- 5 Kasım 2009
- 328
- 272
- 648
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.541
Limon zencefil ananas kabugu tarçın olmalı odaHala taze zencefil alamadım ya bugün tarçın aldım ananas kabuğuyla olan detoksu yapacağım
Çok geçmiş olsun canım
Ama 1 tatlı kaşık toz zencefil koyabilirsin altını kapat 15 dkk sonra zencefili kat çatalla iyice karıştırHala taze zencefil alamadım ya bugün tarçın aldım ananas kabuğuyla olan detoksu yapacağım
Hafta olanı saglıklı cnmHaftada 1 tartilmak iyi...hatta ayda 1 tartilmak daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum...hergun farklı şeyler yeniyor ve vücut su tutabilir yanıltıcı olur motivasyon düşürür..tabi kişisel düşüncem bu
Önümüzde ki ay kan tahlili zamanım, o güne kadar kullanıcam. Daha çok hormonal denge için kullanıyorum biraz riskli bir ilaç kolestrolü yükseltiyor.Ben dört yıl ilaç kullandım ama kilo yapmadı hatta ilacı bıraktıktan sonra 2 kilo aniden almıştım
Yinede kişiye ve ilaca göre değişen bir durum canım doktoruna danışsan mı
Haftada 1 en iyisi aslında. Ben normalde haftalık tartılırım bu sefer iki gündür tartılıyorumHaftada 1 tartilmak iyi...hatta ayda 1 tartilmak daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum...hergun farklı şeyler yeniyor ve vücut su tutabilir yanıltıcı olur motivasyon düşürür..tabi kişisel düşüncem bu
artık deniycem ya bir iki kere yedim ama bana göre değildi tatlandırıncabelki farklı olurYulafı sütle pişirerek yiyorum ben canım. Özellikle kışın çok sevdiğim bi kahvaltı çeşidi
Pişirirken içine tarçın koyuyorum
Altını kapattıktan sonra 1 tatlı kaşığı bal koyuyorum, karıştırıp kaseye alıyorum.
Soğuduktan sonra da üzerine yarım muz dilimliyorum, birazda hindistan cevizi serpiyorum oooh mis
Acaba orucu yulaf lapasıyla mı açsam ya
Kesinlikle sana katılıyorum ama galiba ben tartı bağımlısıyımHaftada 1 tartilmak iyi...hatta ayda 1 tartilmak daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum...hergun farklı şeyler yeniyor ve vücut su tutabilir yanıltıcı olur motivasyon düşürür..tabi kişisel düşüncem bu
Benim hep yaptığım tarifte sadece çubuk tarçın ve limon ekleniyorduLimon zencefil ananas kabugu tarçın olmalı oda
İnşallah bir an önce düzelir ve kullanmana gerek kalmazÖnümüzde ki ay kan tahlili zamanım, o güne kadar kullanıcam. Daha çok hormonal denge için kullanıyorum biraz riskli bir ilaç kolestrolü yükseltiyor.
artık deniycem ya bir iki kere yedim ama bana göre değildi tatlandırıncabelki farklı olur
Zencefil yag yakıyor tatlımBenim hep yaptığım tarifte sadece çubuk tarçın ve limon ekleniyorduo zaman toz zencefil koyayım teşekkürler canım
Inşallah canım.İnşallah bir an önce düzelir ve kullanmana gerek kalmaz
Smootieleri şu mix&go aletleriyle mi yapıyorsun canım17/7 yapıyorum.
Sabah limonlu ılık su, türk kahvesi.
Öğlene kadar tarçınlı sade türk kahvesi.
Öğlen: 1 yk kadar ton balığı, 1 tane haslanmis yumurta, dereotu, 2 dilim avokado ile kepek yufkadan dürüm. Kuruyemiş yemedim bugün kalori düşürüyorum akşam kabak detoksuna koyacağım zaten.
Akşam kabak detoksu: yarim kabak, 1 mini havuç, 1 bardak soya sütü, bir avuç sevdiğim çiğ kuruyemişler, dereotu ve maydonoz. Smoothie olarak tuketiyorum.
Dün 1 kabakla yaptım ama bitiremedim çok oldu bugün yarim kabakla yapacağım. Her şeyi çiğ koyuyorum.
Spor yaparsam eklerim.
Yok multifonctionnel robot var. Sıvı hanesi varsa robotta (bıçaklı tarafi) hepsi yapıyor.Smootieleri şu mix&go aletleriyle mi yapıyorsun canım
Benimde robot var, ama sıvı haznesi yok galibaYok multifonctionnel robot var. Sıvı hanesi varsa robotta (bıçaklı tarafi) hepsi yapıyor.
Vallaha tartılıom aklıma geldıkceHer gün tartilmiyorsun inşallah
Ohh mis gibi smoothe.bayılırım.Smoothie tarifi
3 adet kayısı
1 adet şeftalı
1 bardak süt
2 kaşık yogurt
2 adet ceviz
1 çay kaşık tarcın
1 tatlı kaşık keten tohumu
2 kaşık yulaf
Arzuya göre 1 tatlı bal
Yada 2 top valinya dondurma
Ara ögün yada ana ögün de tüketilebilir
Şeftalinin kabugunu soyup, ortadan ikiye bölün. Çekirdek kısmını çıkarıp minik küpler halinde doğrayın. Buzdolabı poşetine aktarın.
Şeftaliyi 1 saat kadar derin dondurucuda dondurun. Ardından çıkarıp blenderın içerisine aktarın.
Üzerine kayısı ceviz keten tohumu yulaf tarcın süt ve yoğurt ilave ederek blenderdan geçirin. Pürüzsüz kıvamlı olmasını sağlayın. Yoğunluğuna bağlı olarak süt ya da yoğurt ilavesinde de bulunabilirsiniz.
Karışımı bardaklara boşaltıp servis edebilirsiniz. Smoothie'leriniz hazır! Afiyetler olsun.
Eki Görüntüle 2644880
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?