• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Öğünlerinden birini yulafla yapmanı öneririm. Üst üste aynı menü tüketmiyorsan bir şey dokunuyordur. Ben dün yulaf yemiştim iyi ki yemişim çok ise yaradı.
diyetisyen de çok söyledi de tadını hiç sevmiyorum elimde de var siz nasıl yapıyorsunuz tatlandırmak için ne yapsam

diyetisyen de çok söyledi de tadını hiç sevmiyorum elimde de var siz nasıl yapıyorsunuz tatlandırmak için ne yapsam
Sütle yapıyorum 8 adet çekirdekli kuru üzüm 3 adet kuru kayısı az tarçın meyveleri 30 dkk kadar ılık suda beklet sonra kayısısı minik minik dogra hepsini karıştır 😊

Meyveyle ye. Ben de ilk başlarda hiç sevmedim saman gibi geldi ama alışılıyor ve seviliyor hatta. Ben robota atıyordum bir iki dilim meyveyle ve sütle. Ama süte duyarlılık varsa başka birşey kullan. Şimdi de pek tek başına kullanmıyorum. Yanında meyve oluyor ya da tam tahıllı gevrekle karıştırıyorum. Robota atacaksan kuruyemisle de tatlandirabilirsin.

Gunaydın kızlar migren atagım tuttu haplar igne etkisi olmadı az önce atak hapımı içtim uyumaya çalışacagım çok kötüyüm 😨😵😱
geçmiş olsun canım kendini rahatlatacaksın uyu dinlen hiç bişey düşünme nane yağın varsa masaj filan yap bi dus al başka kolay kolay geçmez zaten

Günaydın kızlar bugun hiç kılo verememişim.Gece hiç saglıklı uyumadım.Saat 10 da mesaım başlıo.Bugunde yuruyus yapıcam allah ızın verırse.Kalça kemıklerım agrımış.Hemde nasıl anlatamam.

ben de tartiliyorum iki gündür gram oynamadim. Dogum kontrol ilacindan dolayi mi diye düsünüyorum, ara verdigim 7 gün hep kilo verdim. su mu tutuyor baska bir sey mi bilmiyorum bu cumartesi de gecen hafta oldugu gibi sivi detoks yapacgim pazar da, aksam haric tekrar edecegim, pazartesiye degisim olacak mi bakicam. Benim dogum kontrol ilaci, dogumu degil de hormonlari kontrol için kullaniyorum:KK43: bu yüzden zaten birakma sansim yok.

Detoks suyu geceden hazırladım
Maydonoz dalları istediğiniz kadar
2 çubuk tarçın
Yarım limonu 4 de böldüm
3 zeytin buyuklüğünde taza zencegili ince ince dilimledim
1 litre su cam şişede

sabah aç karnına başladım 5 bardak yatana kadar biter gece tekrar ustune su ekleyin sabah tekrar içmeye başlayın bitince şişedekileri boşaltın 😊

5 adet karanfil ekleyende var ama ben sevmiyorum eklemedim

20200605_003213.jpg

Yulafı sütle pişirerek yiyorum ben canım. Özellikle kışın çok sevdiğim bi kahvaltı çeşidi😍
Pişirirken içine tarçın koyuyorum
Altını kapattıktan sonra 1 tatlı kaşığı bal koyuyorum, karıştırıp kaseye alıyorum.
Soğuduktan sonra da üzerine yarım muz dilimliyorum, birazda hindistan cevizi serpiyorum oooh mis 😍
Acaba orucu yulaf lapasıyla mı açsam ya :kk77:

ben de tartiliyorum iki gündür gram oynamadim. Dogum kontrol ilacindan dolayi mi diye düsünüyorum, ara verdigim 7 gün hep kilo verdim. su mu tutuyor baska bir sey mi bilmiyorum bu cumartesi de gecen hafta oldugu gibi sivi detoks yapacgim pazar da, aksam haric tekrar edecegim, pazartesiye degisim olacak mi bakicam. Benim dogum kontrol ilaci, dogumu degil de hormonlari kontrol için kullaniyorum:KK43: bu yüzden zaten birakma sansim yok.
Ben dört yıl ilaç kullandım ama kilo yapmadı hatta ilacı bıraktıktan sonra 2 kilo aniden almıştım
Yinede kişiye ve ilaca göre değişen bir durum canım doktoruna danışsan mı

Detoks suyu geceden hazırladım
Maydonoz dalları istediğiniz kadar
2 çubuk tarçın
Yarım limonu 4 de böldüm
3 zeytin buyuklüğünde taza zencegili ince ince dilimledim
1 litre su cam şişede

sabah aç karnına başladım 5 bardak yatana kadar biter gece tekrar ustune su ekleyin sabah tekrar içmeye başlayın bitince şişedekileri boşaltın 😊

5 adet karanfil ekleyende var ama ben sevmiyorum eklemedim

Eki Görüntüle 2644845
Hala taze zencefil alamadım ya bugün tarçın aldım ananas kabuğuyla olan detoksu yapacağım🤗

Back