- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.501
Bütün gün sadece akşam mi yedin?Akşam yemeğim 5 kaşık yeşil fasulye 4 kalık bulgur pilavı 1 kase yoğurt içine 2 kaşık kırmızı biber afiyet olsun :)
Çayımın içindede papatya rezene yeşil çay zencefil karanfil vardır :)Bol eksiler bol sporlar güzel kızlar
Yok olur mu kahvaltıda yaptım kahvaltıda kasmıyorum 1 dılım kepek ekmegıyle her seyı yıyorum azar azar.Sonra acıkır gibi oldum 2 ceviz 1 avuç beyaz leblebi 15 tanede kuru üzüm yedım.Bütün gün sadece akşam mi yedin?
Cok guzel menu ben de deniycem bu sekilde11.00 tam buğday sandviç
15.30 sütlü Nescafe
18.30 ton balıklı kepek makarnalı göbek salata
1 saati geçkin yürüyüş
2 litre su
Bugünü de kapattım şükür
Tezenede kat canım cayına çok ıyı gelıoSabahlari zencefil limona devam ediyorum kizlar kabizlik sorunum var malesef tam bugday ekmegi aldim bugun umarim duzelir probiyotik ilaci da hergun almiyirum ama sanırım duzenli alicam
Akşam yemekten önce sıktım dişimi 30 dk leslie 2 mile burn body fat yaptım.17/7 yapıyorum bugun de saatimi buldum. Hiç degistirmiyorum.
Öğlen: 3 köfte, 2 haşlanmış yumurta, bir kaç dilim kaşar ve brie peynirle dürüm yaptım yufkadan. Yanında 1 kasık köz patlıcan, salatalık ve domates.
Akşam: kabak detoks yapıyorum ama biraz değiştirebilirim. Smoothie ya da çorba şeklinde tüketmeyi düşünüyorum.
Spor yaparsam ki en fazla leslie yaparım 30 dklik paylaşırım.
Anladım. Önemli olan dengeli beslenmek. Besin değeri yüksek şeyler tüketmek.Yok olur mu kahvaltıda yaptım kahvaltıda kasmıyorum 1 dılım kepek ekmegıyle her seyı yıyorum azar azar.Sonra acıkır gibi oldum 2 ceviz 1 avuç beyaz leblebi 15 tanede kuru üzüm yedım.
Öğünlerinden birini yulafla yapmanı öneririm. Üst üste aynı menü tüketmiyorsan bir şey dokunuyordur. Ben dün yulaf yemiştim iyi ki yemişim çok ise yaradı.Sabahlari zencefil limona devam ediyorum kizlar kabizlik sorunum var malesef tam bugday ekmegi aldim bugun umarim duzelir probiyotik ilaci da hergun almiyirum ama sanırım duzenli alicam
Saat 10;30 kahvaltı 2 dilim ekmek ile
15:00 bir avuç çekirdek , çay, 1 kase sütlü musli
Saat 19;00 fırında kabak köftesi 5 tane+2 tane de kiymayls bildiğimiz köfte+ cacık+ 1 kase şehriye çorbası sonra bebek ile uyudum.
Uyanınca minik içi kahveli çikolata 3 tane attım ağzıma
Ve 3 lt su.
Yorum nolur,minik çikolata da başparmak tırnağım kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?