İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Yeme yeme
“Aaa çok zayıflamışsın ya” diyecekleri günleri hayal et
Ne yaptığımı bende bilmiyorum günlerim gecelerim karışmış durumda.bir gün oruç tutuyorum bir gün aralıklı oruç yapıyorum ben de artıda görünayorum bugün tartıldığımda.sanırım kilo vermek hayal oldu bu hafta.ama haftaya pazartesinden itibaren çok sıkı uygulayacağım.az önce bir kaç çatal patates kızartması yedim

Bi kaç çatalla kalabildiysen ne mutlu
Oruç senin if düzenini bozduğu için adapte olamaman normal
Bu hafta böyle olsun, haftaya tam anlamıyla devam edersin canım

6 haziran menüm
18/6
Uyandım su
Detoks su
12.30 da az kıymalı kabak mini pasta tabagında yedim 1 dilim ekmek
Detoks su
18.30 az kıymalı kabak mini pasta tabagında olacak 1 bardak ayran kapanış
Detoks su
1.5 litre su yatana kadar bitecek 1 litrede detoks su hazırladım geceden bitecek
60 mekik cekicem birazdan
1 saat yuruyüş düşünüyorum

2 orta kabak 1 kapya biber 1 şarliston biber
3 diş samırsak 2 çorba kaşık kıyma
2 porsiyon için öglen ve akşam tuketecem

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Bugün sıvı detoks yapacağım. Çorba ve smoothie arada ayran gibi.
Bu hafta ben de tık yok ama bırakmak da yok. Çünkü bırakırsam kilo alıyorum
Bu hafta zayıf arkadaşlarımı gözlemledim. Hiç yapmamışım bugüne kadar şaka gibi
Yemiyorlar resmen bir lokma ile doyuyorlar ve şiştim diyorlar
Metabolizmamın yavaşladığını hissediyorum. Yorgunum ya da tembel bilmiyorum. Geçen haftada ki o enerji yok bu yüzden biraz yürüyeceğim. Yeme bozukluğu, tıpkı sigara vs bağımlılığı gibi. Bırakabiliyorsun ancak vucud bunu hatırlıyor ve bir kaç gün üst üste kaçırdığında farkında bile olmadan yeniden çok yiyorsun.
Bırakmak Yok!

O arkadaşları biliyorum 1 lahmacunu 1 saat yerler bende yavaş yiyenlerdendim taki ikizler dogunca hızlı yemeyi ögrendim

O arkadaşları biliyorum 1 lahmacunu 1 saat yerler bende yavaş yiyenlerdendim taki ikizler dogunca hızlı yemeyi ögrendim
Ben de yavaş yerdim hatta benle alay ederlerdi sonra evlendim
Bırakabiliyorlar tabakta yemeklerini. Ben bırakamıyorum öyle alışmışız halbuki senin o işte ayır kenara sonra ye

Gözlem iyiymiş
Tabağımdakini bitirme takıntısı bende de var kurtulcaz bu bağımlılıktan

Arkadaşlar tartiya takilmayalim ben bikac yil once diyetisyene giderken hergun tartilirdim 4gun 5 gun ayni kalir sonra yarim kilo bir kilo birden giderdi ben yine oyle olacağını dusunuyorum birazda kacamaklo gecti ama kacamaklar sagliksiz paketli gudalar seker degildi sukur

Ya ben yarın klomen ilacına başlıyorum, 5 gün kullanacağım. Sizce kilo aldırır mı hormon ilacı ya Az kullanacağım ama iştahımı falan açar mı acaba

Ya ben yarın klomen ilacına başlıyorum, 5 gün kullanacağım. Sizce kilo aldırır mı hormon ilacı ya Az kullanacağım ama iştahımı falan açar mı acaba
Kilo almadım onunla ama çat iğne ile almıştım karnım şişerdi gaz var gibi çatlıyacak gibi olurdum 2 ay kullandım bir daha istemedim ama 2 ayda 3 kilo aldım tabi diyet yapmıyordum

Evet benimde öyle oluyor hatta üstü üstü artılar görüyorum sonra bi gün tüm artılarla birlikte iyi bi eksi görüyorum

Kilo almadım onunla ama çat iğne ile almıştım karnım şişerdi gaz var gibi çatlıyacak gibi olurdum 2 ay kullandım bir daha istemedim ama 2 ayda 3 kilo aldım tabi diyet yapmıyordum
İğne yapacak mı bilmiyorum, perşembe gideceğim kontrole
İnşallah kilo almam, ya kilo vermemi zorlaştırırsa bile zaten motivasyon falan kalmaz bende

Biz annemin arkadaşına geldik, saat 10:30 1.5 dilim ekmekle kahvaltı sonrası
14:00 1 tabak patatesli köfte yemeği birazdan
16:00 kısır
Yerim daha bişey yememeliyim ya

İnşallah kilo almam, ya kilo vermemi zorlaştırırsa bile zaten motivasyon falan kalmaz bende
Ne ilacı o? Ben kendimi buna hazırladım şu an kirilmamaya çalışıyorum. Su gaz ya da başka bir şey ama hormon ilacı etkiliyor. Yine de devam edeceğim en azından kilo almam
Bu arada yarın kayınvalidemin doğum gününü kutlayacağız bir sürü yemek, tatlılar ve öğlen gidip akşam geliriz. Ne yapıcam bilemiyorum

Kış aydı artı diyet yapmadım sen dikkat edersen almazsın zaten ben diyet yapmadım 2 ayda 3 kilo 2 ay az zaman değil klomen 5 gun kullanıcan dimi

Biz annemin arkadaşına geldik, saat 10:30 1.5 dilim ekmekle kahvaltı sonrası
14:00 1 tabak patatesli köfte yemeği birazdan
16:00 kısır
Yerim daha bişey yememeliyim ya
Kısır yedikten sonra sade madensuyu iç

18.30 da
Yada 2 adet meyve
yada 3 kuru kayısı turk kahvesi kapanış yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…