- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.521
rezenem de cok evde her çeşit çay var kabızlığa iyi geliyorsa hemen içerimTezenede kat canım cayına çok ıyı gelıo
diyetisyen de çok söyledi de tadını hiç sevmiyorum elimde de var siz nasıl yapıyorsunuz tatlandırmak için ne yapsamÖğünlerinden birini yulafla yapmanı öneririm. Üst üste aynı menü tüketmiyorsan bir şey dokunuyordur. Ben dün yulaf yemiştim iyi ki yemişim çok ise yaradı.
Haber verdiğin için çok çok teşekkurler tatlımIkra meyra canım ben yarın dan itibaren 1 haftalığına memlekete gidiyorum diyetimi tabiki bozmuyorum ama orada pek girip yazamaya bilirim bilgi vereyim dedim kaçtı sanmayasın
Sütle yapıyorum 8 adet çekirdekli kuru üzüm 3 adet kuru kayısı az tarçın meyveleri 30 dkk kadar ılık suda beklet sonra kayısısı minik minik dogra hepsini karıştırdiyetisyen de çok söyledi de tadını hiç sevmiyorum elimde de var siz nasıl yapıyorsunuz tatlandırmak için ne yapsam
Meyveyle ye. Ben de ilk başlarda hiç sevmedim saman gibi geldi ama alışılıyor ve seviliyor hatta. Ben robota atıyordum bir iki dilim meyveyle ve sütle. Ama süte duyarlılık varsa başka birşey kullan. Şimdi de pek tek başına kullanmıyorum. Yanında meyve oluyor ya da tam tahıllı gevrekle karıştırıyorum. Robota atacaksan kuruyemisle de tatlandirabilirsin.diyetisyen de çok söyledi de tadını hiç sevmiyorum elimde de var siz nasıl yapıyorsunuz tatlandırmak için ne yapsam
Reglden dolayı galiba. Geçmiş olsun canım.Gunaydın kızlar migren atagım tuttu haplar igne etkisi olmadı az önce atak hapımı içtim uyumaya çalışacagım çok kötüyüm
geçmiş olsun canım kendini rahatlatacaksın uyu dinlen hiç bişey düşünme nane yağın varsa masaj filan yap bi dus al başka kolay kolay geçmez zatenGunaydın kızlar migren atagım tuttu haplar igne etkisi olmadı az önce atak hapımı içtim uyumaya çalışacagım çok kötüyüm
alışırsın açlığa sabredince daha çok gider acıkmayan insana göreGünaydın kızlaaaaar
Napiyonuz bakem
Ben gene aç uyandım yaa midem kaziniyor hep yemek istiyorumneyse bari kahve içeyim de bastırsın
Her gün tartilmiyorsun inşallahGünaydın kızlar bugun hiç kılo verememişim.Gece hiç saglıklı uyumadım.Saat 10 da mesaım başlıo.Bugunde yuruyus yapıcam allah ızın verırse.Kalça kemıklerım agrımış.Hemde nasıl anlatamam.
Yulafı sütle pişirerek yiyorum ben canım. Özellikle kışın çok sevdiğim bi kahvaltı çeşididiyetisyen de çok söyledi de tadını hiç sevmiyorum elimde de var siz nasıl yapıyorsunuz tatlandırmak için ne yapsam
Çok geçmiş olsun canımGunaydın kızlar migren atagım tuttu haplar igne etkisi olmadı az önce atak hapımı içtim uyumaya çalışacagım çok kötüyüm
Hep tartılıyorum ben yaben tartı günleri hariç tartılmıyprum günlük artış veya sabit olabilir heleki kabızlıkta hiç eksilme görülmüyor moral bozmamak için ben tartılmıyorum
Ben dört yıl ilaç kullandım ama kilo yapmadı hatta ilacı bıraktıktan sonra 2 kilo aniden almıştımben de tartiliyorum iki gündür gram oynamadim. Dogum kontrol ilacindan dolayi mi diye düsünüyorum, ara verdigim 7 gün hep kilo verdim. su mu tutuyor baska bir sey mi bilmiyorum bu cumartesi de gecen hafta oldugu gibi sivi detoks yapacgim pazar da, aksam haric tekrar edecegim, pazartesiye degisim olacak mi bakicam. Benim dogum kontrol ilaci, dogumu degil de hormonlari kontrol için kullaniyorumbu yüzden zaten birakma sansim yok.
Hala taze zencefil alamadım ya bugün tarçın aldım ananas kabuğuyla olan detoksu yapacağımDetoks suyu geceden hazırladım
Maydonoz dalları istediğiniz kadar
2 çubuk tarçın
Yarım limonu 4 de böldüm
3 zeytin buyuklüğünde taza zencegili ince ince dilimledim
1 litre su cam şişede
sabah aç karnına başladım 5 bardak yatana kadar biter gece tekrar ustune su ekleyin sabah tekrar içmeye başlayın bitince şişedekileri boşaltın
5 adet karanfil ekleyende var ama ben sevmiyorum eklemedim
Eki Görüntüle 2644845
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?