İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar ilk sayfadan alıntı yaptım okumayan varsa

Yasaklı olmayan Yiyeceklerden ölçülü tuketip uyarsanız gerçekten eksilme görürsünüz

Son düzenleme:
tam tamına 1 kilo vermiş bulunuyorum pazartesiden beri ki şu anda reglim aslında kilom daha da az olabilir,her gün 1 buçuk saat yürüyüş ve günde ortalama 700-800 kalorilik bir beslenme planı uyguluyorum kalori takip programı ile.
Güncelleme rica edebilir miyim Ikra meyra

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-06-04 at 08.29.52.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 12
Bunu yapıyor musun hakikaten? Çok değil mi bu kadar setler halinde mi yapıyorsun?
Tartiya çıktım sabah 400gr eksik. Bu hafta 1 kilo verirsem öpüp başıma koyayım.
1 ci gün ne yazıyor 30 dimi her gun artarak ve diblenme günleri var ona uyarak cnm süper bugun daha çok şişim ödem fena o kadar da su içtim parmaklarım fena olmuş vucudumda öyledir

Günaydın canım süprersin tatlım her pazartesi günceliyorum tatlım

1 ci gün ne yazıyor 30 dimi her gun artarak ve diblenme günleri var ona uyarak cnm süper bugun daha çok şişim ödem fena o kadar da su içtim parmaklarım fena olmuş vucudumda öyledir
30 ok canım ama hemen ertesi gün artırmak zor geldi bana tek seferde 200 ovvv ben de kilo vermem durduğunda bu tip egzersizler ekleyeceğim. Şimdilik relax

Bunu yapıyor musun hakikaten? Çok değil mi bu kadar setler halinde mi yapıyorsun?
Tartiya çıktım sabah 400gr eksik. Bu hafta 1 kilo verirsem öpüp başıma koyayım.
Neden vermeyeceksinki 400 eksik pazartesiye çok var 1 kilo iyi rakam zaten ilk dönemler ödem vs den gidiyor sonrası zorlaşıyor 2 gunde bir sporlar ortalama1 kilo gider ayda ortalama 4-5 kilo giderse süper

Tarcınlı kahvemden yudumluyorum sonrasında mekik çekmeyi düşünüyorum

Ayy talihsizlikmi denir bilmem ama en hayırlı gunde giyersin inşallah gelinliğini haziranamı ayarladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…