu ye
Şimdilik 5 gün canımKış aydı artı diyet yapmadım sen dikkat edersen almazsın zaten ben diyet yapmadım 2 ayda 3 kilo 2 ay az zaman değil klomen 5 gun kullanıcan dimi
Ah teşekkür ederim kafam karismisti, ba agrin nasıl olduKısır yedikten sonra sade madensuyu iç
18.30 da
Yada 2 adet meyve
yada 3 kuru kayısı turk kahvesi kapanış yaparsın
Ay canim benim tam zamaninda diyet yapıyorsun yani. Yediklerimizde etkiliyor biliyorsun. Tez zamanda dilediğin olsun inşallahGebelik için1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum
Doğum gününde ya hepsinden birer çatal/kaşık al yada en hafif gördüğün ne varsa sadece onu ye
İnşallah hayırlısı bakalımAy canim benim tam zamaninda diyet yapıyorsun yani. Yediklerimizde etkiliyor biliyorsun. Tez zamanda dilediğin olsun inşallah
Çoluk çocuk herkes doluşacağı için büyük ihtimalle valide hanım döktürecek bakalim benim için tam bir sınav olacakzaten bu hafta şiştim gibi geliyor.
Insallah canim stres yapma hamile kalirsin dualarim seninle kilon da cok guzel insallah kalirsinGebelik için1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum
Tedaviyi bıraktıktan sonraki ay olduŞimdilik 5 gün canımHamile kalamazsam devam eder heralde. Yoksa senin ikizler klomenlerden sonra mı oldu
Evet ben diyete devam ederim
Sabah 5 gibi atak hala vardı atak hapını aldım yine 9 da iyi uyandım şükür ama hafif var buna bile razıyımAh teşekkür ederim kafam karismisti, ba agrin nasıl oldu
Aaah inşallah teşekkürler canımInsallah canim stres yapma hamile kalirsin dualarim seninle kilon da cok guzel insallah kalirsin
İkizlerde mi tedavi oldun canım sen? Oğlum 6 yaşında ama onda hiç beklememiştim hemen olmuştuTedaviyi bıraktıktan sonraki ay oldu
Evet canım ikizlerde tedavi oldumİkizlerde mi tedavi oldun canım sen? Oğlum 6 yaşında ama onda hiç beklememiştim hemen olmuştu
İşe yaramışEvet canım ikizlerde tedavi oldum
Kabak detoksunu biraz değiştirdin galiba dimi12.30 da kabak
16 da dereotlu kür yarım limonsuyu 1 tatlı kaşık elma sirkesi 8 dal dereotu kıyıldı 1 bardak yogurt arzuya göre acı pulbiber
18.30 da kabak kapanış
16 da yemiyecektim dereotunu kurunu araya sıkıştırdım
Eki Görüntüle 2645398
Evet hem protein hem sebze olmuş oldu ara verdim yapanadım digerini migren atagındaKabak detoksunu biraz değiştirdin galiba dimi
Baya işe yarar
Evde olsa ben de yapacaktım
Süper6 Haziran
20/4 yaptım
14.00– 2 dilim ananas, az peynir, yarım dilim ekmek
15.30– yarım elma
18.00– ayran detoksu
Şimdi eliptik yapacağım yarım saat
İki gün mü yapacaksın canımEvet hem protein hem sebze olmuş oldu ara verdim yapanadım digerini migren atagında
Bugunde kıyma kattım kabak 1 kapya biber 1 şarliston biber 3 diş samırsak
Kıymayı pişirdim sonra kıydıgım sebzeleri hepsini tencereye kattım kapagını kapattım 10 dkk da pişti ara ara karıştırdım tabi tabagıma kattım karabiber acı pulbulbiber yani antep acısı ekledim
Sen kaç verdin acaba bu hafta ya hiç tartılmadın arada dimiSüperPazartesi gunu ananas detoks yapıcam kabakmı ananasmı farkı görecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?