• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydınn dün yorgunluktan giremedm foruma.
16/8 yapmıstım
12.00 küçük bir kase çorba, yoğurt, bırazcık fırında sebze
14.00 tatlı bir dilim
19.30 4 5 kaşık pilav salata 6 tane nugget

Neden vermeyeceksinki 400 eksik pazartesiye çok var 1 kilo iyi rakam zaten ilk dönemler ödem vs den gidiyor sonrası zorlaşıyor 2 gunde bir sporlar ortalama1 kilo gider ayda ortalama 4-5 kilo giderse süper 😍
Aynen zaten başlarken ayda 5 kilo versem super diye başladım. Haftada 1 kilo vermeye çalışıyorum ama ilk haftalar önemli sonradan duruyor çünkü.

Merhaba if arkadaşlarım😘
16/8 aralığı.
10.00 2 bardak sirkeli su
11.00 mantarlı omlet 3 zeytin 1 dilim peynir çeyrek avokado 1 tatlı kaşığı kendi yaptığım mis gibi fıstık ezmesi 1 dilim ekmekle normal kahvaltı yaptım.Birazdün 45 dk leslie yapacağım.Diğer öğünleri yedikçe paylaşırım inşallah.

Merhaba if arkadaşlarım😘
16/8 aralığı.
10.00 2 bardak sirkeli su
11.00 mantarlı omlet 3 zeytin 1 dilim peynir çeyrek avokado 1 tatlı kaşığı kendi yaptığım mis gibi fıstık ezmesi 1 dilim ekmekle normal kahvaltı yaptım.Birazdün 45 dk leslie yapacağım.Diğer öğünleri yedikçe paylaşırım inşallah.
Süperr menü bol eksiler 😍😍

İnşallah canım benim bu hafta pek düzenli olmayacak çünkü aralarda oruç tutuyorum mesela bugün değilim ama yarın ve pazar günü oruç tutacağım o yüzden gece kahvaltı yapıyorum bu hafta pek eksi beklemiyorum inşallah artı olmaz 😂😂
Hiç belli olmaz 500 eksi olsa da süper 😍

Tarçın zencefil zerdacal 3 kaşık yogurt acayıp yag yakıo gece yatmadan yıyorum ama her gun yapmuorum adetım bıtsın soğan suyuna başlıcam
Dün paylaşmıştım 😉😉

Screenshot_2020-06-04-12-33-07.png

Back